Cégismertető

A CadLine Kft. 1991-ben alakult Budapesten, magyar tulajdonosokkal. A cég létrehozásának célja egy új szemléletű, felhasználóbarát CAD szoftver fejlesztése volt az akkortájt újszerű Windows operációs rendszer alatt..

Az ARCHLine.XP® az induláskor az építészet egy speciális területét célozta meg, a műemlékekkel, történeti épületek felújításával foglalkozó építészek munkáját kívánta megkönnyíteni. A régi épületek rekonstrukcióját az alaprajzi felmérés, a homlokzati tervek készítése (fotogrammetria), illetve a modellek valós környezetbe illesztése segíti.
A műemléképületek nagy száma miatt a program értékesítése Olaszországban kezdődött, ahol azóta is jelentős piaci részesedést tudhatunk magunkénak.

A kétezres évek elejére az ARCHLine.XP komplett építészeti tervek elkészítésére alkalmas, világszínvonalú programmá vált. Az építészet számos területén alkalmazható, mint pl. új épületek tervezése, nagy részletgazdagságú kiviteli tervek készítése, egyedi elemek modellezése, terepmodellezés, kalibrálás-helyszínrajzok feldolgozása, stb. Célunk, hogy egy könnyen használható, a tervezői logikán alapuló professzionális szoftvert adjunk a felhasználók kezébe.

Az ARCHLine.XP belsőépítészeknek, lakberendezőknek készített változata az ARCHLine.XP Interior 2009-ben jelent meg és nagyon hamar népszerű termékké vált. Mára Magyarországon piacvezető termék lett és a lakberendező iskolák szinte mindegyike oktatja a képzés során.

Az ARCHLine.XP jelenleg a magyar építészek, belsőépítészek, lakberendezők mindennapos munkaeszköze. A programnak Magyarország, az Európai Unió országai, valamint Korea, Taiwan a fő piacai.

Fejlődésünk alapja hűséges ügyfeleink nagy száma, akik a kezdetektől fogva ötleteikkel és kritikai észrevételeikkel nagyban hozzájárulnak a program fejlődéséhez, hogy értéket állitsunk elő, és biztos megélhetést nyújtsunk munkatársainknak, továbbá versenyelőnyt biztosítsunk felhasználóinknak..

Az internet által nyújtott gyors információáramlás lehetővé teszi, hogy sokrétű szolgáltatásokat tudjunk online módon biztosítani. A folyamatosan bővülő Bemutatóterem naprakész textil anyagait, tapétáit, bútorait, szanitereit ismert gyártók kínálatából a felhasználók kiváló minőségben, ingyen tölthetik le. Honlapunkat a tervezők napi szinten használják munkájukban, amelyről az elmúlt évben több mint 120.000 látogató töltött le a munkájához szükséges anyagot. 

A CadLine Kft. a Lakberendezők Országos Szövetségének, valamint a Stilus és Otthon összefogásnak tagja.

2016-ban az ARCHLine.XP program megszerezte az IFC Coordination View 2.0 Export/Import tanúsítványt. 

A BIM (Building Information Modelling) szabványosított fájl formátuma az IFC, ami minden, az épülettel kapcsolatosan összegyűjtött vagy hozzáadott információt tartalmaz, és ez a információ az épület egész élettartalma alatt használható. A BuildingSMART által támogatott IFC 2x3 formátum egy univerzális, semleges adatformátum, mely jelenleg az iparági adatcsere sztenderdjének tekinthető.
Az IFC2x3 Coordination View V2.0 tanúsított szoftverek listája ide kattintva nézhető meg.
 
Céginformációk:

CadLine Műszaki fejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

Adószám: 10649857-2-41, EU Tax ID: HU10649857
Cégjegyzék szám: Cg.01-09-161726.
Bankszámla:
K&H Bank : 10200885-32613151-00000000
IBAN: HU68 1020 0885 3261 3151 0000 0000

Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 3/b.
Tel.: 00 36 1 388 97 33, 00 36 1 454 16 78

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.