Pályázati feltételek Pályázatok beküldése Interior Design & Rendering

TOVÁBBI CIKKEINK...

Tartalmak
2021 Augusztus

Minimál stílusú, otthonos és praktikus, többfunkciós enteriőr, légies bútorokkal. Természetes anyagok, finom színkontrasztok, valamint az íves és szögletes formák dinamizmusa jellemzi; ezek által válik izgalmassá és élhetővé egyaránt. 
 
Tovább
2021 Május

Kellemes jelenet izgalmas textúrákkal. Színekkel és formákkal gazdagon díszített enteriőr, hangulatos természetes fényhatásokkal. 
 
Tovább
2021 Február

Meggyőző, életteli, dinamikus enteriőr. Izgalmas együttesben jeleníti meg az etno és biofil stílust, természetes anyagokkal, tárgyakkal és impozáns fényjátékkal. Nagyszerűen megvalósított kapcsolat az exteriőr és az enteriőr között. 
 
Tovább
2021 Január

Hangsúlyosan geometrikus formákkal és arányos színekkel kialakított enteriőr, melynek számos részletében megjelenik az itt élők érdeklődése, élete és mindennapja. 
 
Tovább
2020 December

Természetesen lágy formák és geometrikus idomok egyesülnek egyetlen, otthonos és egyúttal eleganciát is sugárzó belső térben. A jól kivehető, aprólékos gonddal megalkotott részletekkel teljessé és meggyőzővé válik a látvány, ami az itt élők életébe is betekintést enged. 
 
Tovább
2020 november

Egy-két harmonikus tónussal alkotott belső tér, amiben lágy tapéták és textilek valamint hangsúlyos üveg, fa, fém felületek teremtenek bensőséges egyensúlyt. Folyamatos felfedezésre csábító, részletekkel teli látvány. 
 
Tovább
2020 október

Egy elegáns design magazin borítóján is megállná a helyét ez a terv. Amit kifinomult színvilágával elegáns anyaghasználatával és letisztult térelrendezéssel ér el. 
 
Tovább
2020 szeptember

Elegáns harmonikus interiort láthatunk, melyben a harmonikusan válogatott színek jól megválasztott anyagok és kiegészítők luxus hangulatot teremtenek. 
 
Tovább
2020 augusztus

Elegáns, kifinomult hangulatot teremt a tervező a lakásétteremnek a választott színkombinációkkal, igényes bútorokkal és kiegészítőkkel. Ikonikus összképet teremt, amibe mi is szívesen belépnénk. 
 
Tovább
2020 július

A harmónikus színkezelés és a különleges tapéta választás egyedivé varázsolja a szoba hangulatvilágát.
 
Tovább
2020 június

Modern belső tér melyben a választott színek és minták a természetközeliséget hangsúlyozzák.
 
Tovább
2020 május

Ötletesen berendezett egy légterű lakást láthatunk. Az álmennyezettel és a rajta használt mintákkal illetve a padlóbúrkolatokkal mégis jól szeparálódnak.
Kellemes színtónusokat használt a tervező, amik harmonikusan köszönnek vissza a lakás különböző pontjain.
 
Tovább
2020 április

Kis alapterületen megvalósított izgalmas, praktikus és élhető tér. Az adottságokat ügyesen kiaknázva minden apró részlet célt és funkciót kap. Merészen harmonikus kombinációk teszik megunhatatlanná a látványt.
 
Tovább
2020 március

Látványos témabeállítás, valósághű textúrák és tükröződések. A perspektíva és a finom felületi egyenetlenség érdekes térhatást kelt. A napfény és a belső térben jelzésszerűen megjelenő rejtett világítás fényének finom összhangja jellemzi.
 
Tovább
2020 február

Átgondolt és praktikus, többfunkciós tér. A klasszikus megoldások és a modern felületek, anyagok esztétikus kombinációjából emberléptékű enteriőr jön létre.
 
