Teletextil szakmai kiadvány - 2017. Nyári szám

 

Érdekességek a Teletextil nyári számából

A nyári lapszámot egy valóban nyári témával nyitja a Teletextil szerkesztősége. Balatonalmádi üdülőövezetében egy eredetileg irodaháznak szánt épületből varázsolt Butor Dóra, Simon Balázs és Tóth Mercédesz egy igazi nyaralót. A belsőépítész-lakberendező hármasnak elsősorban a kötöttségekkel kellett megküzdeniük, de a végeredményt látva elmondható: jó kompromisszumok születtek.

A Comói-tó partján idén 25. alkalommal rendezték meg a Proposte vásárt és kiállítást. A rangos lakástextiles seregszemléről Komáromi Ákos (Laguna Lakástextil Kft.) szállított a lap olvasóinak egy szubjektív beszámolót. A Teletextil stábja idén is meglátogatta a lakástextil szakma nagy nemzetközi seregszemléjét, a Heimtextilt. A frankfurti vásárról szóló beszámolóból kiderül, hogy sok válsággal és recesszióval tarkított év után idén gyakorlatilag helyreállt a 2008 előtti állapot.

A Magyar Belsőépítész Egyesület (MABE) tavasszal egy több beszélgetésből álló rendezvénysorozatot tartott belsőépítészeknek, lakberendezőknek és iparművészeknek, hogy fórumot teremtsen a szakmai ellentétek kibeszéléséhez. Az eseményről az estek házigazdáját, a MABE elnökét, Szenes Istvánt kérdezte a Teletextil.

Amennyiben a lap felkeltette érdeklődésedet és szeretnél információt kapni a következő számokról, úgy azt jelezd az alábbi e-mail címen:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.teletextil.blogspot.hu