Blogok

Dóka Betty tervei az ARCHLine.XP LIVE-val

Dóka Betty mesélt arról, hogy miért szeret az ARCHLine.XP LIVE-val dolgozni.
„Az ARCHLine.XP LIVE-val gyors és minőségi látványt tudok átadni az ügyfeleim részére. Kifejezetten könnyen kezelhető program."

"Szeretem, hogy lehet mélységélességet állítani, egyaránt élvezem a fotók és a videók nyújtotta eredményt. Nagyon jó, hogy külön mappában megtalálom azokat az anyagokat, melyeket az ARCHLine.XP-ben használok. Imádom, hogy mozognak a fák és a virágok, annyira késztet, hogy még többet hozzak ki a látványból."

 

 

Modern elegancia a Balatonnál

Tervezési feladat: Újonnan épülő, modern családi ház, mely nagy alapterülettel rendelkezik. A tulajdonosok felkértek, hogy tervezzem meg a közösségi teret, mely 100 m2-t foglal magába. Elvárás volt, hogy a mai kornak megfelelő anyagokat és stílust használjak. Amit tudni kell, hogy a TV fal mellett egy rejtett ajtó vezet a fő hálószobába, ezáltal egy letisztult TV falat kaptam. Ezen kívül a konyhából a kamrába és a mosókonyhába is rejtett ajtón keresztül lehet bemenni. A tulajdonosoknak nagyon fontos volt még, hogy a családi összejöveteleken mindenki kényelmesen elférjen.

Rövid videók: 

Kattints a képre a videó elindításához!!!

Első rész  Második rész Harmadik rész Negyedik rész

 

 

Hosszú verzió

 

Dóka Betty

Interior&Visual designer

Elérhetőségek:

Mobil: 06-30-995-69-24
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: www.dbettydesign.hu