Blogok

Régies és modern stílus harmóniája

Modellezés és rendering: Hárosi Krisztina

A belsőépítészet egy olyan izgalmas terület, ahol a múlt és a jelen találkozik, hogy együtt alkothassanak valami újat és lenyűgözőt.

 

 

 

Ezt a harmóniát tökéletesen megtestesíti ez a felújított belvárosi épület, ahol a régies és modern stílus egyesül a skandináv vonalak eleganciájával.

A felújítás során az enteriőr teljesen új életre kelt: a tervezők látványosan ötvözték a régi és modern elemeket, hogy egy olyan tér jöjjön létre, amely inspiráló és meghitt zugokkal teli.

Az apartman egyik hálószobája tökéletes példa erre. A világos, fehér színek a modernséget sugallják, míg a fa részletek és a rusztikus lámpák nosztalgikus érzetet kölcsönöznek a helyiségnek. A másik hálószoba egy kis, de rendkívül jól megtervezett tér. A szellős berendezés és a könnyed hatású fotel olyan légkört teremt, amely inspiráló és pihentető egyszerre.
 

 

A konyha könnyed, fehér színű frontjai és a modern berendezések a funkcionalitást és letisztultságot képviselik, míg a fa konyhapult és -részletek, valamint a rusztikus lámpák emlékeztetnek a múltra és meghittséget árasztanak. Ez a kontraszt életre kelti a konyhát és izgalmas egyensúlyt teremt a két stílus között.

Egy másik apartman ebédlő részében két fehér és két fa színű széket találunk, valamint megfigyelhető, hogy az ebédlőasztal felett lógó lámpa rusztikus, míg a falon találhatóak már modern stílusúak. Ezek a stílusos részletek egy kis játékosságot csempésznek a térbe.

 

 

A skandináv stílus és a régies és modern elemek keveredése azt is lehetővé teszi, hogy személyes történeteket és emlékeket hozzunk be otthonunkba. Például régi családi örökségű bútorokat vagy kézzel készített darabokat, amelyek modern környezetben igazán egyedi és személyes karaktert adnak a térnek.

Ahhoz, hogy sikeresen megteremthessük ezt a stílusos egyveleget, fontos, hogy szem előtt tartsuk a harmóniát és az egyensúlyt. Az erős kontrasztok és a stílusok túlzott eltérőssége zavaró lehet, ezért ajánlott olyan elemeket választani, amelyek teljes mértékben illenek egymáshoz.

 

 

Modellezés és rendering: Hárosi Krisztina

 

Elérhetőségek:
Tel.: (+39) 338 1845890
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.krisztinaharosi.it


Renderingek: