Most, hogy elérkezett a nyár, tegyünk egy virtuális sétát egy, az ARCHLine.XP-ben készült képzeletbeli falu főutcáján. Utunk során megvizsgáljuk, hogy a szoftver mely eszközeivel tudjuk reprodukálni a régi mesterek műveit.

Eljött az évnek az az időszaka, amikor mindenki szívesen újra megnéz egy-egy karácsonyi filmet. Amíg egy meleg takaró alól nézzük kedvenceinket, ne felejtsük el értékelni a hangulatos belső tereket. Az ARCHLine csapata karácsonyi kedvcsinálóként lemodellezte az 1990-ben készült, kultikus Reszkessetek betörők! mindenki számára ismerős lépcsőjét. Nézzük meg, hogyan birkóztunk meg a feladattal.

Mi az a plusz, amit a BIM a hétköznapi munkánkhoz ad? Erről beszélt Papp Illés és Tóth Zoltán a Leica Geosystems Hungary 2017 október 16.-án tartott, „Helyünk a BIM GALAXISBAN” elnevezésű szakmai konferencián.

Tóth Zoltán nemzetközi értékesítési menedzserrel készített interjút az upFront.eZine, a CAD iparág kiemelkedő folyóirata. A beszélgetés az ARCHLine.XP múltjáról, jelenéről és jövőjéről szólt, valamint a kereslet hullámzására és a állandó piaci vátozásokra összpontosult. A cikk kitér néhány BIM-el kapcsolatos kérdésre is.

Minden konyha egyedi, és ahhoz, hogy egyedi konyhát átgondoltan tudjunk megtervezni, sok eszközre van szükség.

Interjú dr. Németh Gáborral, a Style&Home Lakberendezési Központ lakberendezőjével.

A látványtervezés a lakberendező munkájának kulcsfontosságú eleme. Az új vagy felújított lakás hatásos, jó minőségű bemutatója nagyban befolyásolja a döntést. 

A látványtervezés a lakberendező munkájának kulcsfontosságú eleme.

Sokan vélik úgy, hogy a 3D CAD/BIM szoftverek kezelésének elsajátítása nehéz, de a valóságban egyszerűbb, mint amilyennek elsőre tűnik!

Számos tervezőben merül fel hasonló kérdés. Íme a válasz.

A blogbejegyzést ARCHLine.XP felhasználónk, Orosz Flóra, a Siroco Interiors Kft. lakberendezője írta.

A blogbejegyzést ARCHLine.XP felhasználónk, Orosz Flóra a Siroco Interiors Kft. lakberendezője írta.

A blogbejegyzést ARCHLine.XP felhasználónk, Zámborszky Éva, tervező, lakberendező írta.

A blogbejegyzést ARCHLine.XP felhasználónk, Farsang László, építész írta. A cikk megjelent az Építész Közlönyben is. 

A cikket ARCHLine.XP felhasználónk, Buzás Gergely írta, aki régész-művészettörténész a Magyar Nemzeti Múzeumban és a visegrádi Mátyás Király Múzeumban. 

A blogbejegyzést ARCHLine.XP felhasználónk, Kovács Mihály a ARTIS STÚDIO Kft. településmérnöke, építésztervezője írta.

FEL