Navigáció a megújult Bemutatóteremben

Hogyan böngészhet az ARCHLine.XP Virtuális Bemutatótermében szereplő gyártók termékei között?

A Bemutatóterem az ARCHLine.XP program felső Főmenüjéből vagy a bal oldalon található Oldalmenüből érhető el.

        

 

A felső sávban lévő kereső mezőben (1) kereshet név szerint a termékek között, ill választhatja az egyéb szűrőket (2) is, melyekkel adott Típusra, Gyártóra, Termék családra vagy Termék csoportra szűkítheti a találatot. 

 

 (Hasznos tudni, hogy módja van arra is, hogy csak egy bizonyos típusban, vagy éppen gyártói katalógusban keressen. Ha például kiválasztja a "Szaniterek" típust akkor a keresőmezőbe írt kifejezéssel azok között kereshet, ha pedig kiválasztja még a Hansgrohe gyártót is, akkor a keresőmezőben már a Hansgrohe gyártótól származó termékek között kereshet.)

 

A választott termékcsalád elemei közül egy vagy több termék letöltése is lehetséges. A Többszörös letöltést aktiválva számos kiválasztott elem letöltése lehetséges a Bemutatóteremből való kilépés nélkül, a termékek melletti nyílra kattintva.

 

 

Egyenkénti letöltés esetén a termékcsalád elemeire kattintva megtekintheti azok jellemzőit és itt is dönthet a letöltés mellett.

 

A letöltött elemek a tulajdonságaiknak megfelelő kategóriába mentődnek (objektum, anyag, stb.) a Gyártó és a meghatározott Termékcsalád kategóriájába az ARCHLine.XP programban.


A letöltés végeztével egy párbeszédablak ugrik fel, mely információt nyújt arról, hogy az importált elem milyen néven és melyik kategóriában található meg a későbbiekben. A példában szereplő csaptelep, a "Hansgrohe_Logis_190_magasitott_mosdocsaptelep" az Objektumközpont\Objektum\Fürdőszoba\Csapok katgóriába kerül.

A letöltött elem azonnal vagy a későbbiekben az Objektumközpont meghatározott kategóriájából az egér bal gombjának nyomvatartásával áthúzható és elhelyezhető az alaprajzi, ill. 3D-ablakban.