Blogok

Svájci minimál stílus: Az egyszerűség és letisztultság eleganciája a belsőépítészetben

Modellezés és rendering: Hárosi Krisztina
A svájci minimál stílus a belsőépítészetben egy olyan irányzat, amely egyszerűséget és letisztultságot sugároz.

 

 

 

 

 

Olyan teret teremt, ahol a minimalizmus tökéletes harmóniában van a természetes melegséggel.
Alapelvei egyensúlyban tartják a funkcionalitást és az esztétikumot. A tervezés során a praktikusságot és a szépséget egyaránt szem előtt tartják, így minden elemnek megvan a maga célja és helye.

A stílus jellemzője az egyenes és letisztult vonalak használata, amit a nappali tökéletesen megtestesít. A falakat a fehér és szürke alapszínek elegáns kontrasztja uralja, ami tágasabbá és világosabbá teszi a teret. A letisztult vonalvezetés és minimalista formák jellemzik a bútorokat és dekorációkat.

Azonban az itt alkalmazott faelemek hozzájárulnak a melegebb, harmónikusabb atmoszférához. A fa megjelenése természetes melegséget és barátságosságot kölcsönöz a térnek, miközben megőrzi a minimalista esztétikát.
 

 

A hálószoba is harmonikus egységet alkot, a mennyezetig érő ajtók modernséget és eleganciát sugallnak. A bronz színhasználat a térben tovább erősíti a modern megjelenést.

A svájci minimál stílusban az elrendezés is nagy hangsúlyt kap. Az egyszerű és letisztult bútorokat szimmetrikusan helyezik el a térben, hogy egyensúlyt teremtsenek. A kiegészítők, dekorációk minimálisak, azok is mindig monokróm vagy természetes színekben jelennek meg. A letisztult tér és a minimalista berendezési tárgyak lehetővé teszik a belsőépítészeti részletek, mint például egyedi formájú lámpák vagy egyedi design elemek hangsúlyozását.

 

Modellezés és rendering: Hárosi Krisztina

 

Elérhetőségek:
Tel.: (+39) 338 1845890
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.krisztinaharosi.it

 

További alkotások: