ARCHLINE.XP WAREHOUSE: FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Utolsó frissítés: 2024. január 18.

© 2024 Cadline Kft.  Minden jog fenntartva.

ARCHLine.XP Warehouse: Felhasználási feltételek

Utolsó frissítés: 2024. január 18.

© 2024 Cadline Kft.  Minden jog fenntartva.

 1. Feltételek elfogadása a használat során; Változások a felhasználási feltételekben

A Cadline kft. („Cadline”) csak akkor teszi elérhetővé az ARCHLine.XP Warehouse webhely vagy aldomain bármely más elemét (együttesen „ARCHLine.XP WAREHOUSE”), ha Ön elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket („Felhasználási feltételek”).

KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN EZEKET A HASZNÁLATI FELTÉTELEKET, MIELŐTT ELKEZDI HASZNÁLNI AZ ARCHLine.XP WAREHOUSE OLDALT.
AZ ALÁBBI "Elfogadom" GOMBRA KATTINTVA ÖN ELFOGADJA EZEKET A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET, AMELYEK KÖTIK ÖNT.
HA NEM FOGADJA EL EZEKET A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET, NEM HASZNÁLHATJA AZ ARCHLine.XP WAREHOUSE OLDALT.

Változások a feltételekben: Felhívjuk figyelmét, hogy a Cadline fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint időről időre frissítse és módosítsa a jelen Felhasználási feltételeket, és értesítést tesz közzé az ARCHLine.XP Warehouse oldalon, ha ezek a Felhasználási feltételek megváltoznak. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze a jelen Felhasználási feltételeket is, hogy nem változnak-e. az ARCHLine.XP Warehouse további használata a jelen Felhasználási feltételek bármely módosításának közzétételét követően megerősíti a változtatások elfogadását. A jelen Felhasználási Feltételek kötelező érvényű, jogi megállapodást alkotnak Ön és a Cadline között, és ugyanolyan hatályosak és hatályúak, mintha Ön írta volna alá őket. az ARCHLine.XP Warehouse és egyéb szolgáltatások csak olyan személyek számára érhetők el, akik a vonatkozó jogszabályok értelmében jogilag kötelező erejű szerződést köthetnek. Ha nem felel meg, nem használhatja az ARCHLine.XP Warehouse-t.

 1. az ARCHLine.XP Warehouse használata

A jelen Felhasználási feltételeknek megfelelően az ARCHLine.XP Warehouse segítségével Tartalmakat tekinthet meg, kereshet, letölthet és terjeszthet. A Cadline fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor megtagadja bárkinek az ARCHLine.XP Warehouse hozzáférését.

A „Tartalom” az Ön („Felhasználó” ) vagy egy harmadik fél (a „Fejlesztő”) vagy a Cadline által létrehozott objektum, anyag,  stílus, amelyek információkat tartalmaznak, vagy azokhoz tartoznak. A Cadline nem vállal felelősséget semmilyen Tartalomért. A „Terjesztés” az Ön által létrehozott Tartalom végfelhasználók számára történő átadását, feltöltését, terjesztését jelenti.

Jelenleg minden Tartalom ingyenesen elérhető és terjeszthető az ARCHLine.XP Warehouse-en keresztül. Ha a Cadline fizetési rendszert alkalmaz, a Cadline további feltételeket tesz közzé a jelen Felhasználási Feltételekben, amelyek leírják a Tartalom ARCHLine.XP Warehouse szolgáltatáson keresztüli vásárlási és értékesítési módjait.

A Tartalom letöltéséhez és használatához a Tartalommal kompatibilis szoftverre (amelyért a Cadline vagy a megfelelő gyártó külön díjat számíthat fel) és egy internet-hozzáféréssel rendelkező számítógépes eszközre van szüksége; ezek a követelmények időről időre változhatnak.

 1. Felhasználói fiókok
 2. Fiók létrehozása.

Amikor először akar feltölteni Tartalmat az ARCHLine.XP Warehouse szolgáltatásba, létre kell hoznia egy fiókot. Jelenleg úgy hozhat létre ARCHLine.XP Warehouse fiókot, hogy bejelentkezik egy érvényes Cadline-azonosítóval (a Cadline által kiadott felhasználónév/jelszó kombináció).

