Kasza Zsuzsa, 75 éves építészmérnök felhasználónk az ARCHLine.XP-vel készített hobby munkáival illusztrálva meséli el nekünk, évekkel ezelőtt milyen úton tanulta meg használni a szoftvert.

 

Felhasználónk, Demeter Anikó mutatja be a blogon egy fiatal megrendelőjének készített terveit. A projektben az osztrák faházak meleg hangulata és a modern stílus elemei keverednek.

 

Végvári Zsuzsi, az OFFISEVEN munkakörnyezet tanácsadó cég keretein belül irodák átalakításával, tervezésével foglalkozik. Jelen projekt során, egy IT cég 15. kerületben található irodáját kellett átalakítania, újra gondolni.

 

Molnár Brigitta március elején vizsgázott Lakberendezés szakon a Szimultán Művészeti Iskolában. A két vizsgamunkáját, egy cseh és egy modern faház terveit mutatja be a blogon.

 

Fiatal házaspár kereste meg felhasználónkat, Hajdu Barbarát 2016 őszén azzal a kéréssel, hogy segítsenek nekik a nagymamától örökölt budapesti ikerház felújításában, hogy egy igazán otthonos házikóban várhassák első babájukat.

Szatmáriné Hidasi Katalin megbízója egy fiatal házaspár volt. A gyulai családi ház átalakításáról, bővítéséről olvashatsz ebben a bejegyzésben, melynek tervei az ARCHLine.XP-vel készültek.

A Designer Touches (UK) munkáiban kombinálja a luxust a könnyed eleganciával. Olvasd el cikkünket arról, hogyan használták az ARCHLine.XP-t egy otthon kibővítéséhez.

Ismerkedj meg Wannes Malaise műszaki rajzolóval Belgiumból, aki megosztja velünk az ARCHLine.XP-vel kapcsolatos tapasztalatait egy tengerparti apartman blokk tervezése kapcsán.

Az ARCHLine.XP könnyű tanulhatóságát mutatja új felhasználónk, Kecskés György példája. Az ARCHLine.XP elsajátítása és az első tervek elkészítése a program megvásárlását követően mindössze két hetet vett igénybe számára. György a szoftverrel készített első munkáját mutatja be a blogon.

Horváth Rita a Junior Art Center lelkes hallgatója, 2. féléves vizsgamunkáját az ARCHLine.XP programmal készítette el. A feladat egy kétszintes családi ház földszintjének tetszőleges stílusban történő berendezése volt, erről mesél a blogon.

Szilágyiné Krisztina legfrissebb munkáját, egy duna-parti luxus lakás terveit mutatja be a blogon, melynek fontos eleme volt az egyedi bútorok tervezése a szoftverrel.

Képzőművészet, bútorok, lámpák - 2 igényes lakás kialakítása egy család részére

Lakberendezés : az inspiráló fotóktól a kivitelezés kezdetéig, és tovább…

Szafari hangulatú szaunaklub és lakásétterem terv Demeter Anikótól

Fias Berta tervező egy számára kedves projekt háttérinformációit osztja meg velünk

Dudás Zsuzsanna és Darida-Sárközi Anita tervezők mesélnek közös munkájukról, mely során egy elegáns, letisztult családi otthont terveztek Budán.

Blogbejegyzésünkben Zámbó Tímea, a Z-Design Architects építésze mutatja be egy projektjét.

Harmonikus, közös munka egy igazi családi otthon megteremtéséért. Darida-Sárközi Anita mesélt munkájáról.

A tervezők megálmodták, hogy hogyan legyen a Nádas Panzióból Nádas Tó Park Hotel. Ferenczi Éva és Istók Zsuzsanna tervezők munkája.

Koronczay Noémi tervező mesél a fények szerepéről legújabb projektjén keresztül.

Orosz Flóra tervező bemutatja az ARCHLine.XP programmal készült Art Deco stílusú iroda tervét.

Markovics Szandra a Sítlusház Kreatív Művészeti Magániskolában végzett, diplomamunkájáról mesél.

A Szimultán Művészeti Iskola lakberendező szakán végzett Juhász Judit  mesél vizsgamunkájáról.

Orosz Ágnes a következőkben az ARCHLine.XP programmal készült diplomamunkáját mutatja be.

Henézi Orsolya a Szimultán Művészeti Iskola lakberendező szakán végzett, diplomamunkájáról mesél.

A Junior Art Centerben végzett,  Zalán Katalin mesél sikeres diplomamunkájáról.

Pál Zsuzsanna tervező egy vízparti ház teljes felújítását mutatja be.

Válint Anikó a következőkben az ARCHLine.XP programmal készült diplomamunkáját mutatja be.

FEL