Image
A HOMEINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége szervezésében
az Év Fürdőszobája 2024. pályázat lezárult a díjátadó ünnepséggel.

A Cadline Kft. Különdíját Hegedűs Erzsébet nyerte. 

Gratulálunk a látványos, magas esztétikai értékeket és részletgazdag megjelenítést hordozó pályamunkákhoz.

CadLine Kft. különdíja 100.000 Ft értékű kupon, mely felhasználható a CadLine Kft. termékeire és szolgáltatásaira 2024.12.31-ig. 

Az Év Fürdőszobája 2024. pályamunkáit ide kattintva nézhetitek meg.
Image
Bemutatkozás
 
Hegedüs Erzsébet lakberendező és enteriőr tervező

2023-ban végeztem a Junior Art Center Lakberendező Iskolában. Korszerű, innovatív oktatási szemléletüknek köszönhetően ismerkedtem meg az ARCHLine.XP tervező programmal, amit 2021 óta használok a terveimhez. A fürdőszoba és konyha tervezése jelenti számomra az igazi kihívást, mert ezeknél az esztétika mellett a funkció is fontos.

A HOMEINFO és a Lakberendezők Országos Szövetségének nyílt pályázatán szabadon szárnyalhatott a fantáziám, sem térben, sem anyagi lehetőségekben nem voltak korlátok. Úgy érzem nem csak a belső enteriőr a fontos, hanem a környezettel való összhang is.

Az inspirációt Frank Lloyd Wright Vízesés-háza és az alábbi idézet adta: „Azt döntsd el, milyen érzete legyen egy térnek, ne azt, hogy hogy nézzen ki. Ha tudod, milyen érzéseket akarsz megteremteni, az egész lakberendezési folyamat könnyebb lehet. Másképp kell berendezni, ha nyugodt, csendes szobát szeretnél és másképp ha energiával teli, vidám teret akarsz. Képzeletben sétálj be az ajtón, és próbáld megfogalmazni, milyen érzések töltenek el a szobában!” – (Emily Henderson)

A tervemhez az Arezzo csodálatos termékeit használtam fel, burkolatokat a Tubadzin kínálatából választottam. A fotó-realisztikus megjelenítést az ARCHLine.XP 2023 programmal készítettem.