Ön teljes mértékben felelős jelszava és fiók hitelesítő adatainak bizalmas kezeléséért, és beleegyezik abba, hogy a Cadline megszüntetheti hozzáférését az ARCHLine.XP Warehousehez és más szolgáltatásokhoz, ha ezt nem teszi meg. Ezen túlmenően Ön teljes mértékben felelős minden olyan tevékenységért, amely a fiókjában történik. Ön vállalja, hogy haladéktalanul értesíti a Cadline-t fiókja illetéktelen használatáról vagy a biztonság bármely más megsértéséről. A Cadline nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, amely abból ered, hogy valaki más használja az Ön jelszavát vagy fiókját, akár az Ön tudta nélkül, akár anélkül.

 1. Az Ön személyes adatai.

A Tartalom használata, illetve felhasználói fiókja létrehozása vagy hitelesítése céljából benyújtott személyazonosításra alkalmas adatokat a Cadline online adatvédelmi nyilatkozatának megfelelően kezeljük.

 1. Korhatárok

Nem regisztrálhat felhasználói fiókot, és nem használhatja az ARCHLine.XP Warehouse-t, ha még nem töltötte be 13 éves kort, hacsak nem igazolta a szülői beleegyezést.

 1. Harmadik féltől származó Tartalmak

Az ARCHLine.XP Warehouse Tartalom némelyikét (amelyeket alább, a 10. szakaszban definiálunk) harmadik felek  birtokolhatják. A Cadline nem támogatja, nem garantálja és nem vállal garanciát a harmadik félhez tartozó ARCHLine.XP Warehouse Tartalomra, és felülvizsgálhatja azokat a jogszabályoknak (szerzői jog, szabadalom vagy bármely más törvény) vagy a Cadline irányelveinek való megfelelés szempontjából. Harmadik féltől származó Tartalom használatára az alábbiakban ismertetett feltételek vonatkoznak.
A CADLINE NEM VÁLLAL SEMMILYEN GARANCIÁT, ÉS KIFEJEZETTEN KIZÁR BÁRMILYEN  FELELŐSSÉGET A HARMADIK FÉLHEZ TARTOZÓ KÖZZÉTETT TARTALOMRA VONATKOZÓAN.

 1. Cadline saját tulajdonú termékek és szolgáltatások

A jelen dokumentumban foglaltak nem biztosítanak Önnek semmilyen licencet, jogot, jogcímet vagy érdekeltséget az ARCHLine.XP szoftverrel kapcsolatban, amelyet egy külön szerződés („ARCHLine.XP SZOFTVER HASZNÁLATI MEGÁLLAPODÁS”) alapján licencelhet. A Cadline időről időre figyelmeztetés nélkül frissítheti, javíthatja vagy frissítheti a ARCHLine.XP szoftvert, és az ilyen változtatások hatással lehetnek a Tartalom kompatibilitására vagy interoperabilitására.

 1. A TARTALOMRA vonatkozó licencfeltételek

Az Ön által letöltött Tartalom használatára a jelen Felhasználási Feltételek az irányadók. Bármely Tartalom  használata a saját felelősségére történik, bármilyen kifejezett vagy vélelmezett garancia nélkül.

 1. TARTALOM elérhetősége

A Cadline vagy bármely Felhasználó saját belátása szerint bármikor módosíthatja, frissítheti vagy eltávolíthatja az ARCHLine.XP Warehouse-ben közzétett Tartalmat. A Cadline bármely Tartalmat eltávolíthat az ARCHLine.XP Warehouse szolgáltatásból, ha azt észleli, hogy az adott Tartalom (vagy a kapcsolódó Felhasználó) megsérti a jelen Felhasználási feltételeket, a Cadline bármely más szabályzatát vagy vonatkozó jogszabályt.

 1. Tartalom terjesztése az ARCHLine.XP Warehouse segítségével
 2. Terjesztési feltételek

Feltéve, hogy betartja a jelen Felhasználási feltételeket, Ön terjesztheti Tartalmait a felhasználók között az ARCHLine.XP Warehouse-en keresztül. A Cadline nem vállal felelősséget az Ön által terjesztett Tartalomért.

