INGYENES ONLINE ALAPFOKÚ TANFOLYAM

ARCHLine.XP 2022

Nappali tervezés - online alapfokú tanfolyam 1. rész

A workshopon az ARCHLine.XP kezdőknek javasolt tervezési módszerét, a Helyiségvarázsló használatát sajátíthatod el egy tipikus nappali szoba tervezésének lépésein keresztül. Az oktatás során a következő témákat érintjük: FALAK, FÖDÉM ÉS ÁLMENNYEZET KIALAKÍTÁSA, PRESPEKTÍV NÉZETEK LÉTREHOZÁSA PERSPEKTÍVA BEÁLLÍTÁS ABLAKOK, AJTÓK, FÜGGÖNYÖK ELHELYEZÉSE A HELYISÉGVARÁZSLÓBAN ÚJ ANYAG LÉTREHOZÁSA ELEKTROMOS SZERELVÉNYEK, SZEGÉLYEK ÉS LÁMPÁK ELHELYEZÉSE, FALAK SZÍNEZÉSE A HELYISÉGVARÁZSLÓBAN TOVÁBBI LÁMPÁK ELHELYEZÉSE, FÜGGÖNY SZERKESZTÉSE, SAROKABLAK SZERKESZTÉSE, BÚTOROZÁS MEGJELENÍTÉS, NAP BEÁLLÍTÁS, FOTÓREALISZTIKUS KÉPEK LÉTREHOZÁSA Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
677
9
0

Alapozó - online alapfokú tanfolyam 2. rész

A workshopon a program alapvető tervezési eszközeivel és fogalmaival ismerkedsz meg egy alaprajz felszerkesztésén keresztül. A következő témákat érintjük: RAJZESZKÖZÖK, KIJELÖLÉSI MÓDOK FALAK SZERKESZTÉSE, RAJZ MOZGATÁSA ÉS NAGYÍTÁSA, MEGJELENÍTÉSEI MÓDOK FÖDÉM LÉTREHOZÁSA ÉS SZERKESZTÉSE, SZINTKEZELÉS AJTÓK ÉS ABLAKOK ELHELYEZÉSE, SZERKESZTÉSE BÚTOROK LETÖLTÉSE A 3D WAREHOUSEBÓL, FÓLIAKEZELÉS, 3D ÉPÍTÉS SZERKESZTŐ MÓD HASZNÁLATA Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek elkészítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
503
8
0

Fürdőszoba tervezés - online alapfokú tanfolyam 3. rész

A gyakorlati képzés során a 3D burkolást valamint további részletes burkolási módszereket sajátíthatsz el egy fürdőszoba tervezésének lépésein keresztül. A következő témákat érintjük: Burkolás a kiterítésen Burkolás 3D-ben Burkolat minta létrehozása – Burkolat stílusok Mozaik burkolás Lapok keverése Tükrök kialakítása Burkolatkiosztás – burkolat kiterítés Falnézet Burkolat konszignáció Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
334
5
0

Konyhatervezés - online alapfokú tanfolyam 4. rész

A gyakorlati képzésén a Konyha és tárolóbútor tervező modul használatát sajátíthatod el egy tipikus konyha tervezésének lépésein keresztül. A következő témákat érintjük: Alsó szekrények készítése Új front készítése Munkalap készítése Felső szekrények hozzáadása Lábazat szerkesztése Dokumentálás: falnézetek, konszignáció Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
285
2
0

Dokumentáció - online alapfokú tanfolyam 5. rész

A workshopon a tervdokumentáció készítésének részleteivel ismerkedhetsz meg. Az oktatás során többek között a következő funkciókat és megoldásokat sajátíthatod el: Hangulat montázs készítése Pillanatkép létrehozása Építészeti alaprajz készítése Színes, berendezett alaprajz készítése Falnézetek készítése Tervlap létrehozása Pecsét készítése Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
263
0
0

Fények - online alapfokú tanfolyam 6. rész

A valósághű látványterv előkészítésének fontos lépése a megfelelő fényforrások kiválasztása és a világítótestek elhelyezése. A következő témákat nézzük át: Könyvtári lámpák elhelyezése Álmennyezetbe süllyesztett spotok Új lámpa létrehozása Spotok irányának változtatása LED szalag Világító feliratok Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
166
4
0

Rendering - online alapfokú tanfolyam 7. rész

A Rendering képzés során megismerkedhetsz többek között a következő témákkal: Projekt beállítások: modell szűrése, Nap beállítás, árnyék Integrált, vázlat rendering, renderelési beállítások A renderelés módszere, render stílusok Különálló render, renderelési effektek Végleges renderkép, renderelési lista Útmutató a rendereléshez Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
162
2
0

A tanfolyam célja, hogy a jelentkezők minél rövidebb idő alatt elsajátítsák az ARCHLine.XP program legfontosabb eszközeit és munkamódszerét, így képesek legyenek arra, hogy önállóan elkészítsék pl. egy egyszintes lakás tervdokumentációját a látványtervekkel kiegészítve.

A workshopokat hétente szerda délelőttönként 10:00-11:00 között tartjuk meg. 
A 7 workshopra csak együttesen van lehetőség jelentkezni.
A tanfolyam ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Az eseményt előben közvetítjuk a YouTube-on keresztül.

