Blogok

Hévízi ingatlan látványtervei - Tervező: Dóka Betty

Dóka Betty a szeptemberi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét, melyet az ARCHLine.XP segítségével készített. Édesapja hatására autodidakta módon tanulta ki a "szakmát". Munkáinak elkészítéséhez  az ARCHLine.XP-t választotta, melyet egyedült tanult meg használni az oktató videók segítségével.

Rólam:

11 éve dolgozok Hévízen, egy ingatlancégnél. Az ügyfeleink nagy része nem tudja elképzelni, hogy valójában mit is szeretne kihozni az ingatlanból, mielőtt meg vennék. Újépítésű ingatlan esetén is szeretnék értékesíteni az ingatlanjukat és csak külső 3D látványterv készült az ingatlanról, de értékesítés szempontból könnyebb lenne, ha belső 3D látványterv is készül az ingatlanról.

Ennek hatására döntöttem úgy, hogy elkezdek tervezni, de amit tudni kell rólam, hogy én autodidakta módon tanultam ki ezt a szakmát. Édesapám az építő iparban dolgozott nagyon sokáig és ő általa nagyon sokat tanultam, a kivitelezésről és a színek harmóniájáról. Innen ered az érdeklődésem az építő ipar iránt.

Gyerekkoromban nagyon sokat rajzoltam, szinte reggeltől-estig, én 6 éven keresztül kézzel rajzoltam a munkáimat, az ügyfeleink részére, de egyre több ügyfelünk igényelte a tervezést és fejlesztenem kellett. Ekkor találtam rá az ARCHLine.XP-re, amivel már 5 éve dolgozom, amit megint autodidakta módon tanultam meg. Mivel sok munkám volt, nem tudtam részt venni a Budapesten tartott workshopokon. Amikor nehézségek merültek fel a programmal kapcsolatban, az oktatóvideóknak nagy hasznát vettem a munkáim folyamán.

Projekt bemutatása:

Amit tudni kell erről a projektről, hogy ez egy 1,9ha-os területre készült terv, melyhez 3D külső látványterv is készült. Úgy gondolta a tulajdonos, hogy belső 3D látványtervet is készítetne, melynek a belső látványtervére engem bízott meg. A fentiekben is említett ingatlancégnél dolgozom és 90%-ban 3D látványterveket kérnek tőlem. Természetesen azóta-amióta felfedeztem az ARCHLine.XP-t.

Köszönet az ARCHLine.XP szoftvernek, ami nagyban megkönnyítette a munkámat és a megrendelőim felé színvonalas munkát tudok átadni.

Dóka Betty (D.BettyDesign)

 

Mobil: +36 30 995 69 24

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

YouTube:  https://www.youtube.com/user/dokabetty

Facebook: https://www.facebook.com/dbettydesign

Instagarm: https://www.instagram.com/d.bettydesign/