OTTHONNEKED pályázat

A Style and Home Kft. által létrehozott OTTHONNEKED összefogás nyílt pályázatot hirdet építészek, belsőépítészek, lakberendezők, enteriőrtervezők, dizájnerek és jelenleg még tanulmányaikat folytató építész, belsőépítész, lakberendező és dizájner hallgatók számára.

A pályázat célja a belsőépítész / enteriőrtervező / lakberendező szakma népszerűsítése az építkezők, lakást felújítók és lakást korszerűsítők körében.
A pályázat szervezői szeretnének teret adni annak, hogy a hazai tervezők megmutathassák tehetségüket és látásmódjukat a támogató cégek termékeinek innovatív felhasználásán és enteriőrbe tervezésén keresztül.
A pályázat egyúttal kiváló láthatóságot biztosít a tervezőknek saját tevékenységük bemutatására és népszerűsítésére.

A pályázat tárgya: enteriőr tervek készítése a megadott paraméterek alapján.

A pályázatra a regisztráció az OTTHONNEKED pályázati oldalán történik: OTTHONNEKED pályázat

A Cadline Kft. a pályázat támogatójaként, az azt igénylő indulóknak az ARCHLine.XP 2018 belsőépítészeti tervező programot 2 hónapos időtartamra ingyenesen bocsátja rendelkezésre a pályázat időtartamán belül.

 

Hogyan kaphatok Non-Profit kódot?

A program letöltése és telepítése után kattints a ’Non-Profit kód igénylése’ gombra a program indulásakor. A böngésző elirányít az ARCHLine.XP regisztrációs oldalára. Itt kattints az ’ARCHLine ID’ gombra, hogy megkapd a Non-Profit kódot. Ezt követően indítsd újra a programot. Az ARCHLine.XP Non-Profit kód a pályázati időszak időtartama alatt 60 napig használható.

Sok sikert és jó munkát kívánunk minden pályázónak!