Oktatás

HOGYAN VÁLHATSZ MAGABIZTOS FELHASZNÁLÓVÁ?

Oldalunkon számos oktatóvideó és segédanyag közül válogathatsz, vagy részt vehetsz saját szervezésű tanfolyamainkon,
melyeken megismerkedhetsz az ARCHLine.XP tervezőszoftverrel.
oktatas_kep_ret1.jpg

Tanfolyamok

Saját szervezésű Alap- és Középfokú tanfolyamainkon gyakorlati példákon keresztül sajátíthatod el az ARCHLine. XP alapjait, a hatékony tervezési eszközöket. A tanfolyam elvégzése után a hallgatók látványterveken és pontos műszaki dokumentációval tudják bemutatni munkájukat a megrendelőknek. A tanfolyam végén vizsgát tehetsz és megszerezheted az ARCHLine.XP felhasználói oklevelet.

Webinárok

Rendszeresen jelentkezünk élő, interaktív, internetes előadásokkal, melyek során egy-egy témát alaposan körüljárva mutatjuk be az ARCHLine.XP-ben rejlő lehetőségeket. 
2019-04-02_11h11_20.png
pexels-photo-923306.png

Oktatóanyagok

Weboldalunkon és You Tube csatornánkon ingyenesen elérhető, folyamatosan bővülő magyar nyelvű videó könyvtárat találsz, mely segíti munkádat az első lépésektől a komplex tervezési feladatok megvalósításáig. Ingyenesen elérhetőek az oktatási segédletek, melyek lépésről lépésre tartalmazzák az Alap-és Középfokú tanfolyam anyagát és a letölthető projektfájlokat.

Inspiráló tippek, blogok

A program használatát segítő részletes leírásokat, letölthető 3D elemeket tartalmazó weboldalakra mutató hasznos linkeket, valamint felhasználóink munkáit bemutató cikkeket is találsz weboldalunkon.
webban_remodeled_in_archlinexp_1920_1080_fisher.jpg
pexels-photo-1109541.png

Iskolák

Fontos számunkra, hogy az ARCHLine.XP-t megfelelő színvonalon oktassák minden budapesti és vidéki intézményben, ezért a szoftvert csak vizsgázott tanáraink oktathatják. A képzésben résztvevő iskolák listája a weboldalunkon megtekinthető.