Pályázati feltételek Pályázatok beküldése Interior Design & Rendering

Rendkívül barátságos, hívogató enteriőr, melyet a szín- és anyaghasználat kifinomultsága tesz teljessé. A kiválóan megválasztott fények vakítóan vagy lágyan festik át a teret, a finom tükröződések még vonzóbbá teszik.  
 

TOVÁBBI CIKKEINK...

Tartalmak
2023 Augusztus

A kép összhatását tekintve kifinomult és esztétikus, a tervezés során alkalmazott szín- és anyagkombinációk tökéletes harmóniában vannak egymással. Emellett az ARCHLine.XP komplex eszközeit is magabiztosan alkalmazza a tervező, ami a tervezés során extra mélységet és részletességet kölcsönöz az enteriőrnek.  
 
Tovább
2023 Július

A jelenet klasszikus, elegáns stílust mutat be. A természetes és mesterséges fények harmonikus egyensúlya kellemesen világítja meg a teret. A kiváló perspektíva beállítás, az izgalmas fény-árnyék játék és a kültér részleteinek finom megjelenítése lenyűgözővé teszi a képet. A textúrák gondosan válogatottak. A kortárs enteriőr szépségét a kiegészítő színek jól megválasztott és elhelyezett kombinációja fokozza, így összességében csodálatos látványt kapunk.  
 
Tovább
2023 Május

Egy lenyűgözően élethű jelenet tárul elénk. A tervező rendkívül profi módon kezelte a színeket és anyagokat. Az elegáns, letisztult stílus, amit a kép sugároz, még inkább fokozza a vizuális élményt. Különösen érdemes kiemelni a fények és tükröződések kezelését, amivel nagyon ügyesen játszott a tervező, ezáltal még életszerűbbé téve a képet.  
 
Tovább
2023 Március

A pályamunkát nagyon aprólékos kidolgozottság, kifinomult összhang jellemzi. Élethű anyaghasználat élvezetes részletgazdagsága figyelemfelkeltően hat. A fények, árnyékok, tükröződések beállításaival életszerű nyugodt, meleg belső tér tárul elénk. A gondosan kiválasztott berendezési tárgyak idézik fel a korábbi egzotikus utazások emlékét lágy eleganciával. 
 
Tovább
2023 Február

Remek stílusérzékkel komponált exteriőr. Az elrendezése ízléses és kifinomult. A napfény nagyon valóságos, szépek a vetett árnyékok, tükröződések. A tengerre néző terasz szinte hívogató. 
 
Tovább
2023 Január

Az évszak hangulatát szépen visszaadó jelenet. Az ügyesen választott perspektíva eredményeként a harmonikus enteriőr egyensúlyban van a gondosan kidolgozott külső térrel. Az anyagbeállítások jól eltaláltak, szépek a felületek, ügyes a Nap-beállítás, kifejezetten derűs hangulatot kölcsönöz a képnek. 
 
Tovább
2022 November

Harmónikus színhasználat, bátor színek jellemzik az enteriőrt. A fény - árnyék hatás játéka kellemes. A sötétebb tónusú anyaghasználat mellett mégis meleg és barátságos milliő. Jól kidolgozott világítás! 
 
Tovább
2022 Október

Nagyon szépen érvényesülnek a klasszikus design elemek. Figyelemfelkeltő, részletgazdag, harmonikus enteriőr. A látványos perspektíva ráirányítja a figyelmet az előttünk feltáruló tárgyakra, melyek anyagbeállítása kivételes finomságú megjelenítést ad. Fénytörések, tükröződések, finom árnyékok vonzzák a tekintetet. 
 
Tovább
2022 Szeptember

A tervezés tárgya is különleges, a látvány eladja magát. A szín- és anyaghasználat tökéletesen erősíti a funkciót. Jó stílusú enteriőr, nagyon egységes, karakteres hatással. 
 
Tovább
2022 Június

Élettel teli, hangulatos enteriőr, meggyőző, szép felületekkel és kellemes fényekkel. Fontos szerep jut a látványos összhatásban a gondosan elhelyezett, megfelelő részletességű kiegészítőknek. 
 
Tovább
2022 Május

A hangulatos látványtervben a kültér a nagy üvegfelületek által a remek belső tér részleteinek szerves részévé válik. Hatásos kompozíció. 
 
Tovább
2022 Március

Kellemes kompozíció, amelyet szépen kidolgozott, élethű anyaghasználat, harmonikus színek és valószerű megvilágítás jellemez. Figyelmet érdemel a kültér ügyes megjelenítése, ami kiválóan erősíti a fotószerű megjelenést. 
 