Tovább
2020 január

Hangulatos nézetből bemutatott, élettel teli, részletes belső tér. Az ötletes és praktikus megoldásokat kreatívan egyesítik a határozott stíluselemek.
 
Tovább
2019 december
Forma- és színvilágában izgalmas, különleges ötleteket felvonultató látványterv. Természetesen szórt fényei otthonos légkört teremtenek.
 
Tovább
2019 november
Magas esztétikai igénnyel elrendezett térszerkezetet tálal elénk a tervező, amit a kiváló anyaghasználattal tovább gazdagít. Külön figyelemreméltó a bal oldalon látható falrész kialakítása az egyedi falburkolattal, tárolóbútorral, illetve designer kiegészítőkkel.
Tovább
2019 október
Finom részletekkel teli, életszerűen berendezett nappali, aminek föld-színeibe kellemes változatosságot csempésznek a színükkel és méretükkel is meghatározó szerepet betöltő, kék kárpitozott bútorok. A helyiséghez választott sötét tónusú padló egyszerre emeli ki az egyes elemeket és teszi a nappalit az otthon meleget árasztó, központi terévé. A vegyesen alkalmazott matt, selyemfényű és magas fényű felületek jól érvényesülnek az előnyös megvilágításban.
Tovább
2019 szeptember
Kellemesen természetes hatású, letisztult belső tér, kiegyensúlyozott megvilágítással. Az organikus és geometrikus színek és formák hangulatos kombinációja egységes, jól érthető összképet eredményez.
Tovább
2019 augusztus
Elegáns és egyben otthonos enteriőrt tervezett Nagy Gabriella. Az igényes forma- és anyaghasználat mellet a hangsúlyosan megjelenő design kiegészítők impozáns hatást keltenek.
Tovább
2019 július
Szinte érezzük a friss nyári szellő lengedezését ebben a nagyszerűen berendezett enteriőrben. Harmonikus és koncepciózus színhasználat és térszerkesztés jellemzi a munkát.
Tovább
2019 június
A részletessége mellett is jól elkülöníthető egységekből álló, apró érdekességekkel kecsegtető belső tér. A látványt egymással harmonizáló, változatos formák és anyagok teremtik meg.
Tovább
2019 május
Hangulatos, mélységgel bíró, fotószerű látvány, gazdagon részletezve. Praktikus megoldásai az étkezés és a könnyed pihenés bensőséges fészkévé teszik az egyébiránt korlátozott lehetőségekből építkező teret.
Tovább
2019 április
Elegáns, harmonikus, magas esztétikai értékeket és részletgazdag megjelenítést hordozó enteriőr. Kiváló anyagválasztások és belsőépítészeti megoldások teszik különlegessé a tervet.
Tovább
2019 március
Fiatalos, vidám tavaszi enteriőrt alkotott a tervező. Trendi színkombinációkkal, kiegészítőkkel, élethűen beállított textúrákkal, textilekkel, fényekkel és élő növényekkel, virágokkal gazdagítja a látványt.
Tovább
2019 február

Erőteljes hatású perpektíva jól átgondolt, változatos és kiegyensúlyozott belsőépítészeti formákkal és megoldásokkal. A helyiségek mélyebb kapcsolatai a fizikai határok híján is kiválóan kirajzolódnak és egységben alkotnak egy életteret.

Tovább
2019 január

Izgalmas színek és minták merész párosítása és megjelenítése jellemzi a helyiséget. A jól megválasztott világítás mélységet ad a térnek. A fények, árnyékok játéka a valóságot idézi meg.

Tovább
2018 december

Luxus élményt közvetítő látványterv. A minőségi anyagok/tükröződések, berendezési tárgyak és a megvilágítás együttesen teszik mindezt visszafogott és letisztult fotóvá.

Tovább
2018 november

Kellemes, a teret azonnal érthető módon bemutató látvány. Visszafogott színei és mintái jól működő anyagbeállításokkal válnak különállóvá és karakteressé, amelyet a lágy megvilágítás finoman olvaszt eggyé.

Tovább