Blogok

További cikkeink...
Juhász Réka vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Juhász Réka mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
"Szeretem a fürdőszobát" pályázat különdíjasa: Szabó Veronika

Gratulálunk Szabó Veronikának a pályamunkához, amelyben egy kis alapterületű fürdőszoba nagyon átgondolt, gyakorlatias, letisztult terve készült el. 

Tovább
Hajagos-Tóth Nóra vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Hajagos-Tóth Nóra mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Modern, letisztult nappali látványtervei - Tervező: Tóth Adrienn

Tóth Adrienn a márciusi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét, melyet az ARCHLine.XP segítségével készített.

Tovább
Gellén Eszter vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Gellén Eszter mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Dóka Betty: Modern földalatti családi ház - ARCHLine.XP LIVE

Dóka Betty az ARCHLine.XP LIVE-ról: "Köszönöm a LIVE program fejlesztőinek, hogy megkönnyítik a mindennapi tervezésemet, és ezáltal gyors és profi munkát tudok továbbítani az ügyfeleim részére."

Tovább
Szilasi Magdolna vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Szilasi Magdolna mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Dóka Betty tervei az ARCHLine.XP LIVE-val

Dóka Betty mesélt arról, hogy miért szeret az ARCHLine.XP LIVE-val dolgozni.
„Az ARCHLine.XP LIVE-val gyors és minőségi látványt tudok átadni az ügyfeleim részére. Kifejezetten könnyen kezelhető program."

Tovább
Pál Zsuzsanna munkái az ARCHLine.XP LIVE-val

Pál Zsuzsanna megosztotta velünk a véleményét az ARCHLine.XP LIVE-ról. „Élvezett dolgozni ARCHLine.XP LIVE-val. Imádok az időjárással játszani. Mindenkinek ajánlani tudom.” 

Tovább
AREZZO FÜRDŐSZOBA TERVEZÉSI PÁLYÁZAT 2022 Különdíj Nyertese

Különdíj Nyertese: Lovász Zoltán

Gratulálunk! 

Tovább
Szép Marianna vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Szép Marianna mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Baumgartner Csapó Gabriella vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Baumgartner Csapó Gabriella mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Seregi Katalin vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Seregi Katalin mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Év Fürdőszobája 2022 Különdíj Nyertese

Különdíj Nyertese: Szaszovszky-Gruiz Dóra és Buzdor Gabriella

 

Gratulálunk!

Tovább
Füzi Krisztina vizsgamunkája ARCHLine.XP-vel

Füzi Krisztina mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Szabados Alexandra vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Szabados Alexandra mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Nagy Lívia vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Nagy Lívia mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Szatmári Laura vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Szatmári Laura mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Káldi-Vörös-Dóra vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Káldi-Vörös-Dóra mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Balla Szilvia vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Balla Szilvia mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Barakka Nikoletta vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Barakka Nikoletta mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Székely Erika vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Székely Erika mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Tervező: Nagyné Koch Noémi

Nagyné Koch Noémi vagyok, az Akantusz Lakberendezési Stúdió vezetője. Kezdetben teamben dolgoztunk, ma a tervezést már egyszemélyben végzem. Technikai oldalon azonban bővült a csapat, mivel kivitelezéseket is menedzselünk - többnyire Debrecenben. 18 éve dolgozom a szakmában, és több, mint 10 éve tervezek az archline tervezőprogrammal. A kezdetekkor volt egy kis segítség, de alapvetően önképző módon tanulom újra és újra a lehetőségeket. "

Tovább
Z. Nagy-Czuprák Diána vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Z.Nagy-Czuprák Diána mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Óceánparti nyaraló- Tervező: Schmidt Barbara

Schmidt Barbara a 2021 februári Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét: "A tavalyi évben és jelenleg is érvényben lévő korlátozások hatására született meg a nyertes enteriőr. Valójában az „elvágyódás távoli tájakra” érzés, hozta életre az általam megálmodott teret. Egy óceánparti nyaraló ahová szívesen utazna el az ember a szeretteivel. Távol mindentől, a szabadság érzésével és az óceán végtelenségével szimbiózisban, békében, nyugalomban! Amolyan modernkori „Kék lagúna”. "

Tovább
Budai újépítésű társasházi lakás személyre szabva- Tervező: Sallak Andrea

Sallak Andrea a 2021 januári Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét: "Számomra a legnagyobb örömet az jelenti, ha végigkísérhetem azt a folyamatot, ahogy egy lakásból otthon lesz. Ha a benne lakót szeretettel, de határozottan terelgethetem abba az irányba, amerre menni szeretne, megkímélve őt a zsákutcáktól, a téves kanyaroktól. Ha a közös munka végén úgy érzi, hogy végre otthon van. "

Tovább
Burgermeiszterné Gabriella vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Burgermeiszter Gabriella mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Nagy Katalin Judit vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Nagy Katalin Judit mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát. Egy önálló családi házat kellett berendezni, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Elegáns, letisztult nappali és étkező kialakítása - Tervező: Sipos Anett

Sipos Anett a 2020 decemberi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét: "Tanulmányaim alatt már betekintést nyertem az ArchlineXP világába, így nem is volt kérdés számomra, hogy a papír és ceruza helyett ezzel a szoftverrel fogok tervezni."

Tovább
Klasszikus hangulatú budai lakás - Tervező: Nagy Gabriella

Nagy Gabriella a novemberi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét. A nyertes kép ARCHLine.XP tervezőprogrammal készült, mellyel lehetőség nyílik akár a legapróbb részletek élethű, fotorealisztikus megjelenítésére is. 2017-ben ismerkedtem meg a programmal, és a véleményem szerint az egyik legkönnyebben tanulható, és igazán felhasználóbarát lakberendezői program. Kimondottan szeretem „vele” a munkát, a leghűségesebb munkatárs. A projek az eleganciát hivatott képviselni, így a csillogó, fémes felületek megjelenítése elengedhetetlen feladat volt. A programmal elképesztően könnyű, különböző anyagokat megjeleníteni, visszaadva ezzel az élethű, realisztikus képet.

Tovább