Új vagyok

Kiknek és miért jó választás az ARCHLine.XP?

AKIK KÉZZEL TERVEZNEK

01
Az ARCHLine.XP tervezőszoftver ideális kezdés mindenkinek, aki most ismerkedik a számítógépes tervezés alapjaival.

AKIK A SZEMÉLYES OKTATÁST RÉSZESÍTIK ELŐNYBEN

02
Ha segítségre szorulsz az első lépéseknél vagy akár haladóként szeretnéd mélyebben megismerni a programot, vegyél részt saját szervezésű workshopjainkon.

AKIK SZERETIK, HA ÁLL MÖGÖTTÜK EGY PROFI CSAPAT

03
Support vonalunk minden munkanap 9-17 óráig Skype-on vagy telefonon is elérhető.

AKIK SZERETNÉK MÁSOKNAK IS MEGMUTATNI A MUNKÁJUKAT

04
Segítünk eljuttatni munkádat széleskörű közönségnek. Blogposztban és hírlevélben is megjelentetjük aktuális terveidet.

AKIK SZÍVESEN VESZNEK RÉSZT PÁLYÁZATOKON

05
Vegyél részt saját szervezésű pályázatainkon és nyerj értékes nyereményeket.

AKIK SZERETNEK TALÁLKOZNI SZAKMABELIEKKEL

06
Gyere el eseményeinkre, melyek alkalmával megismerkedhetsz az ARCHLine.XP tervezőszoftver világával és találkozhatsz lakberendezőinkkel, építészeinkkel..

AKIK SZERETNEK SZAKMAI KÖZÖSSÉGHEZ TARTOZNI

08
Légy tagja felhasználói csoportunknak Facebookon. Itt értesülhetsz aktuális eseményeinkről, megoszthatod tapasztalataidat vagy kérheted más felhasználók segítségét akkor is, amikor supportunk épp nem elérhető.

AKIK SZÍVESEN TANULNAK VIDEÓKKAL

07
Számos ingyenesen elérhető oktatóvideó áll rendelkezésedre, hogy könnyen és gyorsan átlásd a program használatát.

AKIK SZÍVESEN TANULNÁNAK TERVEZŐSZOFTVERT ISKOLÁKBAN

09
Számos ARCHLine.XP-t oktató partneriskolánk található országszerte.

AKIK KÍVÁNCSIAK AZ ÚJDONSÁGOKRA

10
Értesülj első kézből a legújabb programverzió újdonságairól, akár hónapokkal a hivatalos megjelenés előtt.

Kedvcsinálóként tekintsd meg alábbi videóinkat, melyben megtudhatod, milyen sokszínű eszközök állnak rendelkezésedre ahhoz, hogy elvarázsold megrendelőidet.

Nappali tervezés 1.

Ebben a videóban egy lépésben szerkesztünk meg egy szobát 3D falakkal. Módosítjuk őket, hogy valódi szobaformát öltsenek, majd hozzáadjuk a mennyezetet és a födémet. A programban számtalan lehetőségünk van kibontakoztatni a kreativitásunkat, ehhez pedig rengeteg kézre álló eszöz áll rendelkezésünkre. Hogy ebből mennyit használunk ki, az csakis a tervezőn múlik.

Nappali tervezés 2.

Ebben a videóban elhelyezzük az ajtókat, ablakokat, majd a függönyöket is. Végül megmutatjuk azt is, hogyan készíthetünk valódi anyagokat a projektünkben, a gyártó honlapjának használatával. Így kedvünkre variálhatjuk a textileket, színeket, mintákat a helyiségben. Minden projektünk egyedi és valósághű lehet.

Nappali tervezés 3.

Ebben a videóban elhelyezzük az lektromos szerelvényeket, a falilámpákat, a lámpát az étkezőasztal fölé és egy darab spotot is. Díszítjük a szobát szegélyekkel, festményekkel. A födém és falak színét is a helyiség stílusának megfelelően módosítjuk.

Nappali tervezés 4.

Következő lépésként beállítjuk a perspektív nézeteket a helyiségben. Megmutatjuk hogyan lehet könnyen és gyorsan sokszorosítai egy tárgyat mátrixban, növelve a munkánk sebességét. Végül bútorokat helyezünk el a helyiségben, otthonos külsőt kölcsönözve neki.
 

Nappali tervezés 5.

Utolsó lépésként elkészítjük a dokumentációt. Megmutatjuk hogyan lehet PDF-be nyomtatni az elkészült terveket. Bemutatjuk a látványtervezés eszközöket, és hogy hogyan lehet fotórealisztikus képet készíteni a program belső renderelőjével percek alatt.
 
FEL