Hónap képe pályázat

Hónap Képe pályázat

Keressük az ARCHLine.XP programmal készült legszebb munkákat!

Minden hónapban meghirdetjük a „Hónap Képe” pályázatot, ahol a legszebb fotórealisztikus képet egy háromtagú zsűri választja ki. A zsűri tagja egy építész, belsőépítész/lakberendező, valamint a CadLine egy munkatársa.

A nyertes jutalma egy nettó 20.000 Ft értékű kupon*, amely beváltható a CadLine Kft. szolgáltatásaira!

A győztes képeket a készítő nevével és igény szerint elérhetőségével publikáljuk a Facebook-on és weboldalunkon. Így a nívós munkák nem csak a kollégáknak, hanem a szélesebb közönségnek is elérhetővé válnak, mely kiváló pozitív reklámlehetőség a terv készítőjének.

Kérjük, aki részt szeretne venni a pályázaton vagy a zsűri munkájában, kattintson az alábbi linkek egyikére.

Igen, részt vennék munkáimmal a pályázaton.

Igen, jelentkezem zsűritagnak.

A pályázati munkák beküldési határideje minden hónap 27-e. A pályázó max. 3 kép beküldésével jelentkezhet havonta, a beküldött munkáival csak egyszer pályázhat. A beküldött képek alapjául szolgáló projektnek tartalmilag felismerhetően különböznie kell a korábban beküldött képekhez tartozó projekttől. A beküldött képeknek legalább 1024*720 képpont méretűeknek kell lennie.

A pályázó, a pályázati munkája beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy pályázati munkáját a CadLine Kft. külön engedély nélkül kiadványaiban és honlapján publikálhassa, megjelentethesse. A képek felhasználásakor a CadLine Kft. megjelöli a pályázó nevét.

A zsűri tagokat minden hónapban sorsolással választjuk ki a pártatlanság biztosítékaként.

*A kupon 3 hónapon belül használható fel a CadLine Kft. szolgáltatásaira, és más kedvezménnyel nem vonható össze.