Image

RENDSZERKÖVETLEMÉNYEK

Az ARCHLine.XP® LIVE futtatásához a következő szoftver és hardver követelményeknek kell megfelelnie:
Microsoft WindowsWindows felhasználóknak

ÖSSZETETT MUNKÁHOZ
Összetett, részletes belső és külső terekhez
Például: Lakások, Irodák, Épületek környezettel


Operációs rendszer (OS):
64 bites Microsoft Windows 10 a legújabb frissítésekkel és javítócsomagokkal (Windows 10 'N' és 'KN' verziók esetében a Media feature pack telepítése is szükséges).

Processzor (CPU): Intel i7 vagy ezzel egyenértékű AMD - 8 maggal

Memória (RAM): 16 GB vagy több

Videokártya (GPU):
 4 GB DirectX 11 támogatással - NVIDIA vagy AMD. G3D Mark legalább 8000. A videokártyák teljesítményét leíró G3D Mark érték az alábbi oldalon kereshető meg és ellenőrizhető: Passmark Software - Video Card (GPU) Benchmark Charts. Az integrált Intel videokártyák NEM javasoltak!

Háttértár (HDD vagy SSD):
 3 GB szabadon álló terület a telepítési meghajtón és legalább további 6 GB szabad terület a rendszer meghajtón (többnyire ez a C: meghajtó)

Megjelenítő: Legalább 1920x1080 felbontás (4K támogatott)

Egér: 3 gombos (görgős) egér

A virtuális gépek nem támogatottak! 
EGYSZERŰBB MUNKÁHOZ
Egyszerűbb külső és belső terekhez
Például: Kisebb lakások, irodák, épületek kevésbé részletes környezettel


Operációs rendszer (OS): 64 bites Microsoft Windows 10 a legújabb frissítésekkel és javítócsomagokkal (Windows 10 'N' és 'KN' verziók esetében a Media feature pack telepítése is szükséges).

Processzor (CPU): Intel i5 vagy ezzel egyenértékű AMD - 6 maggal

Memória (RAM): 8 GB vagy több

Videokártya (GPU):
 2 GB DirectX 11 támogatással - NVIDIA vagy AMD. G3D Mark legalább 3000. A videokártyák teljesítményét leíró G3D Mark érték az alábbi oldalon kereshető meg és ellenőrizhető: Passmark Software - Video Card (GPU) Benchmark Charts. Az integrált Intel videokártyák NEM javasoltak!

Háttértár (HDD vagy SSD): 3 GB szabadon álló terület a telepítési meghajtón és legalább további 6 GB szabad terület a rendszer meghajtón (többnyire ez a C: meghajtó)

Megjelenítő: Legalább 1366x768 felbontás (4K támogatott)

Egér: 3 gombos (görgős) egér

A virtuális gépek nem támogatottak!


Apple MACMAC felhasználóknak

ARCHLine.XP Live egy Microsoft Windows szoftver és jelenleg nem támogatja a MAC OS-t. A Mac OS rendszeren Microsoft Windows környezetet futtató virtuális megoldások szintén nem támogatottak!
Meghajtóprogramok és frissítések

A meghajtóprogramokat és szoftvereket tartsd naprakészen, kiemelten igaz ez az operációs rendszerre és a videokártya meghajtóprogramjára.

Hogyan frissítheted a videokártya meghajtóprogramját?Amennyiben hordozható számítógéppel rendelkezel:

Látogass el a hordozható számítógép gyártójának oldalára és töltsd le, majd telepítsd a számítógépedhez ajánlott legfrissebb meghajtóprogramokat.

Amennyiben asztali számítógéppel rendelkezel:

Mielőtt frissítenéd a videokártya meghajtóprogramját, győződj meg róla milyen videokártyával rendelkezel. Az alábbi lépések segítségedre lesznek ebben:

- Nyomd meg a billentyűzet "Windows" billentyűjét.
- Kezdd el gépelni: Eszközkezelő
- Nyomd meg az Enter-t vagy kattints a megjelenő "Eszközkezelő" eredményre.
- Keresd meg a lista alján látható "Videokártya" bejegyzést és nyisd ki a részleteit a mellette található nyílra kattintva.

Ha már tudod, milyen videokártyával rendelkezel, látogass el a gyártó oldalára és töltsd le, majd telepítsd a legújabb meghajtóprogramot:


Fontos: Az Intel videokártyák nem javasoltak!
 
NEM TÁMOGATOTT SZOFTVER:

A LogMeIn program felhasználóinál videokártya meghajtó problémák jelentkezhetnek. Ezt a LogMeIn Mirror Driver okozhatja, ami befolyásolhatja a teljesítményt az ARCHLine.XP Live programmal való munka közben. Kérjük vedd fel a kapcsolatot a LogMeIn HelpDesk-kel a további teendőkkel kapcsolatban. Szükséges lehet a LogMeIn Mirror Driver eltávolítása.

Plays.TV képernyőrögzítő kliensprogram a visszajelzések alapján nem kompatibilis az ARCHLine.XP-vel: instabillá teheti azt és gyakori rendellenes leállásokat okozhat a tervezőprogram használatában - ezért nem javasoljuk semmilyen ARCHLine.XP termék felhasználójának. Erősen javasolt a Plays.TV kliens eltávolítása a számítógépről, amennyiben az már telepítve van.NEM TÁMOGATOTT HARDVEREK

Intel Graphics Cards
NVidia Quadro series
AMD FireGl and FirePro series

AJÁNLOTT VÍRUSIRTÓK

Windows Defender
Bitdefender

NEM AJÁNLOTT VÍRUSIRTÓK:

McAfee: Amennyiben a számítógépen McAfee vírusírtó található, nem tudjuk garantálni az ARCHLine.XP programok működését.