A Cadline saját belátása szerint időről időre meghatározhatja és felülvizsgálhatja a minősítéseket azon kritériumok és eljárások tekintetében, amelyek alapján a Cadline elfogadja és engedélyezi az ARCHLine.XP Warehouse-en keresztül terjesztésre benyújtott Tartalmat. A Cadline saját belátása szerint dönthet úgy, hogy további feltételeket ír elő egy adott Tartalomra vonatkozóan. A Cadline bármilyen okból vagy ok nélkül megtagadhatja egy Tartalom elérhetővé tételét az ARCHLine.XP Warehouse oldalon.

Ha a Cadline fizetési rendszereket valósít meg az ARCHLine.XP Warehouse számára, akkor a Tartalmak értékesítésére a jelen Felhasználási feltételek később kiadott változata vonatkozik.

A korábban közzétett Tartalmat bármikor eltávolíthatja az ARCHLine.XP Warehouse szolgáltatásból. Bár a Cadline nem folytatja Tartalmak terjesztését, miután eltávolította őket, megőrizheti az archív másolatokat nyilvántartási célból.

 1. Engedélyek megadása a Tartalmakra az alábbiak szerint:

Cadline számára. A ARCHLine.XP Warehouse-en keresztül terjesztett összes Tartalom esetében Ön ezennel nem kizárólagos, világméretű, örökérvényű, átruházható (több szintű allicencbeadás jogával), visszavonhatatlan licencet (a vonatkozó szellemi tulajdonjogok értelmében) ad a Cadline-nak  másolásra, nyilvános előadásra. és megjeleníteni, használni, terjeszteni, származékos műveket létrehozni, tárolni, népszerűsíteni, forgalmazni, támogatni, továbbítani és más módon elérhetővé tenni az ARCHLine.XP Warehouse oldalon vagy azon keresztül minden egyes Tartalmat, beleértve korlátozások nélkül a marketing célú reklámozását, működtetését és elérhetővé tételét.

 1. Tulajdonjog

Az Ön és a Cadline között, az itt biztosított korlátozott licencjogok kivételével, az Ön által terjesztett Tartalmakkal kapcsolatos minden jog, jogcím és érdekeltség az Öné marad.

 1. A Cadline nem felelős az Ön Tartalmaiért

A Cadline nem vállal garanciát az Ön Tartalmaira és felülvizsgálhatja azokat a jogszabályoknak (szerzői jogok, szabadalom vagy bármely más törvény) vagy a Cadline irányelveinek való megfelelés szempontjából. A Tartalmak ARCHLine.XP Warehouse-en keresztüli terjesztése saját felelősségére történik.

 1. Nyilatkozatok és garanciák

Ön kijelenti és szavatolja, hogy rendelkezik minden szellemi tulajdonjoggal, ideértve a szabadalmat, a szerzői jogot, a védjegyet, az üzleti titkot, a magánélethez vagy a nyilvánossághoz fűződő jogot vagy más tulajdonjogot, minden egyes Ön által terjesztett Tartalomra vonatkozóan. Ha az Ön Tartalma harmadik féltől származó anyagokat tartalmaz, Ön kijelenti és szavatolja, hogy jogában áll a harmadik féltől származó anyagokat terjeszteni, vagy más módon megadni a Cadline-nek az ilyen anyagokra vonatkozó, a fenti (B) alszakaszban meghatározott összes jogot. Ön nem terjesztheti a Tartalmakat, kivéve, ha Ön az ilyen Tartalmak tulajdonosa, és/vagy nem rendelkezik az összes szükséges joggal vagy engedéllyel a vonatkozó harmadik felektől.

 1. ARCHLine.XP Warehouse Tartalmak; Felhasználási korlátozások
 1. Felhasználási korlátozások

 

  1. Nem módosíthatja az ARCHLine.XP Warehouse Tartalmakat (kivéve a az Ön által közzétett tartalmat), vagy használhatja azokat bármilyen kereskedelmi célra, kivéve a jelen használati feltételekben kifejezetten engedélyezett eseteket;
  2. Tilos az ARCHLine.XP Warehouse Tartalmakból származó szerzői jogi vagy egyéb tulajdonjogi vagy jogi megjegyzések eltávolítása vagy módosítása;
  3. A ARCHLine.XP Warehouse Tartalmak újraterjesztése vagy átadása más személynek, kivéve a jelen Felhasználási feltételekben kifejezetten engedélyezett eseteket.
  4. Magatartás

