BIMobject és a CadLine Kft. együttműködési megállapodás


Együttműködési megállapodás a BIMobjecttel.

A BIMobject® bejelentette, hogy a cég együttműködési megállapodást írt alá a CADLine Kft-vel. A CADLine Kft BIMobject® applikációt fejleszt a felhasználói számára, ami lehetővé teszi, hogy BIM objektumokat, valós építőipari termékeket tölthessenek le, közvetlenül a BIMobject® Cloud platformról. A naprakész BIM technológiák kölcsönös támogatásával, a két cég még inkább képes lesz kielégíteni az építész, mérnök és építőipari szakemberek igényeit.

A CADLine egy magyarországi központú szoftver fejlesztő cég, mely építészek, belsőépítészek, lakberendezők számára fejleszti az ARCHLine.XP BIM tervező programot.

A megállapodás részeként, a BIMobject® App egy szabványos ARCHLine.XP bővítményként lesz elérhető. Ez képessé teszi a szoftver felhasználóit, hogy BIM objektumokat helyezzenek el a terveikben, közvetlenül a BIMobject® Cloud-ról letöltve, ami jelentősen megkönnyíti a napi munkát és gyorsítja a tervezés munkafolyamatát. A BIMobject® Cloud garantálja, hogy a BIM objektumok, amik felhasználásra kerülnek pontos és részletes információt tartalmaznak azonnali frissítésekkel.

A BIMobject® App az ARCHLine.XP programhoz ingyenesen elérhető lesz a felhasználók számára a következő frissítőcsomag részeként.

A BIMobject®-ről

A BIMobject® vállalat, a Global Red Herring 100 award befektetői által is elismert, és a Nasdaq Stockholm First North-on nyilvánosan jegyzett vállalat: BIM jelöléssel. A BIMobject® rendkívüli módon alakítja át az építőipart világszerte, felhő alapú, a BIM objektumokhoz készített digitális tartalom kezelő rendszerével.

A BIMobject®, mint újszerű technológiai vállalat, az építőipari termékek és anyagok digitalizálásának élvonalában van, lehetővé téve, hogy ez az információ szaktudássá alakuljon a BIM folyamatokban. A BIMobject® Cloud egy digitális platform, amelyen keresztül a BIM szakemberek BIM fájlokat érhetnek el és tölthetnek le a gyártóktól, Európából és az Egyesült Államokból egyaránt. Mindez lehetővé teszi az építőipar iparosodását és komoly hatást gyakorol a design-ra, termékkiválasztásra, kivitelezhetőségre, hulladékra, energiára, költségre, minőségre és logisztikára.

Az építőipari termékgyártók számára létrehozott egyedi megoldásaink fejlődést, tárhelyet, karbantartást, elérhetőséget és publicitást biztosítanak a gyártói termékek digitális replikáinak – más néven a BIM objektumoknak. A BIMobject®-hez köthető marketing és előértékesítési szolgáltatások, az App-okon keresztül kapcsolódnak és integrálódnak a CAD/BIM alkalmazásokba, vállalkozások közötti kommunikációt hozva létre az egész világon. 

A gyártók arra használják a BIMobject®-et, hogy a termékeiket közvetlenül a BIM folyamatokba juttassák, elérhetővé téve azokat, ami valós növekedést eredményez az eladásokban.

Tanúsított tanácsadó: Sedermera Fondkommission
www.bimobject.com

Ez az eredeti svéd sajtónyilatkozat magyar fordítása, amit a BIMobject® bocsátott a rendelkezésünkre. Fordítási kérdések vagy a verziók közötti lehetséges eltérések esetében, a két változat közül a svéd verzió a mérvadó.

Ezt a bejelentést a Nasdaq Corporate Solutions tette közzé a Nasdaq Corporate Solutions ügyfelei nevében.

A bejelentés kibocsátója kijelenti, hogy a Nasdaq Corporate Solutions ügyfelei kizárólagos felelősséggel tartoznak a bejelentésben foglalt információk tartalmáért, pontosságáért és eredetiségéért.

Forrás: BIMobject® AB via Globenewswire
További információ