Image
A HOMEINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége szervezésében
az Év Szobája 2024. pályázat lezárult a díjátadó ünnepséggel.

A Cadline Kft. Különdíját Kósa Inez nyerte. 

Gratulálunk a látványos, magas esztétikai értékeket és részletgazdag megjelenítést hordozó pályamunkákhoz.

CadLine Kft. különdíja 100.000 Ft értékű kupon, mely felhasználható a CadLine Kft. termékeire és szolgáltatásaira 2024.12.31-ig. 

Az Év Szobája 2024. pályamunkáit ide kattintva nézhetitek meg.
Image
Bemutatkozás
 

Kósa Inez lakberendező, home stager

Tavaly végeztem a Junior Art Center kétéves lakberendező képzésén, előtte home stagerként dolgoztam.

Jelen tervemmel részt vettem a Homeinfo és a Lakberendezők Országos Szövetsége az “Év szobája 2024” pályázatán. Az alaprajzra, vagy a stílusra vonatkozóan nem volt semmilyen kikötés, ami egyszerre jelentett könnyebbséget és nehézséget is.
Nehézséget, mert a számtalan opció között könnyen el lehetett veszni, könnyebbséget, mert így lehetőséget kaptam megalkotni álmaim nappaliját. Egyetlen kötöttség mégis akadt, a “Bútor, lámpa, lakástextil 2024” kiállításon résztvevők termékeiből minél többet szerepeltetni kellett a tervben.

Pályaművemnek a “ Rusztikus minimalizmus” címet adtam.

Egy letisztult, nagy belmagasságú helyiségbe, modern és durván megmunkált bútorok elhelyezésével próbáltam finom egyensúlyt teremteni. Hatalmas üvegfelületek alkalmazásával, a már amúgy is nagy alapterületű nappali-étkezőt még tágasabbá tettem. Ugyancsak az üvegfelületek által, a kapcsolódó terasz szinte a nappali részévé vált.

Anyaghasználat tekintetében a rusztikus fa és a modern beton ötvözésével, szintén a régi és az új elegyét vittem be az enteriőrbe.

Munkámhoz az ARCHLine.XP programot használtam, melyet a pályázat idejére a CadLine Kft. térítésmentesen a rendelkezésemre bocsátott.