Webinar Előadások

TANULJUNK ÉS DOLGOZZUNK - EGYÜTT

Élő webinar előadásainkat azért szervezzük, hogy megmutassuk Nektek az ARCHLine.XP legújabb funkcióit és segítsünk Benneteket a napi munkában. A téma sokrétű - beszélünk felhasználói esettanulmányokról, szakmai kihívásokról, és más, minket érintő dolgokról. Nézd meg mi a következő adás témája, vagy böngészd a korábbi műsorainkat.

Az ARCHLine.XP 2018 kiemelt funkciói

2018 január 23, 16:00

Ismerjük a felhasználóinkat. Tudjuk, mire van szükségük. Ezért az ARCHLine.XP 2018 fejlesztése során elsődleges cél a hatékonyság növelése és a könnyű kezelhetőség volt a kezdő és haladó felhasználóknak egyaránt.

Jelentkezz a következő élő adásunkra, és nézd meg milyen új eszközöket és funkciókat kínál 2018-as verziónk.

Itt nézheted:Témák, amikről szó lesz

- a menüszalag kínálta új lehetőségek
- BIM elemkönyvtárak, eszközök
- élő szint- és falkapcsolatok
- csapatmunka, együttműködést segítő funkciók
- új látványtervezői eszközök

 

Jelentkezés

Jelenleg nincs meghirdetett időpont

Archivum

Ismerjük a felhasználóinkat. Tudjuk, mire van szükségük. Ezért az ARCHLine.XP 2018 fejlesztése során elsődleges cél a hatékonyság növelése és a könnyű kezelhetőség volt a kezdő és haladó

...

Nézd meg milyen eszközöket kínál az ARCHLine.XP a nyílászáró tervezéssel kapcsolatos kihívások leküzdésére.

Élő adásunk során azt mutattuk meg, hogyan tervezz tetőket, tetőtereket a szoftverünk segítségével. Remek példákat és trükköket fogunk láttunk arra, hogy a munkánkat még hatékonyabbá

...

Nézd meg élő webinar műsorunkat, és tudd meg hogyan dolgozhatod fel az ARCHLine.XP-ben a külső forrásokból származó adatokat, rajzokat, objektumokat.

FEL