Radeco radiátorok a tervezésben

Szeretettel meghívjuk a Merkapt Zrt. - a Radeco Magyarországi Képviselete és a CadLine Kft közös képzésére. 

 

Téma: Radeco radiátorok a tervezésben

A képzés időpontja: 2021.03.04. 16:00-17.10 óráig

Helyszín: Online Teams alkalmazáson keresztül (A letölthető Teams link regisztráció után kerül kiküldésre a jelentkezők részére.)

Előadók: Moroz Alex - Radeco márkaképvislő és Papp Illés építészmérnők, CadLine Kft.

Képzés ára: Ingyenes, de regisztrációhoz között:

REGISZTRÁCIÓ

 

Miért érdemes részt venni a workshopon?

Az online workshopon a CadLine Kft. 16:40-től tart egy 30 perces előadást, amelyben egy enteriőrön keresztül mutatjuk meg, hogy a tervező hogyan tudja elérni a Radeco radiátorokat a Bemutatóteremben, hogyan tudja letölteni és elhelyezni a tervben. Majd a modellből a LIVE program segítségével látványos animációt készítünk. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt. 
 
Egy fürdőszoba lehet új vagy régi, kicsi vagy nagy, hagyományos vagy formabontó, költséghatékony vagy luxus – amiben az otthoni komfortérzetünk érdekében nem szabad kompromisszumot kötni, az a gondos tervezés és tájékozódás.
Az ALPLAST cég Radeco márkanéven 1994 óta gyárt modern radiátorokat. A kínálat széles körben lefedi a vásárlói igényeket, hiszen hagyományos, innovatív és dekoratív megoldásokat is kínál. A magas szintű funkcionalitás mellett a termékeket a kiemelkedően esztétikus megjelenés jellemzi. 
 

 

Nem csupán a színekkel, az anyagokkal is játszik a gyártó: egyes fürdőszobai radiátorokat a hagyományos acélcsövek mellett természetes kővel, üveggel és acéllemezekkel is gyártja.