   A ARCHLine.XP Warehouse  használatának feltételeként Ön beleegyezik abba, hogy az ARCHLine.XP Warehouse Tartalmakat semmilyen olyan célra nem használja, amely törvénytelen vagy tiltja van a jelen Felhasználási Feltételekben („Visszaélés”). Ön felel a Cadline vagy bármely más fél részéről az ARCHLine.XP Warehouse anyagokkal való visszaélés miatt felmerülő költségekért (beleértve az ügyvédi díjakat is).
   A visszaélés magában foglalja, de nem kizárólagosan:
  5. i. ARCHLine.XP Warehouse Tartalmak használata nem helyénvaló, rágalmazó, obszcén, rosszindulatú vagy jogellenes információk, képek vagy tartalmak terjesztésére vagy továbbítására; vagy mások zaklatása, üldözése, fenyegetése vagy más törvényes jogok megsértése;
  6. ii. A ARCHLine.XP Warehouse Tartalmakat olyan módon történő használata, amely indokolatlanul zavarja mások használatát;
  7. iii. Mások megkísérlése vagy segítése egy másik felhasználó kommunikációjához és/vagy információihoz való hozzáférésben, megváltoztatásban vagy azok megzavarásában;
  8. iv. Információk eltávolítása az ARCHLine.XP Warehouse szolgáltatásból;
  9. v. Felhasználói fiókhoz való jogosulatlan hozzáférés;
  10. vi. Bármilyen Tartalom feltöltése vagy más módon elérhetővé tétele, beleértve a szöveget, képeket, fényképeket vagy mások tulajdonában lévő egyéb tartalmat tartalmazó fájlokat, bármilyen módon, amely sérti a szerzői jogokat, védjegyeket, szabadalmakat, üzleti titkokat vagy másokat. mások tulajdonjogai;
  11. vii. Reklámozás, áruk eladásának vagy vásárlásának felajánlása (a Tartalmak kivételével, ha vannak), vagy ARCHLine.XP Warehouse Tartalmak felhasználása üzleti promóciós célokra, kivéve a Cadline által kifejezetten engedélyezett eseteket;
  12. viii. az ARCHLine.XP Warehousehez kapcsolódó magatartási kódex vagy bármely vonatkozó törvény vagy szabályozás megsértése;
  13. ix. Minden olyan intézkedés megtétele, amely indokolatlan vagy aránytalanul nagy terhelést jelent az ARCHLine.XP Warehouse infrastruktúrájára; vagy olyan fájlok feltöltése, amelyek vírusokat, trójai falókat, férgeket vagy más hasonló szoftvereket vagy programokat tartalmaznak, amelyek kárt okoznak mások számítógépében vagy tulajdonában; vagy
  14. x. A ARCHLine.XP Warehouse szolgáltatáson keresztül elérhető bármely üzenetküldési funkció használata olyan kommunikációk küldésére, amelyek sértenék a vonatkozó jogszabályokat.
 1. Felhasználó által közzétett anyagok

A ARCHLine.XP Warehouse tartalmazhat visszajelzést, értékelési, üzenetküldési funkciókat és egyéb módokat, amelyek segítségével a felhasználók anyagokat (pl. szöveget, képeket, adatokat stb.) tehetnek közzé, feltölthetnek, megoszthatnak és beküldhetnek (együttesen: „Felhasználói kommunikáció” )

ÖN MEGÉRTI ÉS ELFOGADJA, HOGY:

A Cadline nem köteles figyelni a felhasználói kommunikációt (beleértve a többi felhasználó üzenetekre adott válaszait).

A Cadline fenntartja a jogot, hogy bármikor nyilvánosságra hozzon minden olyan információt, amelyet a Cadline szükségesnek tart bármely vonatkozó törvény, szabályozás, jogi eljárás vagy kormányzati kérés teljesítéséhez, vagy a felhasználói közlemények áttekintéséhez, szerkesztéséhez, közzétételének megtagadásához vagy eltávolításához, részben vagy egészben, a Cadline kizárólagos belátása szerint.

