Kellemes, a teret azonnal érthető módon bemutató látvány. Visszafogott színei és mintái jól működő anyagbeállításokkal válnak különállóvá és karakteressé, amelyet a lágy megvilágítás finoman olvaszt eggyé.

Modern és klasszikus elemeket hangulatos természetességgel egyesítő látványterv. Gondosan választott kiegészítő elemek és anyagok, valamint az azokat jól támogató, itt-ott finoman hangsúlyozó világítás segít megérteni a tér funkcióját, kapcsolatait és mélységét a választott nézetben.

A szórt megvilágítás, az alkalmazott színek és formák együttesen alkotnak egy kellemes, lágy enteriőrt. A falburkolat mintáira rímelő, apró részletek észrevétlenül mélyítik a tartalmat és élővé varázsolják a látványt.

Elegáns, redukált színek és gazdag textúrák jellemzik az enteriőrt. A fehér és szürke színeket kiválóan ellensúlyozzák a kiegészítő növények élő zöld színei. Ezt a harmonikus hangulatot még élethűbbé varázsolja a tervező, a kiválóan megválasztott természetes és mesterséges fényekkel.

Jól megjelenített kontraszt, kiváló nézőpont és finom részletek jellemzik a látványt. A középpontba helyezett tartalmat előnyös megvilágítás emeli ki, s a homogén felületek is kézzelfogható teret alkotnak a téma körül.

Az amerikai konyhás nappali finom pasztell színei, és a fa és a textil ízléses kombinációja kellemes, otthonos hangulatot kelt. Az izgalmas álmennyezet megoldás kiválóan ellensúlyozza a hatalmas kanapé és a konyha által kitöltött teret, így a szoba egységes, a szemnek megnyugtató látványt kap.

A harmonikus színkezelés és a figyelmesen beállított anyagok összhatása kellemes hangulatot kölcsönöz a belső térnek. A kanapé és a dohányzóasztal anyagai különösen életszerűvé teszik a látványt. Az egységes hatást tovább erősíti a fények természetessége.

Az előtér, a terasz és a háttér egyaránt megfelelő súllyal és részletekkel támogatja a kész látványt - egységes a kompozíció. Lágy megvilágítás és a finom tükröződések teszik élővé a teret. A belső tér megoldásai, színei és formái természetességet sugallnak.

A kevésbé előnyös alaprajzi adottságokból alkot impozáns belső teret a tervező. Nagyszerűen kiválasztott tárgyakkal és anyagokkal teremt modern hangulatot, eközben a többi elem visszafogottságával hagyja szemünket megpihenni.

Hatásos párt alkotnak a domináns, világos, hideg színek és a fa meleg tónusai. A látványt tovább fokozza a rendkívül körültekintően kialakított világítás és a részletekre is odafigyelően összeállított dekoráció.

Jól átlátható, elegáns és ugyanakkor praktikus belső tér jelenik meg a látványterven. A vizuális megoldásoknak köszönhetően kiválóan érzékelhető az egyes helyiségek határa, s közben azok mégis harmonikusan olvadnak össze a családi élet egységes terévé.

Izgalmas az anyagok és a geometriai formák váltakozása, egyszerre tiszta és természetes. Az otthonosság érzetét erősítik az ügyesen megjelenített személyes részletek, melyek kiválóan illeszkednek az egységes látványba.

A tágas térkialakítás és az anyagok használata beengedi és a beltérrel szinte eggyé olvasztja a külső teret. A természettel való kapcsolat folyamatos jelenléte nem csupán a mintázatokban de az alkalmazott kiegészítő elemekben is tetten érhető, egységes és karakteres kifejezésmóddal.

A formák, a színek és anyagok izgalmas játéka érdekes, együtt lélegző egésszé varázsolja az egyébként alapvetően egyszerű térrészt. A tejüveg és a fa kombinációjával megalkotott térelválasztó természetes lágyságot hangsúlyoz. A csillárok és a folyosó végi installáció egymásra rímelnek - akárcsak a padló mintázata az anyagokkal és a falba rejtett tárolók geometriájával.

Figyelemreméltó a tervező koncepcionális gondolkodása a terveken. A visszaköszönő színfoltok, melyek a különböző helyiségekben hol vizuális, hol funkcionális összhangot teremtenek, ezzel alakítva ki egy modern, harmonikus otthon érzetét.

