Amit a perspektíva beállításról tudni kell

 Elmentett nézetek utólagos módosítása

Tárolt nézetek utólagos módosítását 2 helyen lehet elmenteni: 1. a nézet neve utáni 3 pont alatt megjelenő aldialógban vagy 2. a perspektíva dialógban jobb oldalt felül található Beállítások mentése gombra kattintva.

 

Egyébként a perspektíva dialógban a módosítások mentés nélkül csak az AKTUÁLIS beállítást érintik, de nem a tárolt nézeteket. Ennek a kettőnek az esetleges egybeesése okozza, hogy aktuális nézetet a tárolt nézettel lehet összetéveszteni.