A CADLINE NEM IRÁNYÍT ÉS NEM TÁMOGAT SEMMILYEN FELHASZNÁLÓI KOMMUNIKÁCIÓBAN TALÁLHATÓ INFORMÁCIÓT, EZÉRT A CADLINE NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A FELHASZNÁLÓI KOMMUNIKÁCIÓKRA VONATKOZÓAN. 

 1. Felmondási jogok szabálysértésekre; A tartalom eltávolítása és a szolgáltatás leállítása

A Cadline felfüggesztheti az Ön fiókját, vagy leállíthatja a Tartalmak nyújtását Önnek, ha a Cadline visszaélés vagy visszaélés gyanúját vizsgálja. Ha Ön vagy az Ön Tartalmai megsértik ezeket a használati feltételeket, vagy a Cadline vonatkozó irányelveit, vagy bármilyen módon beavatkoznak az ARCHLine.XP Warehouse működésébe:

 1. A Cadline fenntartja a jogot, hogy az ilyen jogsértések esetén a rendelkezésre álló összes jogorvoslatot igénybe vegye;
 2. A Cadline felmondhatja Önnel a jelen Felhasználási feltételeket, eltávolíthatja Tartalmait az ARCHLine.XP Warehouse szolgáltatásból, és/vagy felfüggesztheti vagy megszüntetheti fiókját;

iii. A Tartalmak használatához és/vagy terjesztéséhez, valamint egyéb ARCHLine.XP Warehouse Tartalmak használatához vagy hozzáféréséhez szükséges minden engedély és licenc automatikusan megszűnik; és

 1. Azonnal fel kell függesztenie és meg kell semmisítenie a letöltött Tartalmak vagy egyéb ARCHLine.XP Warehouse Tartalom használatát.

A Cadline fenntartja továbbá a jogot az ARCHLine.XP Warehouse Tartalmak eltávolítására vagy az ARCHLine.XP Warehouse oldalon elérhető szolgáltatások megszüntetésére előzetes értesítéssel vagy anélkül, hogy megszüntesse az Ön jogosultságát bármely szolgáltatás vagy ARCHLine.XP Warehouse anyagai használatára, megszüntesse a jelszavát, ha van ilyen, és töröljön egy vagy több szolgáltatást kapcsolódó fiókjairól, bármilyen okból vagy ok nélkül, azonnal és bármikor. A Cadline nem vállal felelősséget az ilyen törölt vagy eltávolított ARCHLine.XP Warehouse Tartalmakért.

 1. Kártalanítás

A Cadline kérésére Ön vállalja, hogy megvédi, kártalanítja és védi a Cadline-t és leányvállalatait, ügynökeit, beszállítóit és harmadik feleit, valamint annak alkalmazottait, vállalkozóit, tisztségviselőit és igazgatóit minden felelősségtől, követeléstől és költségtől, beleértve az ügyvédi díjakat is. , amelyek a következőkből származnak:

 1. A ARCHLine.XP Warehouse Tartalmak Ön általi használata vagy azokkal való visszaélés
 2. Tartalmak forgalmazása

iii. A képesítések megsértése

 1. Szellemi tulajdon megsértése Tartalmak által
 2. Ön által letöltött Tartalmak használata

A Cadline fenntartja a jogot, hogy saját költségén átvállalja a kizárólagos védelmet és ellenőrzést minden olyan ügyben, amely egyébként az Ön kártalanítására vonatkozik, ebben az esetben Ön beleegyezik, hogy együttműködik a Cadline-nal a rendelkezésre álló védekezési lehetőségek érvényesítésében. Ön semmilyen követelést nem rendezhet a Cadline előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

 1. Nincs exkluzivitás

A Cadline nem állítja és nem garantálja, hogy a Cadline által kifejlesztett vagy a Fejlesztők által benyújtott Tartalmak nem tartalmaznak olyan szolgáltatásokat vagy funkciókat, amelyek megegyeznek vagy hasonlóak az ARCHLine.XP Warehouse oldalon elérhető más Tartalmakhoz.
Sem a jelen Felhasználási Feltételek, sem az Ön ARCHLine.XP Warehouse oldalon való részvétele nem korlátozza a Cadline vagy bármely Fejlesztő azon jogát, olyan termékeket, koncepciókat, rendszereket vagy technikákat fejlesszen, amelyek hasonlóak bármely Tartalomhoz. A Cadline semmiféle kizárólagosságot nem biztosít Önnek.

 1. Jogi Nyilatkozat

A Cadline nem vállal felelősséget az ARCHLine.XP Warehouse Tartalmak pontosságáért; a Cadline azt sem garantálja, hogy az ARCHLine.XP Warehouse Tartalmak naprakészek, hogy az ARCHLine.XP Warehouse Tartalmak megfelelnek az Ön igényeinek, hogy az ARCHLine.XP Warehouse  Tartalmak bármely adott időpontban vagy helyen elérhetők lesznek, hogy az esetleges hibákat kijavítják, vagy hogy a Tartalmak vírusoktól és egyéb káros összetevőktől mentesek. A ARCHLine.XP Warehouse Tartalmak használata kizárólag az Ön felelősségére történik. A termékek vagy szolgáltatások említése csak tájékoztató jellegű, és nem minősül sem jóváhagyásnak, sem ajánlásnak.

 1. Felelősség Korlátozása

Felelősség Típusának és Összegének Korlátozása:

CADLINE nem vállal felelősséget semmilyen közvetett vagy közvetlen kárért (például, de nem kizárólagosan felsorolva, így egyéb lehetőséget sem kizárva: adatvesztés, üzleti haszon elmaradása, üzleti tevékenység félbeszakadása, egyéb anyagi veszteségek), mely az ARCHLine.XP Warehouse használatából vagy esetleges gátolt működéséből ered.

CADLINE felelőssége a jelen Felhasználási Feltételekben foglaltakra korlátozódik, és ez alapján az esetleges kártérítés összege nem haladhatja meg az 50, azaz ötven Euro összeget.

 1. Hivatkozások harmadik felek webhelyeire

A ARCHLine.XP Warehouse tartalmazhat hivatkozásokat harmadik felek webhelyeire, függetlenül attól, hogy a Cadline vagy az ARCHLine.XP Warehouse felhasználója biztosította őket. A ARCHLine.XP Warehouse szolgáltatáshoz kapcsolódó bármely más webhelyhez való hozzáférés a felhasználó saját felelősségére történik. A Cadline nem ellenőrzi, és nem vállal felelősséget az ezeken a webhelyeken található információk, tartalom, adatok, vélemények, tanácsok vagy kijelentések pontosságáért vagy megbízhatóságáért, vagy az ezeken a webhelyeken található termékekről, vagy olyan keresési eredményekről, amelyek használatukból szerezhetők be. A Cadline ezeket a hivatkozásokat pusztán kényelmi célból biztosítja, és az ilyen hivatkozások feltüntetése nem jelenti a jóváhagyást.

 1. Hivatkozások az ARCHLine.XP Warehousere

Létrehozhat hivatkozásokat az ARCHLine.XP Warehousere más webhelyekről, de csak az alábbi irányelvek (vagy a Cadline által időről időre biztosított egyéb irányelvek) és a vonatkozó jogszabályok betartásával. Egy webhely, amely az ARCHLine.XP Warehousere hivatkozik: én.

 1. Hivatkozhat a Cadline cégnevére, az ARCHLine.XP az ARCHLine.XP Warehouse nevére vagy a terméknevekre egyszerű szöveges betűtípussal és formátumban, a Cadline általános védjegyhasználati irányelveivel összhangban, megfelelő megfogalmazással.
 2. Ez nem jelenti azt, hogy a Cadline jóváhagyja termékeit.
 3. Nem tüntetheti fel hamisan a Cadline-nal fennálló kapcsolatát.
 4. Nem közölhet hamis információkat a Cadline termékeiről vagy szolgáltatásairól.
 5. Nem használhatja a Cadline vagy az ARCHLine.XP Warehouse logókat vagy más védjegyeket (beleértve a harmadik fél védjegyeit is) a Cadline vagy a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül.
 6. Nem kérhet vagy próbáljon meg díjat felszámítani az ARCHLine.XP Warehouse vagy olyan Tartalmak használatáért, amelyek nem az Ön Tartalmai.
 7. Nem tartalmazhat olyan tartalmat, amely gusztustalannak, sértőnek vagy ellentmondásosnak tekinthető, és csak olyan tartalmat tartalmazhat, amely minden korosztály számára megfelelő.

