Teletextil szakmai kiadvány - 2017. Őszi szám

 

Érdekességek a Teletextil őszi számából

Muhly Angelika lakberendezőre a megrendelő az interneten talált rá eredetileg, ám a személyes találkozás, a közös munka és a kettejük között kialakuló bizalom az egyszeri munkakapcsolatnál többet jelentett. Több közös projekten vannak túl, a legutóbbiról, egy Szent István téri lakás kialakításáról a Teletextil őszi számában olvashatsz.
 
Az ősz az új lakástextil kollekciók bemutatkozásának ideje, ilyenkor a hazai nagykereskedő cégek majd' mindegyike megtartja házivásárát. A Teletextil legfrissebb számának gazdag hírrovatában elolvashatod az ezekről szóló beszámolót.
 
A Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) október 27-én tartja meg egész napos szakmai konferenciáját a Kopaszi-gáton. Az "Inspiráció élőben" fantázianevet viselő rendezvény alkalmat biztosít a lakberendező szakma szereplőinek a személyes találkozásra és a tapasztalatok átadására. Láng Beatrixszal, a LOSZ gazdasági társelnökével beszélgettünk a részletekről.
 

Amennyiben a lap felkeltette érdeklődésedet és szeretnél információt kapni a következő számokról, úgy azt jelezd az alábbi e-mail címen:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.teletextil.blogspot.hu