Tanfolyamok - Oktató videók

Hogyan válhatsz magabiztos felhasználóvá?
 
Fedezd fel tanfolyamainkat, ahol alap-, közép- és felsőfokon sajátíthatod el az ONLINE anyagok segítségével
az ARCHLine.XP program tudását.
Miről fogsz tanulni?
 
Az ARCHLine.XP egy rendkívül hatékony és könnyen tanulható CAD/BIM szoftver lakberendezők, belsőépítészek, építészek és bútortervezők számára. A programban a tervezők rendelkezésére áll az összes olyan funkció, ami az igazán látványos tervek elkészítéséhez szükséges.


Az alapfokú tanfolyam alatt megkapod az áttekintő képet a program alapvető funkcióiról és tervezési eszközeiről. Képes leszel arra, hogy önállóan elkészítsd egy kis lakás modelljét, tervdokumentációját a látványtervekkel együtt.

A középfokú tanfolyam segítségével elmélyítheted alapfokú ismereteidet, képes leszel komplex tervek elkészítésére. Betekintést nyersz az építészeti tervezés világába, megismerkedsz a bútortervezéssel, az anyagokkal, textúrákkal, színekkel és megtanulod hogyan készíthetsz valósághű render képeket.

A felsőfokú tanfolyam komplex tudást nyújt a szoftver használatában. A workshopok során elsajátíthatod, miért kellenek a fóliák az áttekinthető tervezéshez, hogyan hozz létre egyedi nyílászáró modelleket, készíts világítási terveket, alkalmazd a tervezési fázisokat, vagy hogyan tervezz függönyfalakat, álmennyezeteket és vázas falstruktúrákat. Végül, de nem utolsósorban megmutatjuk hogyan működj együtt más tervezőkkel.

Az építészeti tanfolyam azoknak szól, akik az ARCHLine.XP építészeti oldalát szeretnék megismerni. A workshopok során megtanulod, mit jelent az építészeti tervfeldolgozás, hogyan tudsz listázásokat készíteni, részletes tervdokumentációt késziteni, hogyan kell felépiteni az épület környezetét, domborzattal. A tanfolyam végére képes leszel önállóan elkészíteni egy teljes épitészeti tervdokumentációt.
Neked szólnak a tanfolyamok, ha
  • Szeretnél magas szintű CAD/BIM szoftvert megismerni.
  • Lakberendező, belsőépítész vagy építész leszel, aki professzionális CAD/BIM szoftverrel szeretne dolgozni,
  • Még nem találtad meg a számodra megfelelő, könnyen használható és megfizethető CAD/BIM programot.
Nem neked szólnak, ha
  • Ha a belsőépítészetet vagy építészetet mint szakmát szeretnél tanulni.
    Nem építészetet fogsz tanulni, hanem egy CAD/BIM szoftver használatát, amellyel professzionális lakberendezési, vagy építészeti modellt, látványtervet és tervdokumentációt fogsz tudni elkésziteni.
Mire lesz szükséged a tanfolyam elvégzéséhez?
  • Az ARCHLine.XP futtatására képes számítógépre, a technikai részleteket megtalálod a rendszerkövetelményeknél.
  • ARCHLine.XP 2023-as szoftverre, illetve
  • A tanfolyam alatt használt projektekre, amelyek telepítőkészletét mindig az adott tanfolyam weboldalán töltheted le.