 

Ha webhelyén elhelyezett egy linket az ARCHLine.XP Warehouse szolgáltatásra, beleegyezik abba, hogy a Cadline kérésére haladéktalanul eltávolítja az ilyen hivatkozást.

 1. Szerzői jogok megsértése

Értesítés és eljárás a szerzői jogok megsértésével kapcsolatos követelések benyújtására

Ha úgy gondolja, hogy művét olyan módon másolták le, amely a szerzői jogok megsértését jelenti, kérjük, adja meg a Cadline adminisztrátorának az alább megadott írásos információkat.

 • A szerzői jogi érdekeltség tulajdonosa nevében eljárni jogosult személy neve;
 • Annak a szerzői joggal védett műnek a leírása, amelyet Ön szerint megsértettek;
 • Annak leírása, hogy hol található az ARCHLine.XP Warehouse szolgáltatásban az az anyag, amelyről azt állítja, hogy jogsértő;
 • Az Ön címe, telefonszáma és e-mail címe;
 • Ön nyilatkozata arról, hogy jóhiszeműen úgy gondolja, hogy a vitatott felhasználást a szerzői jog tulajdonosa, képviselője vagy a törvény nem engedélyezi;
 • Ön által a hamis tanúzás büntetése mellett tett nyilatkozat arról, hogy az értesítésben szereplő fenti információk pontosak, és Ön a szerzői jog tulajdonosa, vagy felhatalmazással rendelkezik arra, hogy a szerzői jog tulajdonosa nevében eljárjon.

A Cadline adminisztrátora az ARCHLine.XP Warehouse szerzői jogának megsértésével kapcsolatos panaszokkal kapcsolatban az alábbiak szerint érhető el:

info@cadline.hu

 1. Általános rendelkezések

Amennyiben másként nem rendelkezik, ezek a Felhasználási feltételek jelentik a teljes megállapodást Ön és a Cadline között az ARCHLine.XP Warehouse használatára és a Tartalmak terjesztésére vonatkozóan, és felülírnak minden korábbi vagy egyidejű kommunikációt és javaslatot (akár szóban, akár írásban, akár elektronikusan) Ön között. és a Cadline az ARCHLine.XP Warehouse használatára és a Tartalmak terjesztésére vonatkozóan. Önre további feltételek vonatkozhatnak, amelyek az ARCHLine.XP Warehouse anyagainak, szoftvereinek vagy harmadik fél szolgáltatói által az ARCHLine.XP Warehouse számára biztosított szolgáltatások használatára vonatkozhatnak. Ön nem ruházhatja át ezeket a használati feltételeket, valamint a jelen Felhasználási feltételek alapján biztosított jogokat és licenceket, de a Cadline korlátozás nélkül átruházhatja azokat. A jelen Felhasználási Feltételek által kifejezetten nem biztosított jogokat a Cadline, beszállítói vagy más Fejlesztők fenntartják. Ha a Cadline elmulasztja a jelen Felhasználási Feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének gyakorlását vagy érvényesítését, ez nem jelenti az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást. Ha a jelen Felhasználási Feltételek bármely részét érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak ítéli az illetékes bíróság a maradék rész teljes hatályú és hatályos marad. Ön elfogadja, hogy az ezzel ellentétes jogszabálytól vagy törvénytől függetlenül az ARCHLine.XP Warehouse használatából eredő vagy azzal kapcsolatos bármely keresetet az ilyen követelés okának felmerülését követő egy (1) éven belül kell benyújtani, vagy örökre elévül. A jelen Felhasználási feltételek hivatalos nyelve az angol. Ha ütközés van az angol nyelvű verzió és bármely fordítás között, akkor az angol nyelvű változat az irányadó.

 1. A ARCHLine.XP Warehouse tartalmi irányelvei

A tartalmakra vonatkozó irányelveink fontos szerepet játszanak abban, hogy felhasználóinknak a weboldallal kapcsolatban megszerzett jó tapasztalatai ne változzanak. Tartsa tiszteletben őket. Ezeket az irányelveket időről időre felülvizsgálhatjuk, ezért látogasson vissza rendszeresen.

