Image

Könnyen használható és megengedhető árú épület-vizualizációs szoftver, amellyel 3D terveidet egyszerűen alakíthatod át élő, mozgó, kiváló minőségű interaktív bejárásokká, videókká és képekké.

Állandó licensz : 180 000 Ft

Mi az ARCHLine.XP LIVE?

Az ARCHLine.XP Live egy könnyen használható és megengedhető árú épület-vizualizációs szoftver, amellyel 3D terveidet egyszerűen alakíthatod át élő, mozgó, kiváló minőségű interaktív bejárásokká, videókká és képekké.

Az alkalmazott világszínvonalú technológiának köszönhetően, gyakorlatilag nincs renderelési idő így aztán gyorsabban reagálhatsz az ügyfelek oldalán fellépő módosítási igényekre, akár bonyolult és nagy méretű terek esetében is. Ha kevesebb időt kell várnod a renderelésre, több időt tölthetsz a kreatív munkával.

A természetes fények, lámpák, növényzet, víz, emberek szimulációja lehetővé teszi, hogy könnyebben, érhetőbben és emberi léptékben mutasd be ötleteidet.

Rendszerkövetelmények

ARCHLINE.XP - ARCHLINE.XP LIVE KAPCSOLAT

ARCHLine.XP LIVE közvetlen összeköttetésben áll az ARCHLine.XP terzevőszoftverrel. Add át BIM modelledet egy VR környezetbe csupán egy kattintással. Nincs renderelési idő, adatvesztés, a látvány pedig magáért beszél. 

Image

Mire képes a LIVE?

Az állóképek a múlté – tedd élettelivé terveidet! Legyenek azok mozgó, lélegző belső és külső terek, tele növényekkel, emberekkel és egyéb élő részletekkel.

Terveid hangulata akkor érinti meg igazán ügyfeleidet, ha körülveszi őket és szabadon bejárhatják a tereket, saját jövendőbeli otthonukat, akár jóval a megvalósulás előtt.

Adj valódi víz effektet modelledhez, vedd körbe fákkal és növényekkel és figyeld meg, ahogy a leveleik megmozdulnak a szélben. 

A különbség magáért beszél

Ragadd meg a kék csúszkát és mozgasd jobbra, valamint balra, hogy felfedezd milyen látványt kínál az ARCHLine.XP Live.