A felfedezés öröme

vlcsnap-2018-10-12-10h38m49s464.png
Terveid hangulata akkor érinti meg igazán ügyfeleidet, ha körülveszi őket és szabadon bejárhatják a tereket, saját jövendőbeli otthonukat, akár jóval a megvalósulás előtt.

Keltsd életre terveidET!

vlcsnap-2018-10-12-10h38m17s375.png
Az állóképek a múlté – tedd élettelivé terveidet! Legyenek azok mozgó, lélegző belső és külső terek, tele növényekkel, emberekkel és egyéb élő részletekkel.

Vigyél bele mozgást!

vlcsnap-2018-10-12-10h39m19s679.png
Bejárások, jó minőségű videók és még sokkal több: minden a mozgásról szól!

Ismerd meg a részleteket

live_backg_2019_ss_1920_1080.png
Nézd meg részletes webinárunkat az ARCHLine.XP Live használatáról a mindennapokban.

Emberek

view_11.png

Víz

vlcsnap-2018-10-12-16h37m17s730.png

Járművek

view_13.png

Funkciók

Az ARCHLine.XP Live egy könnyen használható és megengedhető árú épület-vizualizációs szoftver, amellyel 3D terveidet egyszerűen alakíthatod át élő, mozgó, kiváló minőségű interaktív bejárásokká, videókká és képekké.

Az alkalmazott világszínvonalú technológiának köszönhetően, gyakorlatilag nincs renderelési idő így aztán gyorsabban reagálhatsz az ügyfelek oldalán fellépő módosítási igényekre, akár bonyolult és nagy méretű terek esetében is. Ha kevesebb időt kell várnod a renderelésre, több időt tölthetsz a kreatív munkával.

A természetes fények, lámpák, növényzet, víz, emberek szimulációja lehetővé teszi, hogy könnyebben, érhetőbben és emberi léptékben mutasd be ötleteidet.

Útmutató az ARCHLine.XP LIVE tanulásához

01

3D MODELL IMPORTÁLÁSA

Az ARCHLine.XP LIVE a 3D modellt készen kapja az ARCHLine.XP CAD / BIM modellező szoftver felől. A kapcsolat egyirányú, nincs visszahatás.
02

ANYAGOK

Az ARCHLine.XP LIVE beépített könyvtárában kiváló minőségű anyagok találhatók, mint a valószerű víz, üveg, fényes fém, faburkolat, kültéri burkolat, növényzet stb. Használja a LIVE anyagokat a 3D modellel együtt importált anyagok cseréjéhez.
03

3D OBJEKTUMOK

Helyezze el a beépített 3D objektumokat a jelenet kiegészítéséhez. Adjon hozzá embereket, autókat, növényeket, tüzet és füstöt.
04

VILÁGÍTÁS

Az ARCHLine.XP széleskörű beépített világítás tervező funkciókkal rendelkezik. Ha belső tereket kíván megjeleníteni, lássa el a szükséges számú fényforrással a modellt, mielőtt átadja az ARCHLine.XP LIVE programnak.
05

ÁRNYÉK SZIMULÁCIÓ

Idő és dátum csúszka segíti a változó árnyék megjelenítését egy nap folyamán vagy egy adott időpontban az év során. Keresse meg a legkedvezőbb megjelenítést.
06

KÉPEK MENTÉSE

Kezdjen el navigálni a modellben. A modell és annak környezetének teljes körű bemutatásához érdemes új nézőpontokat felvenni és eltárolni, mint új perspektív nézetet.
07

ANIMÁCIÓ MENTÉSE

Az ARCHLine.XP programban elmentett animációs útvonalak az ARCHLine.XP LIVE programban is megtekinthetőek és könnyen menthetünk belőlük videó fájlokat.

Kipróbálnád?

Nézd meg milyen rendszerkövetelményeknek kell megfelelnie a gépednek, hogy terveid életre keljenek az ARCHLine.XP Live segítségével.

A különbség magáért beszél

Ragadd meg a kék csúszkát és mozgasd jobbra, valamint balra, hogy felfedezd milyen látványt kínál az ARCHLine.XP Live.