Hónap Képe

Pályázat beküldéseInterior Design & Rendering

Tervező: Jankovics Éva
 
További cikkeink...
2024 Április

Tervező: Pál Zsuzsanna
 
Tovább
2024 Március

Tervező: Takács Éva
 
Tovább
2024 Február

Tervező: Perneczky Regina
 
Tovább
2023 November

Tervező: Sipos Anett  
 
Tovább
2023 Szeptember

Tervező: Perneczky Regina
 
Tovább
2023 Augusztus

Tervező: Ferik Judit
 
Tovább
2023 Július

Tervező: Sipos Anett
 
Tovább
2023 Május

Tervező: Fekete Virág 
 
Tovább
2023 Március

Tervező: Fekete Virág
 
Tovább
2023 Február

Tervező: Palcsák Mariann
 
Tovább
2023 Január

Tervező: Perneczky Regina
 
Tovább
2022 November

Tervező: Gyenes Tímea
 
Tovább
2022 Október

Tervező: Sipos Anett
 
Tovább
2022 Szeptember

Tervező: Komódi Klaudia
 
Tovább
2022 Június

Tervező: Perneczky Regina
 
Tovább
2022 Május

Tervező: Cornides Viktória
 
Tovább
2022 Március

Tervező: Tóth Adrienn
 
Tovább
2022 Február

Tervező: Perneczky Regina 
 
Tovább
2022 Január

Tervező: Aranyi Klaudia 
 
Tovább
2021 December

Jó arányokkal kialakított, modern, élhető enteriőr, sokszínű anyaghasználattal és kreatív megoldásokkal. A monokróm térben üde színfoltokként emelkednek ki a színes, egyedi elemek. 
 
Tovább
2021 November

Szép formai megoldásokkal, kiváló anyaghasználattal, valósághűen ábrázolt, mozgalmas és mégis letisztult, kellemes összhatású enteriőr. Figyelmet érdemel a lágy természetes fényekkel megvilágított beltér hangulatos kapcsolata a kültérrel, ami még inkább magával ragadóvá teszi a látványt. 
 
Tovább
2021 Október

Letisztult, harmonikus kompozíció, szép fényekkel és ügyes anyaghasználattal. A geometrikus mintákat arányosan elhelyezett organikus formák törik meg és a látványba illesztett kiegészítő elemekkel igazán életteli hatást teremt. 
 
Tovább
2021 Szeptember

Világos, hangulatos térélményt nyújtó látványterv; témáját ügyesen hangsúlyozza a kiváló kamerabeállítás. Külön figyelmet érdemel a letisztult tér harmóniája, fényei, színei valamint anyagmegjelenítése a falakon és a textíliákon kiváltképp. 
 
Tovább
2021 Augusztus

Minimál stílusú, otthonos és praktikus, többfunkciós enteriőr, légies bútorokkal. Természetes anyagok, finom színkontrasztok, valamint az íves és szögletes formák dinamizmusa jellemzi; ezek által válik izgalmassá és élhetővé egyaránt. 
 
Tovább
2021 Május

Kellemes jelenet izgalmas textúrákkal. Színekkel és formákkal gazdagon díszített enteriőr, hangulatos természetes fényhatásokkal. 
 
Tovább
2021 Február

Meggyőző, életteli, dinamikus enteriőr. Izgalmas együttesben jeleníti meg az etno és biofil stílust, természetes anyagokkal, tárgyakkal és impozáns fényjátékkal. Nagyszerűen megvalósított kapcsolat az exteriőr és az enteriőr között. 
 
Tovább
2021 Január

Hangsúlyosan geometrikus formákkal és arányos színekkel kialakított enteriőr, melynek számos részletében megjelenik az itt élők érdeklődése, élete és mindennapja. 
 
Tovább
2020 December

Természetesen lágy formák és geometrikus idomok egyesülnek egyetlen, otthonos és egyúttal eleganciát is sugárzó belső térben. A jól kivehető, aprólékos gonddal megalkotott részletekkel teljessé és meggyőzővé válik a látvány, ami az itt élők életébe is betekintést enged. 
 
Tovább
2020 november

Egy-két harmonikus tónussal alkotott belső tér, amiben lágy tapéták és textilek valamint hangsúlyos üveg, fa, fém felületek teremtenek bensőséges egyensúlyt. Folyamatos felfedezésre csábító, részletekkel teli látvány. 
 
Tovább
2020 október

Egy elegáns design magazin borítóján is megállná a helyét ez a terv. Amit kifinomult színvilágával elegáns anyaghasználatával és letisztult térelrendezéssel ér el. 
 
Tovább