Tovább
2022 Február

Látványos, nagyvonalú, tökéletesen stílusban tartott tér-élmény. A kiváló anyag- és mintabeállítás és a jól megválasztott bevilágítás kiegyensúlyozott hangulatot, stílusos és egyedi enteriőrt teremt. 
 
Tovább
2022 Január

Az egységes színvilágú enteriőrt a jól elhelyezett fények és apró, vidám részletek egyensúlya teszi tökéletessé. Igazán hangulatos élményt teremt a kellemes, természetes megvilágítás időpontjának a napszak utolsó órájára időzítése. 
 
Tovább
2021 December

Jó arányokkal kialakított, modern, élhető enteriőr, sokszínű anyaghasználattal és kreatív megoldásokkal. A monokróm térben üde színfoltokként emelkednek ki a színes, egyedi elemek. 
 
Tovább
2021 November

Szép formai megoldásokkal, kiváló anyaghasználattal, valósághűen ábrázolt, mozgalmas és mégis letisztult, kellemes összhatású enteriőr. Figyelmet érdemel a lágy természetes fényekkel megvilágított beltér hangulatos kapcsolata a kültérrel, ami még inkább magával ragadóvá teszi a látványt. 
 
Tovább
2021 Október

Letisztult, harmonikus kompozíció, szép fényekkel és ügyes anyaghasználattal. A geometrikus mintákat arányosan elhelyezett organikus formák törik meg és a látványba illesztett kiegészítő elemekkel igazán életteli hatást teremt. 
 
Tovább
2021 Szeptember

Világos, hangulatos térélményt nyújtó látványterv; témáját ügyesen hangsúlyozza a kiváló kamerabeállítás. Külön figyelmet érdemel a letisztult tér harmóniája, fényei, színei valamint anyagmegjelenítése a falakon és a textíliákon kiváltképp. 
 
Tovább
2021 Augusztus

Minimál stílusú, otthonos és praktikus, többfunkciós enteriőr, légies bútorokkal. Természetes anyagok, finom színkontrasztok, valamint az íves és szögletes formák dinamizmusa jellemzi; ezek által válik izgalmassá és élhetővé egyaránt. 
 
Tovább
2021 Május

Kellemes jelenet izgalmas textúrákkal. Színekkel és formákkal gazdagon díszített enteriőr, hangulatos természetes fényhatásokkal. 
 
Tovább
2021 Február

Meggyőző, életteli, dinamikus enteriőr. Izgalmas együttesben jeleníti meg az etno és biofil stílust, természetes anyagokkal, tárgyakkal és impozáns fényjátékkal. Nagyszerűen megvalósított kapcsolat az exteriőr és az enteriőr között. 
 
Tovább
2021 Január

Hangsúlyosan geometrikus formákkal és arányos színekkel kialakított enteriőr, melynek számos részletében megjelenik az itt élők érdeklődése, élete és mindennapja. 
 
Tovább
2020 December

Természetesen lágy formák és geometrikus idomok egyesülnek egyetlen, otthonos és egyúttal eleganciát is sugárzó belső térben. A jól kivehető, aprólékos gonddal megalkotott részletekkel teljessé és meggyőzővé válik a látvány, ami az itt élők életébe is betekintést enged. 
 
Tovább
2020 november

Egy-két harmonikus tónussal alkotott belső tér, amiben lágy tapéták és textilek valamint hangsúlyos üveg, fa, fém felületek teremtenek bensőséges egyensúlyt. Folyamatos felfedezésre csábító, részletekkel teli látvány. 
 
Tovább
2020 október

Egy elegáns design magazin borítóján is megállná a helyét ez a terv. Amit kifinomult színvilágával elegáns anyaghasználatával és letisztult térelrendezéssel ér el. 
 
Tovább
2020 szeptember

Elegáns harmonikus interiort láthatunk, melyben a harmonikusan válogatott színek jól megválasztott anyagok és kiegészítők luxus hangulatot teremtenek. 
 
Tovább
2020 augusztus

Elegáns, kifinomult hangulatot teremt a tervező a lakásétteremnek a választott színkombinációkkal, igényes bútorokkal és kiegészítőkkel. Ikonikus összképet teremt, amibe mi is szívesen belépnénk. 
 
Tovább
2020 július

A harmónikus színkezelés és a különleges tapéta választás egyedivé varázsolja a szoba hangulatvilágát.
 
Tovább
2020 június

Modern belső tér melyben a választott színek és minták a természetközeliséget hangsúlyozzák.
 
Tovább
2020 május

Ötletesen berendezett egy légterű lakást láthatunk. Az álmennyezettel és a rajta használt mintákkal illetve a padlóbúrkolatokkal mégis jól szeparálódnak.
Kellemes színtónusokat használt a tervező, amik harmonikusan köszönnek vissza a lakás különböző pontjain.
 
Tovább