Vásárlás

24 havi előfizetés
37.000 Ft / hó + ÁFA
  • 24 hónapos Online Terméktámogatás
  • Havi részletfizetés 4-24. hónap: 37 000 Ft + Áfa
  • Most fizetendő:
  • 1-3 hónap: 3 x 37 000 Ft + Áfa = 140 970 Ft
Állandó Licenc
636.000 Ft + ÁFA
  • 3 hónap Online Terméktámogatás
  • Fizetés 4 havi részletben: 4 x 159 000 Ft + ÁFA
  • Most fizetendő:
  • 159 000 Ft + ÁFA = 201 930 Ft

A 24 havi előfizetés megvásárlásával felhasználási jogot szerzel az előfizetés idejére a program használatára. Jogosult vagy az ARCHLine.XP 2017, 2018 (megjelenés várható időpontja: 2018. március) és 2019 (megjelenés várható időpontja: 2019. március) változatokra, valamint terméktámogatásra a szerződés ideje alatt. A 24 hónap lejárata után jogosult vagy a program licensz (ARCHLine.XP 2019) megvásárlására a tárgyévi listaár 10%-ának megfelelő összegért. 

A Licenc megvásárlásával felhasználási jogot szerzel a program tárgyévi változatának időkorlát nélküli használatára. Az ár a következő évekre vonatkozó frissítést nem tartalmazza, a 2019-es vagy további változatokhoz egyszeri frissítés vagy karbantartási szerződés megkötésével lehet hozzájutni. Az ár tartalmazza a Online Terméktámogatást, melyet a vásárlástól számítva 3 hónapon belül díjmentesen vehetsz igénybe.

Programfrissítés karbantartási szerződéssel - 2018
Miért érdemes karbantartási szerződést kötnöd?

A karbantartási szerződés egy teljes naptári évre érvényes január 1-től december 31-ig. Jogosult vagy a tárgyévi Főváltozatra, javítócsomagokra, és terméktámogatásra. Lehetőséged van az éves díjat egy összegben vagy 4 negyedéves részletben fizetni, melyről előzetesen számlát kapsz.

Karbantartás 2018-ra akkor van lehetőség, ha rendelkezel a Program 2017-es változatával.

- Az éves karbantartási díj fejében (mely negyedéves részletekben is fizethető) megkapod a szerződés időtartama alatt kiadott új ARCHLine.XP® fő programverziókat.

- Az évközi értéknövelt javító változatokhoz automatikusan, ingyenesen juthatsz hozzá.

- Jogosult vagy részt venni az ARCHLine Klub rendezvényein, ahol megismerheted az új programverzió újdonságait.

- Quick support: max. 15 perces segítségnyújtást jelent a karbantartási szerződés ideje alatt, telefonon/Skype használatával, munkanapokon 9-17 óra között. Javasoljuk az előzetes időpont-egyeztetést.

- 15 percen túl a terméktámogatás oldalon leírt óradíjjal veheted igénybe.

- Negyedéves díjfizetés esetén az aktiválási kódot mindig a kifizetett negyedévekre adjuk ki. A végleges, korlátozás nélküli aktiválási kódra a teljes éves díj megfizetése után azonnal jogosulttá válsz. (A kódokat a Profilodban bármikor megtalálod.)
Mi a számodra megfelelő megoldás, az állandó vagy időszakos licenc?

Megjegyzés:

A fenti termékszerkezet 2018. január 1-től érvényes.

Vásárlás előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze számítógépe megfelel-e a  Rendszerkövetelményekben leírtaknak!
A szoftver telepítésekor választható nyelvek: ENG, ESP, GER, ITA, GRE, CZ, POL, HU, KOR, CHN


Szolgáltatói adatok


A szolgáltató neve: Cadline kft

A szolgáltató székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u 3/B

A szolgáltató elérhetősége, az igénybevevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: office@cadline.hu

Cégjegyzékszáma: 01-09-161726

Adószáma: 10649857-2-41

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság

Telefonszám: +36 1 388 97 33.

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

 

barion-card-payment-banner-2016-432x50px.png


Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:


A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

FEL