Teletextil szakmai kiadvány - 2017. Téli szám

 

Érdekességek a Teletextil téli számából

Adva van egy ipari műemlék, a Gázművek egyik századfordulós székháza a pesti Duna-parton. Látszólag minden egy irányba mutatott: a loft lakások lakberendezői koncepciójának kialakításakor érdemes az ipari dizájn irányába menni. Eperjesi Zsuzsanna és Kovács-Lele Mónika lakberendezők viszont egészen más utat választottak, ahol a Teletextil riportere is elkísérte őket.
 
Karácsony napján tervezik birtokba venni a hívek az újpalotai lakótelepen idén április óta épülő református templomot. A minden ízében modern szellemiséget képviselő és azt hatásosan közvetítő gyülekezeti hely szentélyének üvegablakai, valamint az úrasztala és a szószék terítői Hegedűs Andrea textiltervező művész alkotásai. Képes beszámoló a Teletextil téli lapszámában.
 
Egy Európai Uniós projekt keretében egy olyan online piactér fejlesztésébe kezdtek magyar részvétellel, mely megoldást jelentene hosszú távon is az ipari textilhulladékok okozta problémára. A részletekbe Krain Tamás a projektben főszerepet vállaló Innovatext Zrt. fejlesztő mérnöke avatja be a Teletextil olvasóit.
 

Amennyiben a lap felkeltette érdeklődésedet és szeretnél információt kapni a következő számokról, úgy azt jelezd az alábbi e-mail címen:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.teletextil.blogspot.hu