Új szoftver applikáció - OrthoGraph

Unja már a pontatlan helyszíni felméréseket, kézzel készített vázlatokat?

Örömmel szeretnénk megosztani, hogy egy vadonatúj szoftver csomagot adunk ki tervezők számára, mely alkalmas arra, hogy még jobban optimalizálja a mindennapos munkáit. A pontos építészeti adatok begyűjtése rettentő fontos bármilyen építészeti vagy belső építészeti tervezési projekt során. Az ARCHLine.XP egy teljesen új megoldást ajánl az építészek, belső építészek és lakberendezők számára. Méretezéstől (Orthograph) egészen a befejezett alaprajzon át a 3D-s renderelésig (ARCHLine.XP).

Első lépés: OrthoGraph

A helyszínen használja iPhone vagy iPad készülékét. Nincs szükség a régimódi eszközökre. A feleslegessé vált ceruzákat, papírokat, rajztáblát el lehet dobni. Kapcsolja az iPhone vagy iPad valamelyikét a lézer távolság mérőhöz. Minden felmért adat közvetlenül megjelenik a képernyőn, nincs szükség kolléga segítségére a helyszín felmérése során a továbbiakban, így még sokkal gyorsabban tud dolgozni, mint valaha. Az adatok összegyűjtésre kerülnek, ezeket e-mailen elküldheti vagy a Dropbox-ba feltöltheti, melyeket azonnal exportálhat ARCHLine.XP-be.

Második lépés: ARCHLine.XP

Nyissa meg a felmért alaprajzot ARCHLine.XP-ben az irodájában. Amint láthatja, egy teljesen elkészült 3D-s modellel rendelkezik. Nincs szükség DWG fájlok importálására, vagy arra, hogy mindent a kezdetektől kezdve megrajzoljon. Folytassa csak a kreatív részét a tervezői munkájának ARCHLine.XP-vel, mint dekorálás, bútorozás, fénynek elhelyezése és látvány tervek befejezése. A projekt már kész is, mely tartalmazza 2D-s rajzokat és dokumentációt, 3D-s látvány terveket, kiváló minőségű rendelelt képeket.

Takarítson meg időt és energiát az új Orthograph - ARCHLine.XP kapcsolat kihasználásával!