Élettel teli renderelt képek, panorámák és animációk azonnal.
A valós idejű épületvizualizáció élménye építészek és belsőépítészek számára.

Az ARCHLine.XP LIVE magával ragadó 3D látvánnyá alakítja a BIM / CAD modelleket mozgó járművekkel, sétáló emberekkel, a szélben lágyan lengedező növényekkel vagy éppen a pislákoló gyertyafényben játszó belső terekkel.

ARCHLine.XP LIVE kezelése egyszerű és pillanatok alatt elsajátítható; erejét a méltán híres Unreal Engine csúcstechnológiája nyújtja.
Látványtervek azonnal

Állóképek
A valósidejű megjelenítésnek köszönhetően a látványterv azonnal rendelkezésre áll, így nincsen renderelési idő és élettel teli részletes képek tucatjait küldheted ügyfeleidnek pillanatok alatt.

Animáció
A profi, nagyfelbontású animációk készítése roppant egyszerű és akár több rövid részletből álló animációs sorozatot is készíthetsz közvetlenül a programból, külön videovágó program használata nélkül.

Ráadásul az animáció elkészülésére sem kell órákat várnod, mert rendkívül gyorsan elkészül és azonnal megtekinthető számítógépen, mobilon vagy okostévén.

Panoráma 360
Lépj szintet a látványterv bemutatásával és használd az interaktív 360 fokos panoráma készítő eszközt. Büszkén jelentjük ki, hogy kifejezetten olyan megoldást dolgoztunk ki, melynek köszönhetően ügyfeled, külön szoftver telepítése nélkül, már egy mobiltelefonon is felfedezheti a 3D élményt.

hxgi48miwvu-hd_live_sophia.jpg
archlinexp_live_sophia_interior_banner_names_1920_1080px_06-1.png
Lehengerlő látvány
Valószerű anyagok
A valós fizikai anyagoknak köszönhetően a legapróbb részleteket is kihozhatod a felületekből és pillanatok alatt számos variációt végigpróbálhatsz, hogy megtaláld a tökéleteset.

Fantasztikus fények
Akár a napfelkelte barátságos tónusait, akár a lágy hangulatvilágítás fényeit szeretnéd megjeleníteni, nem lehet akadály. Nem csak a lámpák fényerejét és színét, de még a fényhőmérsékletét is tetszőlegesen megadhatod.

Vízfelületek
Különféle típusú vízfelületeket jeleníthetsz meg a kádaktól kezdve a medencéken át a legkülönfélébb kültéri felületekig a beépített víz anyagok segítségével, melyek mindegyike élethűen fodrozódik és tükröződik.
Életteli hatások
Videofelületek
Legyen szó akár egy nagyképernyős lapostévéről, egy kivetítőről vagy éppen egy reklámfelületről, egyetlen kattintással élő, mozgó videofelületté varázsolhatod a modelled bármely felületét.

Magával ragadó effektek
Használatra kész, lobogó kandallótűzzel, gyertyalánggal vagy éppen kéményfüsttel vihetsz életet egyetlen kattintással a látvány bármely szegletébe.

Valószerű tükröződések
Az ARCHLine.XP LIVE-ban alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy valószerű tükörképekkel tedd még hihetőbbé látványterved fontos részleteit, valósidejű megjelenítés mellett.
archlinexp_live_promo_fokep.jpg
live_animation_all_around.png
Mozgás és animáció mindenütt
Emberek
Az ARCHLine.XP LIVE számos azonnal felhasználható mozgó emberalakkal segíti feldobni látványterveidet. Mindegyik animált elem esetében több különféle szituációból választhatsz a sétától a futáson át a beszélgetésig.

Mozgó járművek és tárgyak
Különféle színű és típusű autók várják hogy benépesítsék a terved utcáit melyek mindegyikének te határozhatod meg az útvonalát és sebességét. Természetesen külső forrásból származó tárgyakat is ugyanilyen könnyedén animálhatsz, legyen szó akár egy okosporszívóról vagy épp egy önjáró fűnyíróról.

Animált felületek
Reklámfelületek vagy éppen mozgójárdák esetében egy csapásra animát felületté alakíthatod a megfelelő anyagot mindössze az animáció irányát és sebességét megadva.
Környezet
Növény-ecset
Részletes növényzettel népesítheted be a terved környezetét, akár hatalmas felületeken is. Sűrű aljnövényzetet vagy éppen fasort is festhetsz az épület köré és a kertbe egyaránt.

Hátterek
Különféle hátterek segítenek a valószerű környezet ábrázolásában, amelyek ráadásul teljesen körbeölelik a modellt.

Időjárás
A felhőzetet, napsütést, ködöt, havazást és esőt egyaránt szabadon hangolhatod a tökéletes élményhez. A megfelelő időjárási jelenséget erőteljesebbé vagy épp jelentéktelenebbé teheted, miközben a ARCHLine.XP LIVE automatikusan gondoskodik a szükséges effektekről.
archlinexp_live_environment_pohled_laszlobogarmikloselek.jpg
livesync_hun.png
LIVESync és Import
SketchUp
A SketchUp modellezővel dolgozol? Csak töltsd le az SketchUp LIVESync plugint és egy gombnyomással, könnyedén megjelenítheted modelledet az ARCHLine.XP LIVE látványtervező programban. Változik a modell? Semmi gond! Szinkronizáld újra!

ARCHLine.XP
Az ARCHLine.XP BIM tervezőprogrammal tervezel? Jó hírünk van: az ARCHLine.XP LIVE képes fogadni a tervezőprogrammal készített építész vagy belsőépítész tervek minden részletét, anyagait, fényeit, animációit és Nap beállítását is. Változás esetén villámgyorsan frissíthető a tartalom és akár egy-egy új anyag vagy objektum is könnyedén átküldhető a kész látványtervbe.

Import
Az ARCHLine.XP képes az SKP, OBJ és FBX modellek beolvasására, így számos részletes külső elemmel gazdagíthatod a látványtervezéshez használt elemeid könyvtárát.