Pornográfia és obszcenitás: Meztelenséget tartalmazó, szexualitást ábrázoló vagy más, a Google által szexuális értelemben túlságosan nyíltnak ítélt képek vagy videók elhelyezése tilos.

Pedofília, vérfertőzés és kegyetlenség: Pedofíliát, vérfertőzést vagy kegyetlenséget pártoló írások, képek és videók közzététele tilos.

Kereskedelmi célú pornográfia: Tilos olyan tartalmak közzététele, amelyeknek elsődleges célja a pornográf tartalmak fizetés ellenében való elérése vagy fizetős pornográf webhelyek forgalmának előmozdítása.

Gyermekek szexuális zaklatásáról készült képek: A Cadline zéró toleranciával viseltetik a gyermekek szexuális zaklatásáról készült képekkel szemben, és a gyermekek zaklatásáról készült képeket közzétevő vagy terjesztő felhasználókat jelentjük az illetékes hatóságoknak.

Gyűlöletkeltő tartalmak: Tilos olyan tartalmak közzététele, amelyek egyes társadalmi csoportokkal szemben faji vagy etnikai származás, vallás, betegség, nem, életkor, időskori állapot, szexuális orientáció, illetve nemi identitás alapján gyűlöletet szíthatnak.

Erőszakos tartalmak: Tilos olyan tartalmak közzététele, amelyek közvetlenül erőszakkal fenyegetnek egyes személyeket vagy társadalmi csoportokat.

Szerzői jog: Irányelveinknek megfelelően a szerzői jogok esetleges megsértéséről tájékoztató bejelentéseket kivizsgáljuk. További információk a szerzői jogokkal kapcsolatos eljárásainkról.

Magánjellegű és bizalmas információk: Tilos egyes személyek magánjellegű és bizalmas adatainak (például hitelkártyaszámának, taj számának, személyi vagy más igazolványszámának) jogosulatlan közzététele.

 

Mások nevében való fellépés: Szolgáltatásainkon keresztül tilos a mások nevében való fellépés, ha az szándékában vagy ténylegesen mások félrevezetésére vagy megzavarására szolgál.

Szolgáltatások törvénybe ütköző használata: Termékeink és szolgáltatásaink nem használhatók törvénybe ütköző célokra, illetve veszélyes vagy illegális tevékenységek pártolására. Ilyen esetben a törvénysértő felhasználó fiókját megszüntethetjük, őt magát pedig jelenthetjük az illetékes hatóságoknak.

Spam, kártékony programkódok és vírusok: Tilos a spam jellegű tartalmak, illetve kártékony szoftverek és vírusok terjesztése.

 

 1. Tartalom bejelentése

A Cadline tartalmi irányelvei a világ minden pontján egyformán érvényesek, de arra is rendelkezünk eljárásokkal, hogy helyi jogszabályok alapján eltávolítsuk vagy korlátozzuk a tartalmakhoz való hozzáférést. Ez az oldal segít Önnek megtalálni a megfelelő helyet, ahol bejelentést tehet azokról a tartalmakról, amelyeket el szeretne távolíttatni az ARCHLine.XP Warehouse szolgáltatásaiból a vonatkozó törvények alapján.

A jogi előírások jelentősen eltérnek országonként/régiónként. Az egyik országban/régióban egy adott jogot sértő tartalom más országokban/régiókban esetlegesen törvényes lehet. Általában csak az azon országban/régióban található tartalmakat távolítjuk el (illetve korlátozzuk a hozzájuk való hozzáférést), ahol jogsértőnek minősülnek. Ha azonban úgy találjuk, hogy az adott tartalom sérti a Cadline tartalmi irányelveit, illetve az Általános Szerződési Feltételeinket, akkor jellemzően globálisan hajtjuk végre az eltávolítást, illetve a hozzáférés korlátozását.

Ugyanazt a tartalmat a jogi és a tartalmi/termékirányelvek jelentési útvonalain keresztül is bejelentheti, de minden bejelentést külön kell benyújtania. Vegye figyelembe, hogy a tartalom tartalmi/termékirányelv-útvonalon keresztül történő bejelentése nem helyettesíti a jogi úton történő bejelentést, és nem minősül jogi közleménynek.