ALAPFOKÚ TANFOLYAM

Alapfokú tanfolyam

Az Alapfokú ARCHLine.XP tanfolyam 7 workshopból áll:

  1. Nappali tervezés
  2. Alapozó
  3. Fürdőszoba tervezés
  4. Konyhatervezés
  5. Dokumentácó készítés
  6. Fények
  7. Rendering

A tanfolyam célja, hogy a jelentkezők minél rövidebb idő alatt elsajátítsák az ARCHLine.XP program legfontosabb eszközeit és munkamódszerét, így arra építve hatékonyan tudjanak részt venni további workshopjainkon.

A tanfolyam workshopjai hétköznapokon délelőttönként 10:00-12:00 között tartanak, vagy délelőttönként 10:00-12:00 és délutánonként 13:00-15:00 között. Attól függően, hogy melyik variációt választod, a tanfolyam időtartama 7 nap vagy 4 nap.
Megjelenés: a workshopok kezdő időpontja előtt fél órával.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a csoport létszámától, a kérdések mennyiségétől függően előfordulhat, hogy a workshopok nem pontosan a megadott időpontban fejeződnek be.

Kérjük, a workshopok után otthon mindenképpen szakíts időt arra (kb. 2h), hogy az adott óra anyagát újra elgyakorold a gépeden önállóan, ugyanis csak így tudjuk biztosítani a képzés eredményességét. Segítségül az első workshopon megkapod a nyomtatott Oktatási segédletet, mely lépésről lépésre tartalmazza a teljes oktatás anyagát. A kész projektet mindig a következő napi oktatás előtt (9:30-10:00 között) kérjük bemutatni. Ekkor van lehetőség a felmerülő kérdések megbeszélésére is.

A tanfolyam megtartásához minimum 5 fő részvétele szükséges.

A tanfolyam 7 workshopjára csak együttesen van lehetőség jelentkezni.

Az oktatással, regisztrációval, jelentkezéssel, fizetéssel és lemondással kapcsolatos további információk a Regisztrációs és lemondási feltételek oldalon olvashatók.

Ha a regisztrációval, a befizetéssel, a számlázással vagy a jelentkezéssel kapcsolatban kérdésed merülne fel, keresd kollégánkat a következő email címen: marketing@cadline.hu

Jelentkezés

Jelenleg nincs meghirdetett időpont


További alapfokú workshopok:
Nappali tervezés
Alapozó
Fürdőszoba tervezés
Konyha tervezés
Dokumentáció készítés
Fények és fényhatások
Rendering

Az Alapfokú tanfolyam előadásai:

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 1/7. Nappali tervezés workshop

A workshopon az ARCHLine.XP forradalmian új kompakt tervezési módszerét, a Helyiségvarázsló használatát sajátíthatod el egy tipikus nappali szoba tervezésének lépésein keresztül. Az oktatás során megtanulod, hogyan tudsz létrehozni a programmal könnyedén egy helyiséget falakkal, födémmel, nyílászárókkal, és a komplett belső berendezéssel. Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
2246
24
5

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 2/7. Alapozó workshop

A workshopon a program alapvető tervezési eszközeivel és fogalmaival ismerkedsz meg egy alaprajz felszerkesztésén keresztül. A workshop célja, hogy megtanuld hogyan dolgozhatsz fel önállóan összetett, több helyiségből álló terveket. Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... -------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
1276
10
3

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 3/7. Fürdőszoba tervezés workshop

A gyakorlati képzés során a 3D burkolást valamint további részletes burkolási módszereket sajátíthatsz el egy fürdőszoba tervezésének lépésein keresztül. Néhány kattintással kialakíthatod a burkolati stílust, a padlót, a falakat egyedi burkolattal láthatod el. Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
1113
11
0

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 4/7. Konyhatervezés workshop

Az ARCHLine.XP gyakorlati képzésén a program új szemléletű tervezési eszközét, a Konyha és tárolóbútor tervező modul használatát sajátíthatod el egy tipikus konyha tervezésének lépésein keresztül. Az oktatáson megtapasztalhatod, milyen egyszerűen lehet létrehozni vagy egyéni igényekre szabni a különböző konyhabútor elemeket. Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
805
9
0

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 5/7. Dokumentáció készítés workshop

A workshopon a tervdokumentáció készítésének részleteivel ismerkedhetsz meg. Az oktatás során többek között a következő funkciókat és megoldásokat sajátíthatod el: Hangulatmontázs készítése, Pillanatkép létrehozása, Építészeti alaprajz elemek, Színes berendezett alaprajz készítése. Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
801
30
1

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 6/7. Fények wokshop

A valósághű látványterv előkészítésének fontos lépése a megfelelő fényforrások kiválasztása és a világítótestek elhelyezése. Ezen az oktatáson végignézzük az ARCHLine által felkínált lehetőségeket. Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
689
10
0

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 7/7. Rendering wokshop

A Rendering képzés során megismerkedhetsz többek között a következő témákkal: A renderelés folyamata, Anyagbeállítások, A renderelési időt befolyásoló főbb tényezők, Modell mérete, renderelési beállítások. Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
624
8
1