Az interneten megjelenő személyes adatok titkosságának védelme alapvető szerepet játszik az internetalapú üzletvitel jövője és a valódi internetes gazdaság alapjainak lerakása szempontjából.
Ez a nyilatkozat demonstrálja cégünk elkötelezettségét a biztonságos és megbízható internetes kereskedelem, valamint az egyén személyes adatvédelemhez való jogának elismerése mellett.

Honlapunk megtekintéséhez általában nem kérünk semmilyen Önre vonatkozó személyes adatot. Mindemellett egyes esetekben - például ha Ön valamilyen terméket kíván vásárolni honlapunkon keresztül, vagy igényt tart valamely szolgáltatásunkra, melyhez ezen adatok ismerete elengedhetetlen - szükségünk lehet az Ön a nevére, telefonszámára, címére, hitelkártya számára vagy e-mail címére.

Adatkezelési nyilvántartás.

A CadLine Kft adatkezelésével kapcsolatos bejelentést a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság adatvédelmi nyilvántartásba vette: NAIH-58970/2012. szám alatt. Az erről szóló Határozat itt megtekinthető.

Hozzájárulás

Jelen webhely igénybevételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az alábbiakban leírt módon összegyűjtsük és felhasználjuk adatait. Adatvédelmi irányelveink módosítása esetén a változásokat közzétesszük ezen az oldalon, így Ön mindig pontosan tudni fogja, milyen információkat gyűjtünk, és milyen célokra használjuk fel azokat.

Az összegyűjtött személyes adatok felhasználása és rendeltetése

Webhelyeinken kizárólag az Ön engedélyével tároljuk személyes információit. Ezekhez az információkhoz például akkor jutunk hozzá, amikor Ön regisztrációt hajt végre, vagy on-line felmérésben vesz részt. Az ilyen információkat kizárólag az Ön kifejezett engedélyével, illetve a vonatkozó jogszabályok előírásait betartva osztjuk meg bármely harmadik féllel. Az információkat egyedül az alábbiakban leírt célokra használjuk fel.

Ügyfeleink adatvédelmi érdekeinek megóvása érdekében gondoskodunk arról, hogy a CadLine jelen webhelye megfeleljen a nemzetközi adatvédelmi alapelveknek. Dolgozóinkat kötelezzük ügyfeleink adatvédelmi és bizalmas adatok kezelésére vonatkozó jogainak tiszteletben tartására.

On-line biztonság

Az CadLine biztonságos szervertechnológia alkalmazásával támogatja a biztonságos on-line vásárlást annak érdekében, hogy ügyfelei az egyszerű és biztonságos vásárlás élményével gazdagabban távozhassanak webhelyéről.

1. Milyen információkat gyűjtünk és miért?

IP-címek
 
Honlapunk felkeresése esetén az Ön IP-címe regisztrálásra kerül, amely azonban nem teszi lehetővé, hogy hozzáférhessünk az Ön személyes adataihoz tekintettel arra, hogy az adatvédelmi törvény értelmében azokat az Ön Internet-szolgáltatója még kérésünkre sem adhatja ki részünkre. A webhelyünket felkereső látogatók esetében kizárólag a domain nevet észleljük - az e-mail címet nem. Az e-mail címet csak akkor látjuk, ha Ön valamelyik űrlap kitöltése során megadja azt nekünk, vagy e-mail üzenetet küld címünkre. Ugyanakkor ezeket az adatokat különféle statisztikák és elemzések készítésére felhasználjuk annak érdekében, hogy honlapunkat illetve az azokon nyújtott szolgáltatásokat folyamatosan fejleszteni tudjuk.

Cookies
 
A cookies segítségével személyre szabott tartalmat továbbítunk, mentesítjük ügyfeleinket jelszavuk ismételt megadásának terhe alól, nyomon követjük bevásárlókosaruk tartalmát, valamint látogatóink webhely-használati szokásai szerint testre szabjuk webhelyünk információkínálatát. Önnel történő első kapcsolatfelvétel során egy kis fájlt, ún. "cookie"-t helyez el az Ön számítógépének merevlemezén annak érdekében, hogy honlapunk másodszori illetve további felkeresése esetén annak letöltése és az azon történő barangolás az Ön számára gyorsabbá és egyszerűbbé váljon. Természetesen keresőprogramjában Ön beállíthatja azt, hogy minden esetben dönthessen a "cookie" letöltésének engedélyezéséről vagy annak megtagadásáról. Ezzel kapcsolatban kérjük vegye figyelembe, hogy a "cookie" letöltésének megtagadása esetén honlapunk bizonyos részei illetve szolgáltatásai esetenként nem működnek megfelelően, illetve bizonyos szolgáltatásainkhoz ennek hiányában nem férhet hozzá.

Felhasználói regisztráció
 
Regisztrált felhasználóinknak el tudjuk küldeni az általuk igényelt információkat vagy termékeket, valamint egyéb termékinformációkkal, hírekkel és promóciós tudnivalókkal tudjuk ellátni őket.

E-mail címek
 
Ha megadja nekünk e-mail címét, elektronikus levélben tartjuk Önnel a kapcsolatot. E-mail címét nem adjuk tovább harmadik személy részére. Önnek bármikor jogában áll az Önnel folytatott e-mail kommunikáció beszüntetését kérni.

Vásárlás vagy események regisztrációja
 
Webhelyünk tartalmaz olyan megrendelési űrlapokat, amelyeket bizonyos információk, termékek és szolgáltatások igénylése esetén kell kitölteni. Ezeken az űrlapokon pénzügyi információkat - például banki adatokat vagy hitelkártya-számokat - is bekérünk. A CadLine kizárólag az adott ügylettel kapcsolatos számlázási és fizetési célokra használja fel az Ön által megadott pénzügyi adatokat.

2. Linkek más webhelyekhez

Jelen webhelyünk más oldalakhoz is tartalmaz linkeket. A CadLine nem vállal felelősséget más webhelyek adatvédelmi gyakorlatáért illetve tartalmáért.

3. Kommunikáció beszüntetése

Ön bármikor kérheti a CadLine-tól az e-mail kommunikáció beszüntetését. Ehhez mindössze azt kell jeleznie felénk elektronikus levélben, hogy töröljük nevét és adatait a CadLine e-mail listájáról, illetve regisztrációs adatbázisából.

4. Kérdések

Ha jelen adatvédelmi nyilatkozatunkkal kapcsolatban kérdés merül fel Önben - például szeretné ellenőrizni vagy frissíteni a rendszerünkben tárolt, Önre vonatkozó információkat - kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

FEL