Amire szükséged lesz a tanfolyam anyagának elsajátításához:

ARCHLine.XP 2021

Nappali tervezés - online alapfokú tanfolyam 1. rész

A workshopon az ARCHLine.XP kezdőknek javasolt tervezési módszerét, a Helyiségvarázsló használatát sajátíthatod el egy tipikus nappali szoba tervezésének lépésein keresztül. Az oktatás során a következő témákat érintjük: 04:10 - FALAK, FÖDÉM ÉS ÁLMENNYEZET KIALAKÍTÁSA, PRESPEKTÍV NÉZETEK LÉTREHOZÁSA 10:30 - PERSPEKTÍVA BEÁLLÍTÁS 13:18 - ABLAKOK, AJTÓK, FÜGGÖNYÖK ELHELYEZÉSE A HELYISÉGVARÁZSLÓBAN 19:50 - ÚJ ANYAG LÉTREHOZÁSA 24:33 - ELEKTROMOS SZERELVÉNYEK, SZEGÉLYEK ÉS LÁMPÁK ELHELYEZÉSE, FALAK SZÍNEZÉSE A HELYISÉGVARÁZSLÓBAN 39:12 - TOVÁBBI LÁMPÁK ELHELYEZÉSE, FÜGGÖNY SZERKESZTÉSE, SAROKABLAK SZERKESZTÉSE, 45:07 - BÚTOROZÁS 49:42 - MEGJELENÍTÉS, NAP BEÁLLÍTÁS, FOTÓREALISZTIKUS KÉPEK LÉTREHOZÁSA Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
2975
14
0

Alapozó - online alapfokú tanfolyam 2. rész

A workshopon a program alapvető tervezési eszközeivel és fogalmaival ismerkedsz meg egy alaprajz felszerkesztésén keresztül. A következő témákat érintjük: 02:20 - RAJZESZKÖZÖK, KIJELÖLÉSI MÓDOK 10:50 - FALAK SZERKESZTÉSE, RAJZ MOZGATÁSA ÉS NAGYÍTÁSA, MEGJELENÍTÉSEI MÓDOK 22:27 - FÖDÉM LÉTREHOZÁSA ÉS SZERKESZTÉSE, SZINTKEZELÉS 26:03 - AJTÓK ÉS ABLAKOK ELHELYEZÉSE, SZERKESZTÉSE 32:22 - BÚTOROK LETÖLTÉSE A 3D WAREHOUSEBÓL, FÓLIAKEZELÉS, 3D ÉPÍTÉS 38:31 - SZERKESZTŐ MÓD HASZNÁLATA Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek elkészítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
2083
7
0

Fürdőszoba tervezés - online alapfokú tanfolyam 3. rész

A gyakorlati képzés során a 3D burkolást valamint további részletes burkolási módszereket sajátíthatsz el egy fürdőszoba tervezésének lépésein keresztül. A következő témákat érintjük: 01:57 - Burkolás a kiterítésen 11:38 - Burkolás 3D-ben 13:26 - Burkolat minta létrehozása – Burkolat stílusok 27:21 - Mozaik burkolás 32:39 - Lapok keverése 38:04 - Tükrök kialakítása 42:54 - Burkolatkiosztás – burkolat kiterítés 47:50 - Falnézet 51:17 - Burkolat konszignáció Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
1318
3
0

Konyhatervezés - online alapfokú tanfolyam 4. rész

A gyakorlati képzésén a Konyha és tárolóbútor tervező modul használatát sajátíthatod el egy tipikus konyha tervezésének lépésein keresztül. A következő témákat érintjük: 02:54 - Alsó szekrények készítése 22:44 - Új front készítése 27:33 - Munkalap készítése 34:10 - Felső szekrények hozzáadása 41:10 - Lábazat szerkesztése 43:44 - Dokumentálás: falnézetek, konszignáció Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
1562
8
0

Dokumentáció - online alapfokú tanfolyam 5. rész

A workshopon a tervdokumentáció készítésének részleteivel ismerkedhetsz meg. Az oktatás során többek között a következő funkciókat és megoldásokat sajátíthatod el: 02:12​ - Hangulat montázs készítése 15:12​ - Pillanatkép létrehozása 16:49​ - Építészeti alaprajz készítése 34:15​ - Színes, berendezett alaprajz készítése 41:35​ - Falnézetek készítése 46:30​ - Tervlap létrehozása 1:01:20​- Pecsét készítése Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
1371
3
0

Fények - online alapfokú tanfolyam 6. rész

A valósághű látványterv előkészítésének fontos lépése a megfelelő fényforrások kiválasztása és a világítótestek elhelyezése. A következő témákat nézzük át: 01:54 - Könyvtári lámpák elhelyezése 06:09 - Álmennyezetbe süllyesztett spotok 20:08 - Új lámpa létrehozása 38:06 - Spotok irányának változtatása 43:13 - LED szalag 48:28 - Világító feliratok Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
781
2
0

Rendering - online alapfokú tanfolyam 7. rész

A Rendering képzés során megismerkedhetsz többek között a következő témákkal: 03:27 - Projekt beállítások: modell szűrése, Nap beállítás, árnyék 11:20 - Integrált, vázlat rendering, renderelési beállítások 21:41 - A renderelés módszere, render stílusok 37:23 - Különálló render, renderelési effektek 46:15 - Végleges renderkép, renderelési lista 52:08 - Útmutató a rendereléshez Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
603
5
0

Jelentkezés

Jelenleg nincs meghirdetett időpont

Image
Image