Találkozzunk a Construmán!

Idén is várunk szeretettel a Construma - Otthon Design kiállításon!
Tekintsd meg vezető tervezőink folyamatban lévő vagy már megvalósult projektjeit, hallgasd meg előadásukat, kérdezz tőlük. Mindezek mellett megbizonyosodhatsz arról is, hogy az ARCHLine.XP a legjobb eszköz egy tervező számára.

2018-ban a piaci elvárásoknak megfelelő és a technológiai fejlődést követő, 4 lépésből álló oktatásban képezheted magad az ARCHLine.XP tanfolyamain.

Érdekességek a Teletextil téli számából

Adva van egy ipari műemlék, a Gázművek egyik századfordulós székháza a pesti Duna-parton. Látszólag minden egy irányba mutatott: a loft lakások lakberendezői koncepciójának kialakításakor érdemes az ipari dizájn irányába menni. Eperjesi Zsuzsanna és Kovács-Lele Mónika lakberendezők viszont egészen más utat választottak, ahol a Teletextil riportere is elkísérte őket.

Érdekességek a Teletextil őszi számából

Muhly Angelika lakberendezőre a megrendelő az interneten talált rá eredetileg, ám a személyes találkozás, a közös munka és a kettejük között kialakuló bizalom az egyszeri munkakapcsolatnál többet jelentett. Több közös projekten vannak túl, a legutóbbiról, egy Szent István téri lakás kialakításáról a Teletextil őszi számában olvashatsz.

Érdekességek a Teletextil nyári számából

A nyári lapszámot egy valóban nyári témával nyitja a Teletextil szerkesztősége. Balatonalmádi üdülőövevezetében egy eredetileg irodaháznak szánt épületből varázsolt Butor Dóra, Simon Balázs és Tóth Mercédesz egy igazi nyaralót.

Érdekességek a Teletextil tavaszi számából

A Magyar Építészeti Kamara (MÉK) szakmai zsűrije tavaly év végén az „év belsőépítészeti díját” Lőrincz Szilviának és Mikics Andrásnak ítélte oda a somlói Kreinbacher szőlőbirtok épületeinek belsőépítészeti munkálataiért. A lap bőséges képanyaggal mutatja be a tervező páros által alkotott sajátos vidéki-urbanista stílusú világot.

Találkozzunk a Construmán!

Idén is várunk szeretettel a Construma idején megrendezésre kerülő Otthon Design kiállításon!
Tekintsd meg vezető tervezőink folyamatban lévő vagy már megvalósult projektjeit, hallgasd meg előadásukat, kérdezz tőlük. Mindezek mellett megbizonyosodhatsz arról is, hogy az ARCHLine.XP a legjobb eszköz egy tervező számára.

Érdekességek a Teletextil téli számából

A téli lapszámban beszámoló olvasható a Bevlo új budapesti cégközpontjának megnyitójáról. Az exkluzív lakástextilek forgalmazására szakosodó kecskeméti cég a modern ipari dizájn hangsúlyos elemeit ötvöző bemutatóteremmel várja az érdeklődő lakberendezőket.

„Workshop 2017-II. Bérlet": részvétel akár 14 workshopon több mint 50% kedvezménnyel*!

A kurzusok összeállítása során figyeltünk az eltérő igényekre, és úgy állítottuk össze a tananyagot, hogy kezdőként is követhető, de profiként is hasznos és megfelelő tempójú legyen minden alkalom.

Érdekességek a Teletextil őszi számából

A lap őszi száma Ebedli Gyula belsőépítész egy megvalósult munkáját mutatja be. Ebedli erdőt varázsolt egy budapesti irodaház rekreációs terébe. Az eredmény egy vidám, energizáló közösségi hely lett.

Unja már a pontatlan helyszíni felméréseket, kézzel készített vázlatokat?

Örömmel szeretnénk megosztani, hogy egy vadonatúj szoftver csomagot adunk ki tervezők számára, mely alkalmas arra, hogy még jobban optimalizálja a mindennapos munkáit. A pontos építészeti adatok begyűjtése rettentő fontos bármilyen építészeti vagy belső építészeti tervezési projekt során. Az ARCHLine.XP egy teljesen új megoldást ajánl az építészek, belső építészek és lakberendezők számára. Méretezéstől (Orthograph) egészen a befejezett alaprajzon át a 3D-s renderelésig (ARCHLine.XP).

Érdekességek a Teletextil nyári számából

A lap nyári lapszáma egy igazi csemegével jelentkezik: egy öt oldalas tematikus melléklet kertében árnyékolástechnikai cégek mutatkoznak be.
Az egyre elviselhetetlenebb nyári kánikulák miatt kimondottan aktuális lehet a téma.

A CadLine Kft. örömmel jelenti be, hogy az ARCHLine.XP 2016 program megszerezte az IFC Coordination View 2.0 Export tanúsítványt.

A BIM (Building Information Modelling) szabványosított fájl formátuma az IFC, ami minden, az épülettel kapcsolatosan összegyűjtött vagy hozzáadott információt tartalmaz, és ez az információ az épület egész élettartalma alatt használható.

Érdekességek a Teletextil tavaszi számából

nemzetközi dizájnszakma legrangosabb díjait érdemelte ki pár hónapja Varró Zoltán. A tervező által megálmodott szállodabelsőket mutatja be bőséges képanyaggal fűszerezve a tavaszi lapszám.