Blogok

Házbővítés ARCHLine.XP-vel

A Designer Touches (UK) munkáiban kombinálja a luxust a könnyed eleganciával. Olvasd el cikkünket arról, hogyan használták az ARCHLine.XP-t egy otthon kibővítéséhez.

"A Designer Touches Interiors 1999-ben alakult, luxus lakó- és kereskedelmi projektekre szakosodott. A személyes megközelítésünk és profi szemléletünk biztosítja, hogy a tervezés személyre szabott szolgáltatás legyen, vagyis minden egyes ügyfelünk igénye megvalósításra kerüljön a luxus otthonok tervezésekor, melyek gyönyörűek és praktikusak is egyben. Ez a tervezési filozófia segített abban, hogy számos elegáns belső teret alakítsunk ki az angliai és nemzetközi ügyfeleink számára.

Ami az alább látható projektet illeti, az ügyfelünk számára már korábban terveztünk két hálószobát és egy kiadásra szánt ingatlant, így amikor elhatározták, hogy kibővítik az otthonukat, ismét minket kértek fel a munkára. Az ARCHLine.XP valóban segített az ügyfelünk számára megérteni, hogyan használhatnák ki a teret, és hogyan lehetne a legtöbbet kihozni a bővítésből.

A legbonyolultabb a tervben a nappali fő attrakciója, a kandalló volt. Ez ad helyet a különleges tükör TV-nek, valamint a gáz kandallónak. Az ARCHLine.XP segítségével könnyedén tudtuk terveinket a megbízónk számára szemléltetni, továbbá egyszerűen ment a kommunikáció a kandalló gyártójával és a helyszíni kivitelezőkkel is.

A projekt 3D-ben történő megvalósítása lehetővé tette, hogy további javaslatokat tehessünk ügyfelünk számára; például hogy bontsanak le egy falat a lépcsőnél, ezáltal a tér jobban megnyílik és több napfény juthat erre a területre.

Az ARCHLine.XP-nek és a renderelő funkciónak köszönhetően lehetővé vált számunkra, hogy az ügyfelünknek megmutathassuk, hogy ez az átalakítás mekkora változást eredményez. Minden projektünk során ARCHLine.XP-t használunk, és megbízóink látják ennek a hasznát. Úgy gondolom, nagyon jó befektetésnek bizonyult a cégünk számára."

Ellie Hughes
signature
Project Manager
www.designertouches.co.uk