Notice: Undefined property: Joomla\CMS\User\User::$nUserID in /var/www/hosting/archline.hu/sub/components/com_tcexam/views/tcexam/view.html.php on line 12

Notice: Undefined property: Joomla\CMS\User\User::$nUserID in /var/www/hosting/archline.hu/sub/components/com_tcexam/views/tcexam/view.html.php on line 22

Notice: Use of undefined constant COM_TCEXAM_TCEXAM - assumed 'COM_TCEXAM_TCEXAM' in /var/www/hosting/archline.hu/sub/components/com_tcexam/views/tcexam/view.html.php on line 26

ARCHLine.XP Interior Oktatói Vizsga

Az ARCHLine.XP Interior Oktatói Vizsga célja, hogy segítségével az ARCHLine.XP Interior tervezőprogramot oktató tanárok technikai tudásának szintjét a CadLine minden évben egy objektív vizsgarendszeren keresztül biztosítani tudja.

Az ARCHLine.XP Interior Oktatói Vizsga
további részletek...

Tudásanyag és Követelmények

A vizsgákhoz szükséges tudásanyagot és követelményszintet a CadLine különféle fórumokon keresztül (oktatások, újdonságokat bemutató oktatások és oktatóanyagok, workshopok, felkészítő intenzív kurzusok, online elérhető nyomtatott és videoanyagok) elérhetővé és elsajátíthatóvá teszi.

ARCHLine.XP Interior Oktatói Vizsga felkészítő anyagok

Vizsga

A leendő oktató a tudásáról egy Oktatói Vizsgán adhat tanúbizonyságot, amelynek a sikeres teljesítésével megkapja a „Vizsgázott ARCHLine.XP 20xx Oktató” címet. Az Oktatói Vizsgán szerzett Oklevél tehát az adott évi (az Oklevélen is feltüntetett) főváltozat oktatására szól. Újabb főváltozat megjelenésekor a CadLine újabb, az aktuális főváltozatnak megfelelő Oktatói Vizsgát ír ki, mellyel a megfelelő Oklevél megszerezhető.

Előnyök

A sikeres vizsga előnye, hogy a CadLine ezen keresztül biztosítani tudja, hogy a Vizsgázott Oktatók folyamatosan rendelkeznek azzal az ismeretanyaggal, amelynek segítségével a megfelelő szintű tudás adható át az ARCHLine.XP Interior programot tanuló hallgatóknak.

Fontos előny továbbá, hogy az Oktatók a vizsgakövetelmények és a sikeres vizsgához szükséges tudás megismerésével pontosan körül tudják határolni, hogy mely területeken szükséges ismereteik szinten tartó frissítése vagy esetleges bővítése.

Támogatott oktatás feltételei

A CadLine a vizsga bevezetésével az ARCHLine.XP főváltozatok támogatott oktatását ahhoz köti, hogy az oktatást végző iskola rendelkezzen olyan tanárral / oktatóval, aki az adott főváltozathoz tartozó Oktatói Vizsgát sikeresen teljesítette.

Vizsgaidőpontok

A vizsgára jelentkezés és az azon való részvétel ingyenes és előzetes regisztrációhoz kötött. Egyéni vizsgaidőpont kérhető a Kapcsolati űrlapon keresztül, vagy az info@cadline.hu e-mail címen illetve a CadLine Kft. egyéb elérhetőségein.

Mire van szükségem a vizsgához?

A vizsgához semmi egyébre nincsen szükséged, mint a tudásodra és egy élő internetkapcsolattal rendelkező gépre, valamint a regisztráció során kapott belépési adataidra.

Mikor tudok vizsgázni?

Vizsgázni a regisztráció során választott időszakban lehet. A vizsgaidőpont hosszabb, mint a vizsga elvégzésére fordítható idő (ami 30 perc). Ez biztosítja a vizsgázók számára a megfelelő mennyiségű időt a vizsgára való bejelentkezéshez és az ezzel kapcsolatban esetlegesen fellépő problémák orvoslására. A vizsga az erre szolgáló gomb megnyomását követően veszi kezdetét és 30 percig, de legkésőbb a vizsgaidőpont záróidőpontjáig tart. Ez tehát azt jelenti, hogy ha a vizsgázást a záróidőpont előtt kevesebb, mint 30 perccel kezdi meg a vizsgázó, akkor is vizsgázhat, de már nem áll rendelkezésére a maximálisan igénybe vehető idő. Javasoljuk tehát, hogy amint a vizsgaidőpont megkezdődik végezd el a bejelentkezést és amint lehet kezd meg a vizsgázást is. 

Hol tudok vizsgázni?

Az ARCHLine.XP Interior Oktatói Vizsga egy online elvégezhető vizsga. Kattints a regisztráció során kapott e-mailben található linkre vagy a következő hivatkozásra:

ARCHLine.XP Interior Oktatói Vizsga bejelentkezés (TCExam)

Hol találom a belépési adataimat?

A vizsgázáshoz szükséges belépési adatokat a vizsgára jelentkezés során küldtük el a megadott e-mail címre. A következőket javasoljuk, ha nem találod a belépési adatokat:

- Ha nem találod leveleid között az erre vonatkozó e-mailt, kérjük ellenőrizd a leveleződ SPAM / JUNK / Levélszemét mappáját, egyes levelezők ugyanis tévesen levélszemétként kategorizálhatják a regisztráció adatait tartalmazó levelet.

- Igényelj új jelszót a korábban regisztrált e-mail címre a következő oldalon: ARCHLine.XP Oktatói Vizsga - Elfelejtett jelszó

- Ha a fentiek figyelembevételével sem találod belépési adataidat, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hányszor tudok vizsgázni?

Az ARCHLine.XP Interior Oktatói Vizsgán az érvényes vizsgaszabályzat szerint 3 alkalommal vehet részt a vizsgázó. Amennyiben mindhárom vizsga sikertelennek bizonyult lehetőséged van Kivételes Ismétlő Vizsgalehetőséget kérni, melyet a CadLine elérhetőségein tehetsz meg.

Oktatói vizsga szabályzat

Egyéb kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!