Év Képe

A pályamunkát nagyon aprólékos kidolgozottság, kifinomult összhang jellemzi. Élethű anyaghasználat élvezetes részletgazdagsága figyelemfelkeltően hat. A fények, árnyékok, tükröződések beállításaival életszerű nyugodt, meleg belső tér tárul elénk. A gondosan kiválasztott berendezési tárgyak idézik fel a korábbi egzotikus utazások emlékét lágy eleganciával.

További cikkeink...
Az Év Képe 2022

Látványos, nagyvonalú, tökéletesen stílusban tartott tér-élmény. A kiváló anyag- és mintabeállítás és a jól megválasztott bevilágítás kiegyensúlyozott hangulatot, stílusos és egyedi enteriőrt teremt.

Tovább
Az Év Képe 2021

Kellemes jelenet izgalmas textúrákkal. Színekkel és formákkal gazdagon díszített enteriőr, hangulatos természetes fényhatásokkal.

Tovább
Az Év Képe 2020

A harmónikus színkezelés és a különleges tapéta választás egyedivé varázsolja a szoba hangulatvilágát.

Tovább
Az év képe 2019

Elegáns és egyben otthonos enteriőrt tervezett Nagy Gabriella. Az igényes forma- és anyaghasználat mellett a hangsúlyosan megjelenő design kiegészítők impozáns hatást keltenek.

Tovább
Az év képe 2018

Luxus élményt közvetítő látványterv. A minőségi anyagok/tükröződések, berendezési tárgyak és a megvilágítás együttesen teszik mindezt visszafogott és letisztult fotóvá.

Tovább
Az év képe 2017

A tágas térkialakítás és az anyagok használata beengedi és a beltérrel szinte eggyé olvasztja a külső teret. A természettel való kapcsolat folyamatos jelenléte nem csupán a mintázatokban de az alkalmazott kiegészítő elemekben is tetten érhető, egységes és karakteres kifejezésmóddal.

Tovább
Az év képe 2016

Markáns, egyszerre letisztult és részletgazdag irodai belsőtér. Ötletes és kreatív megoldásai a folyamatos felfedezés örömével jutalmazzák a szemlélőt.

Tovább
Az év képe 2015

A képen látható családi ház központi tere a választott stílusnak megfelelően kifejezetten tiszta és visszafogott. Az odafigyeléssel egybeválogatott kellékek és anyagok segítségével a legapróbb részletek is a végső látvány életszerűségét és érthetőségét szolgálják.

Tovább
Az év képe 2014

Harmonikus az anyaghasználat és a beállított természetes világítás kiváló eloszlású. Jól működik a választott háttérkép és a kiegészítők elrendezése természetességet kölcsönöz a képnek.

Tovább