Blogok

Francia Country kőház a tó partján

Tervező: Dóka Betty


 

Projekt leírás:

A kőház, egy 100 éves borpincével a Balaton-felvidéken található, rusztikus külső falai 60 cm vastagok. Gyönyörű környezetben, nem közvetlenül a tó partján áll. A házból 180 fokos panoráma kilátás nyílik a Balatonra. A ház teljeskörű felújítása a tulajdonos elképzelése szerint valósult meg. Francia Country stílusnak megfelelően, modern anyagokkal és berendezésekkel, de elegáns, régi bútorokkal sikerült mesebeli hangulatot varázsolni. Számomra fontos volt, hogy a ház egésze adja vissza a francia vidéki stílust, kívül-belül harmonikus legyen.

 

 

Dóka Betty mesélt arról, hogy miért szeret a 2023 ARCHLine.XP LIVE-val dolgozni.

Az ARCHLine.XP LIVE-val gyors és minőségi látványt tudok átadni az ügyfeleim részére. Kifejezetten könnyen kezelhető program. A hobbim a fotózás és nagyon szeretem, hogy lehet mélységélességet állítani, egyaránt élvezem a fotók és a videók nyújtotta élményt és annak eredményét. Nagyon jó, hogy át tudom helyezni ARCHLine.XP-ben már behelyezett, objektumokat és anyagokat, melyet külön mappában megtalálok a LIVE programban. Imádom, a 2023 verzióban, hogy dombokat-, hegyeket-tavakat tudok létre hozni, a programban. Istent játszatok az időjárással, mozognak a fák és a virágok, mely arra késztet, hogy még többet hozzak ki a látványból.

Dóka Betty
Interior & Visual designer

Elérhetőségek:
Mobil: +36-30-995-6924
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
www.dbettydesign.hu

Tiktok: @dbettydesign
Hashtag: dbettydesign