ARCHLine.XP Construma akció

Az ÉV LEGJOBB akciója
április 5-ig

 

Ha most vásárolsz, 200.000 Ft kedvezménnyel tiéd lehet

az ARCHLine.XP 2020 licenc.

Az akciós árak 2020. április 5-ig történő megrendelés és teljesült fizetés esetén érvényesek.
 
 • ARCHLine.XP 2020
 • 24 HAVI ELŐFIZETÉS

 • 41.500 Ft + áfa /hó


 • Most fizetendő:
 • 1-3 hónap: 3 x 41.500 Ft + áfa = 158.115 Ft
 • ARCHLine.XP 2020
 • LICENC VÁSÁRLÁS

 • 496.000 Ft + áfa
 • (Eredeti ár: 696.000 Ft + áfa)
 • Az összeg 4 havi részletben is fizethető.
 • Most fizetendő:
 • 1. részlet: 124.000 Ft + áfa = 157.480 Ft
 • ARCHLine.XP LIVE
 • LICENC VÁSÁRLÁS

 • 128.000 Ft + áfa
 • (Eredeti ár: 180.000 Ft + áfa)
 • Az összeg 4 havi részletben is fizethető.
 • Most fizetendő:
 • 1. részlet: 32.000 Ft + áfa = 40.640 Ft
24 havi előfizetés megvásárlásával felhasználási jogot szerzel az előfizetés idejére a program használatára. Jogosult vagy az ARCHLine.XP 2020 és 2021 változatokra, valamint terméktámogatásra a szerződés ideje alatt. A 24 hónap lejárata után jogosult vagy a program licenc (ARCHLine.XP 2021) megvásárlására a tárgyévi listaár 10%-ának megfelelő összegért.
Megrendeléskor 3 havi részlet fizetendő egyben. Ezt követően az előfizetési díj a 3. hónap elsejétől havonta kerül számlázásra.

Az állandó licenc megvásárlásával felhasználási jogot szerzel a program tárgyévi változatának (ARCHLine.XP 2020) időkorlát nélküli használatára. Az ár a következő évekre vonatkozó frissítést nem tartalmazza, a 2021-es vagy további változatokhoz egyszeri frissítés vagy karbantartási szerződés megkötésével lehet hozzájutni. Az ár tartalmazza a terméktámogatást, melyet a vásárlástól számított 3 hónapon belül díjmentesen vehetsz igénybe. Az összeg 4 havi részletben is fizethető: 4 x 124.000 Ft+áfa. Megrendeléskor az első havi részlet fizetendő. A további részletek kifizetése a megrendelést követő 3 hónapban havonta esedékes.

LIVE Licenc megvásárlásával felhasználási jogot szerzel a program tárgyévi változatának időkorlát nélküli használatára. (Az ARCHLine.XP LIVE 2020 megjelenése várhatóan: 2020. április, addig a program 2019-es változatát biztosítjuk.) Az ár a következő évekre vonatkozó frissítést nem tartalmazza, a 2021-es vagy további változatokhoz egyszeri frissítéssel lehet hozzájutni.

Hardverkulcs: A programot szoftverkulccsal adjuk. Igény szerint a vásárláskor (vagy akár a későbbiekben) a licenc mellé igényelhető egy hardverkulcs. A hardverkulcs egy USB portra csatlakozó kulcs és egyszerre egy gépen teszi lehetővé a program futtatását, de nagyobb rugalmasságot jelent, mert a program licenc áttehető egy másik számítógépre deaktíválás/aktíválás nélkül.

A szoftverkulccsal is egyszerre egy számítógépen használható a program, de a felhasználó által deaktiválható a licensz a régi gépen és aktiválható az új gépen.

Programfrissítés karbantartási szerződéssel - 2020
Miért érdemes karbantartási szerződést kötnöd?

A karbantartási szerződés egy teljes naptári évre érvényes január 1-től december 31-ig. Jogosult vagy a tárgyévi Főváltozatra, javítócsomagokra, és terméktámogatásra.

Karbantartás 2020-ra akkor van lehetőség, ha rendelkezel a Program 2019-es változatával.

- Az éves karbantartási díj fejében megkapod a szerződés időtartama alatt kiadott új ARCHLine.XP® fő programverziókat.

- Az évközi értéknövelt javító változatokhoz automatikusan, ingyenesen juthatsz hozzá.

- Jogosult vagy részt venni az ARCHLine Klub rendezvényein, ahol megismerheted az új programverzió újdonságait.

- Quick support: max. 15 perces segítségnyújtást jelent a karbantartási szerződés ideje alatt, telefonon/Skype használatával, munkanapokon 9-17 óra között. Javasoljuk az előzetes időpontegyeztetést.

- 15 percen túl a terméktámogatás oldalon leírt óradíjjal veheted igénybe.

Megjegyzés:

Vásárlás előtt javasoljuk, hogy ellenőrizd számítógéped megfelel-e a Rendszerkövetelményekben leírtaknak!
A szoftver telepítésekor választható nyelvek: ENG, ESP, GER, ITA, GRE, CZ, POL, HU, KOR, CHN


Szolgáltatói adatok


A szolgáltató neve: Cadline kft

A szolgáltató székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u 3/B

A szolgáltató elérhetősége, az igénybevevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: office@cadline.hu

Cégjegyzékszáma: 01-09-161726

Adószáma: 10649857-2-41

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság

Telefonszám: +36 1 388 97 33.

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

 

barion-card-payment-banner-2016-432x50px.png


Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:


A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.