A fények és árnyékok jó egyensúlya élettel telivé teszi a belső teret. A magasfényű konyha ábrázolása valószerű és kiemeli a részleteket.

Meggyőző elosztású és természetes hatású a megvilágítás. Az anyagminták és az egyéb térbeli részletek, valamint a jelenethez kiválóan illeszkedő háttér már-már kézzel foghatóvá teszik a látványt.

Gondosan összeválogatott anyaghasználat és kifinomult ízlés jellemzi az elénk táruló enteriőrt. A fekete, a fehér és a faanyagok kontrasztja letisztult hatást kelt, ugyanakkor izgalmassá varázsolja a belső teret. A konyhai tárolás térbe simuló megoldásai praktikussá és hívogatóvá teszik a kis konyhát.

A képen látható nappali földszínekből álló színvilágát ízlésesen töri meg az itt-ott elhelyezett zöldeskék árnyalat. A modern enteriőrt a változatos falfelületek és a kreatívan kiválasztott díszítőelemek teszik izgalmassá. A választott stílus következetesen végigvonul a terven, harmonikus és egységes hatást keltve.

Harmonikus színek és minták jellemzik a látványt; a szemközti falon elhelyezett elemek ötletesen törik meg a nagy felületet és meghatározzák a helyiség hangulatát. A választott nézetben jól feltárulnak a tér kapcsolatai a lakás többi részével.

Részletekben gazdag és élettel teli utca képe látható, amelyben a kiegészítő elemek éppúgy részt vesznek, mint a témául szolgáló épületsor maga. A megjelenített nagy térrész sajátosságai miatt külön figyelmet érdemel, hogy a közeli és a távoli részletek igen jó egyensúlyban töltik be a rájuk osztott szerepeket.

A látványterv lágy anyaghasználatát ügyesen támogatja a jól elosztott megvilágítás; különös tekintettel az ernyős lámpabúrák előnyös alkalmazására. Textúrái és kiegészítő tárgyai részletesek és kiváló támpontot adnak a tér közeli és távoli méreteinek megértéséhez.

Világos és jól érthető látványterv, amely ügyesen kelti egy már használatban lévő belső tér érzetét. A terv részletessége a kép minden szegletében visszaköszön és segítségével még inkább élettelivé válik a látvány.

Finom kidolgozottság, harmónia jellemzi a képet. Az enteriőr pasztell színei nyugalmat és eleganciát árasztanak. A fa burkolat természetközelivé teszi, melegséggel tölti meg a teret, mely ettől válik olyan hívogatóvá.

Ebben a hónapban nyertes tervezőnk egy vintage stílusú enteriőrt alakított ki. A látványterv egy valódi otthon érzetét kelti, sok fénnyel és zöld növénnyel. A vidékies hangulat megteremtéséhez hozzájárult a fehér és pasztell színek kiegyensúlyozott használata, amit tovább erősített a natúr faanyagok megfelelő helyen történő alkalmazása.

​Az enteriőrben használt meleg burkolatok jó egyensúlyt alkotnak a kiegészítő lámpatest és tál formavilágával. Az elegáns kialakítású lépcsőkorlát letisztulttá teszi a látványt. ​A redukált színvilág megnyugtató és otthonos hatást kelt.

Az anyagok és fények kreatív használatával mozgalmas belső teret alkotott a tervező. Minden rendelkezésre álló hely funkciót kapott, s az ügyes megoldásoknak köszönhetően vízszintesen és függőlegesen is tágabbnak hat a fürdőszoba.

Világos és jól érthető terv, melynek minden részletében visszaköszönnek a választott stílus jellegzetességei és színvilága. A jó érzékkel elhelyezett kiegészítőknek és lakástextíliáknak köszönhetően valóságossá és emberléptékűvé válik a látvány.

Az előtérben és háttérben alkalmazott növényzet élettel tölti meg a látványt, kifejezetten jó egyensúlyt teremt a modern minimalista belső térrel. Letisztultsága mellett rendkívül összetett és részletgazdag a terv.

Elegáns és modern enteriőr, impozáns nézőpontból. A színek és anyagok, a nagyszerű beállításoknak köszönhetően kiváló egyensúlyban vannak, a választott stílushoz tökéletesen illeszkednek.

Az összehangolt anyaghasználat és az egyenletes megvilágítás jól átlátható látványt eredményez. A választott nézet a konyha és a lakás tágabb kapcsolatát is érzékelteti, további felfedezésre buzdítva a szemlélőt.