Látványos, nagyvonalú, tökéletesen stílusban tartott tér-élmény. A kiváló anyag- és mintabeállítás és a jól megválasztott bevilágítás kiegyensúlyozott hangulatot, stílusos és egyedi enteriőrt teremt.

TOVÁBBI CIKKEINK...

Tartalmak
Év képe 2022 - Szavazás

Döntsük el együtt, hogy a 2022-es év "Hónap képe" pályázat nyertesei közül melyik lesz az a munka, amely "Az év képe 2022" címet is elnyeri! Nincs más teendőd, mint február 1-ig "Like" formájában leadni voksod a Facebook albumban szereplő képek valamelyikére! A szavazást 2023. február 1-én 10:00-kor zárjuk le.

Tovább
Az Év Képe 2021

Kellemes jelenet izgalmas textúrákkal. Színekkel és formákkal gazdagon díszített enteriőr, hangulatos természetes fényhatásokkal.

Tovább
Év képe 2021 - Szavazás

Döntsük el együtt, hogy a 2021-es év "Hónap képe" pályázat nyertesei közül melyik lesz az a munka, amely "Az év képe 2021" címet is elnyeri! Nincs más teendőd, mint február 21-ig "Like" formájában leadni voksod a Facebook albumban szereplő képek valamelyikére! A szavazást 2022. február 21-én 10:00-kor zárjuk le.

Tovább
Az Év Képe 2020

A harmónikus színkezelés és a különleges tapéta választás egyedivé varázsolja a szoba hangulatvilágát.

Tovább
Év képe 2020 - Szavazás

Döntsük el együtt, hogy a 2020-as év "Hónap képe" pályázat nyertesei közül melyik lesz az a munka, amely "Az év képe 2020" címet is elnyeri! Nincs más teendőd, mint február 1-ig "Like" formájában leadni voksod a Facebook albumban szereplő képek valamelyikére! A szavazást 2020. február 1-én 10:00-kor zárjuk le.

Tovább
Az év képe 2019

Elegáns és egyben otthonos enteriőrt tervezett Nagy Gabriella. Az igényes forma- és anyaghasználat mellett a hangsúlyosan megjelenő design kiegészítők impozáns hatást keltenek.

Tovább
Az év képe 2018

Luxus élményt közvetítő látványterv. A minőségi anyagok/tükröződések, berendezési tárgyak és a megvilágítás együttesen teszik mindezt visszafogott és letisztult fotóvá.

Tovább
Az év képe 2017

A tágas térkialakítás és az anyagok használata beengedi és a beltérrel szinte eggyé olvasztja a külső teret. A természettel való kapcsolat folyamatos jelenléte nem csupán a mintázatokban de az alkalmazott kiegészítő elemekben is tetten érhető, egységes és karakteres kifejezésmóddal.

Tovább
Az év képe 2016

Markáns, egyszerre letisztult és részletgazdag irodai belsőtér. Ötletes és kreatív megoldásai a folyamatos felfedezés örömével jutalmazzák a szemlélőt.

Tovább
Az év képe 2015

A képen látható családi ház központi tere a választott stílusnak megfelelően kifejezetten tiszta és visszafogott. Az odafigyeléssel egybeválogatott kellékek és anyagok segítségével a legapróbb részletek is a végső látvány életszerűségét és érthetőségét szolgálják.

Tovább