FELSŐFOKÚ TANFOLYAM

Felsőfokú tanfolyam

Elindítottuk az ARCHLine.XP Online Felsőfokú Tanfolyamot, amely az alábbi workshopból áll:
  1. Fóliakezelés
  2. Tervezési fázisok
  3. Nyílászáró készítése
  4. Csapatmunka
  5. Világítási terv
  6. Álmennyezet
  7. Függönyfalak és üzleti portálok
  8. Vázszerkezetes falak

A tanfolyam elvégzése után képes leszel komplex tervezési feladatok elvégzésére.

Az Online Felsőfokú Tanfolyam teljesen ingyenesen elérhető. Regisztrálni a Webinariumok oldalunkon tudsz.

A tanfolyam végén lehetőséged van felsőfokú vizsgát tenni, mely igazolja tudásodat magyar és angol nyelven (ARCHLine.XP felsőfokú felhasználó).

A Felsőfokú Tanfolyamot azoknak az ARCHLine.XP® felhasználóknak ajánljuk, akik már elvégezték az Alapfokú és a Középfokú tanfolyamot, rendelkeznek ARCHLine.XP alapfokú és középfokú felhasználó vizsgával.

Jelentkezés

Jelenleg nincs meghirdetett időpont

-->

Felsőfokú tanfolyam előadásai:

ARCHLine.XP Felsőfokú tanfolyam 2. - Tervezési fázisok

Ezen a workshopon elsajátíthatod az ARCHLine.XP tervezési fázisaival való munkát. Az épületek felújítása, vagy a bonyolultabb projektek tervezése lényegesen egyszerűbb a tervezési fázisok használatával. A tervezési fázisok elkülöníthetők és a fázisszűrők használatával a tervezési folyamat minden szakasza bemutatható. Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Élő, Ingyenes ARCHLine.XP Online Tanfolyamok További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
364
16
0

ARCHLine.XP Felsőfokú tanfolyam 1. - Fóliakezelés

Ezen a workshopon elsajátíthatod az ARCHLine.XP fóliáival való munkát. 3:40 - Fóliák Tulajdonságai 13:30 - Fólia Gyorsbejárás 15:17 - Fólia: az elemtípusok egyik általános tulajdonsága 18:43 - Fóliavezérlés 24:58 - Új fólia létrehozása 30:54 - Elemek mozgatása 33:30 - Fólia törlése 35:44 - Fóliaszűrők 37:45 - Fólia variációk 44:47 - Fóliák használata a tervlapon Gyakorta felmerülő feladat, hogy egy alaprajzot több, különféle módon kell prezentálni a különböző terveknek megfelelően. Pl.: építészeti alaprajz, berendezési terv, burkolási terv, gépészeti terv, elektromos szerelvények és lámpa terv, … A feladat megoldására a CAD programok a Fóliakezelést kínálják. A Fóliák célja, hogy különböző szempontok szerint csoportosíthatóak, illetve jól elkülöníthetőek legyenek az aktuális projekt elemei. Ebben a fejezetben megmutatjuk, hogy hogyan alakítsuk ki úgy a fóliákat, hogy a különböző terveket egy alaprajzról tudjuk kinyomtatni. -------------------------------------- Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
433
4
0

ARCHLine.XP Felsőfokú tanfolyam 3. - Nyílászáró készítése

Ezen a workshopon elsajátíthatod az ARCHLine.XP-ben a nyílászáró készítéssel kapcsolatos tudnivalókat. A nyílászáró könyvtárakban a nyílászárók széles választékából helyezhetünk el ajtót, ablakot a tervünkben. Ennek ellenére sokszor van szükségünk olyan nyílászáró modellekre, amiket a könyvtárunk nem tartalmaz. Ilyenkor el kell készítenünk a nyílászárót. Ezt többféleképpen tehetjük meg: 1. Kép felhasználása könyvtári ajtó szárnyának az anyagaként 2. Letöltött objektum átalakítása nyílászáróvá 3. Ajtó/Ablak varázsló használata Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Élő, Ingyenes ARCHLine.XP Online Tanfolyamok További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
250
5
0

ARCHLine.XP Felsőfokú tanfolyam 4. - Csapatmunka

Egy projektet fel lehet osztani a munkamegosztás szempontjából egy csoport tagjai között. A projekt minden része automatikusan frissül, így a terv és a dokumentáció egy koherens egységet alkot a projekt életciklusa során. Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Élő, Ingyenes ARCHLine.XP Online Tanfolyamok További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
197
6
0

ARCHLine.XP Felsőfokú tanfolyam 5. - Világítási terv

A „világítási terv” fogalom különböző tervek elkészítését jelenti. Ezen a workshopon egy példán keresztül mutatjuk be a következő kiviteli terv típusok elkészítését: 1. Kapcsoló koreográfia 2. Dugalj kiosztás 3. Kapcsoló kiosztás 4. Lámpakiosztás A világítási terv utasításai segítenek elkészíteni a világítási tervet a kapcsolók és lámpák összerendelésével. A lámpák szimbolikus ábrázolása egységes alaprajzi megjelenítést tesz lehetővé. Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Élő, Ingyenes ARCHLine.XP Online Tanfolyamok További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
402
5
2

ARCHLine.XP Felsőfokú tanfolyam 6. - Álmennyezet

Az álmennyezetet legtöbb esetben díszítő elemként építik be, de hőszigetelés szempontjából is hasznos elem lehet. Az ARCHLine.XP programban többféle álmennyezetet lehet tervezni. Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Élő, Ingyenes ARCHLine.XP Online Tanfolyamok További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
259
13
0

ARCHLine.XP Felsőfokú tanfolyam 8. - Vázas falszerkezet

Vázas falszerkezetek, egyedi keresztmetszeti profilok, többrétegű elemek készítése. Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Élő, Ingyenes ARCHLine.XP Online Tanfolyamok További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
269
8
0

ARCHLine.XP Felsőfokú tanfolyam 7. - Függönyfal

Az ARCHLine.XP tervezőszoftver függönyfal eszközével sarokablakot, egyedi formájú ablakokat és üzleti portált is is könnyedén létrehozhatunk. Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Élő, Ingyenes ARCHLine.XP Online Tanfolyamok -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
210
6
0