ARCHLine.XP

Belsőépítészeti előnyök

Különleges eszköz a belsőépítészeti projektek megvalósításához, belsőépítészek, lakberendezők és dekoratőrök számára. Egy mindenre kiterjedő, könnyen használható eszköz bútorok, konyhák, fürdőszobák és lakóterek tervezéséhez az alaprajztól kezdve a fotorealisztikus renderelésig.

 
Hangulat montázs

Készíts digitális hangulat montázsokat a tervek vizuális irányvonalainak bemutatásához! Dobd fel prezentációidat figyelemfelkeltő kollázsokkal a projektben használt színek, anyagok, bútordarabok képeiből, már a projekt korai szakaszában!

archlinexp_banner_interiorfeatures_thumbmood.png
archlinexp_banner_interiorfeatures_thumb.png
Fejlett tárolóbútor szerkesztő

Az ARCHLine.XP tartalmazza az összes olyan eszközt, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy konyhabútort (vagy bármilyen tároló bútort, szekrényt, komódot stb.) tervezz. Kiindulási elemként használhatsz egy paraméterezhető korpuszt, aminek egyedileg állíthatod be a méreteit, lapjait, osztásait. Hozzáadhatsz egyedi bútorfrontokat, melyeket az erre a célra kifejlesztett Bútorfront eszközzel hozhatsz létre.

Burkolat készítő modul

Intuitív eszköz a csempék és burkolatok elhelyezésének megtervezéséhez. A burkolat stílusok létrehozásával egyszerűen kiválasztod a kívánt burkolatot, és elhelyezed azt a kívánt felületen 2, vagy akár 3D-ben.

archlinexp_banner_interiorfeatures_thumb_tiling.png
archlinexp_banner_interiorfeatures_thumb_stukko.png
Stukkók és díszlécek

A dekoratív stukkók és díszlécek létrehozására szolgáló kiterjedt modul segítségével, bármilyen profil alapján gyorsan, és automatikusan beilleszthetsz díszléceket a projekt összes helyiségébe.

Világítás

A világítás nagyban meghatározza az egyes helyiségek hangulatát. A természetes vagy mesterséges megvilágítás használata nagy hatással lehet a helyiség általános megjelenésére. A világítás helyes megjelenítését az ARCHLine.XP-ben fejlett eszközök segítik.

archlinexp_banner_interiorfeatures_thumb_lights.png
archlinexp_banner_interiorfeatures_thumb_villterv.png
Világítási terv

Ez a funkció segít elkészíteni a világítási tervet a kapcsolók és lámpák összerendelésével. A világítási terv a vezetékeket 2D-s vonalakként jeleníti meg. A lámpák szimbolikus ábrázolása egységes alaprajzi megjelenítést tesz lehetővé.

Függönyök, redőnyök

A függöny panel különböző függöny típusokat és azok beállításait (pl. gyűrődés, karnis, stb.) tartalmazza. Tedd hangulatossá a szobát valósághű függönyökkel, római rolókkal, reluxákkal vagy szalagfüggönyökkel!

archlinexp_banner_interiorfeatures_thumb_curain.png
archlinexp_banner_interiorfeatures_thumb_doku.png
Teljes dokumentáció

Hozz létre részletes dokumentációt projektjeidhez! Helyezz el méretezéseket, metszeteket és falnézeteket egyszerűen, csupán pár kattintással!

Kompatibilitás számos fájlformátummal

Számos 2D és 3D formátumú fájl importálására és exportálására van lehetőség: DWG, IFC, SKP, OBJ, RVT és még sok más formátum. A Trimble 3D Warehouse-ból közvetlenül tölthetsz le objektumokat a saját könyvtáradba, amiket utána egyszerűen elhelyezhetsz a projektedben.

archlinexp_banner_interiorfeatures_thumb_filecompact.png