Blogok

Hotel tervezés - tervezők: Ferenczi Éva, Istók Zsuzsanna

A tervezők megálmodták, hogy hogyan legyen a Nádas Panzióból Nádas Tó Park Hotel. Ferenczi Éva és Istók Zsuzsanna tervezők munkája.

"Vasad Nádas Panzió új szárnyának és bővített épületegyüttesének tervezésére kértek fel bennünket. A tervezendő belső tér területe összesen 1 086 m2. Feladataink közé tartozott a recepció és fogadó tér, az emeleti folyosók és rendezvénytermek, szállodai szobák belsőépítészeti kialakítása. Az egyedi igények és helyek megkívánták az egyedi bútorok tervezését is. 

A tervezést megelőzően megismerkedtünk a környezettel, a tavakkal. Feltérképeztük a környék növény- és madárvilágát. Ezek ismerete után a tó tükröződő vízfelülete, a természet zöldje, és a nádas inspirálta a belső terek hangulatát. A hotelt körülvevő természet a belsőépítészetben használt anyagokkal, színekkel, egyedi motívumokkal besurrant a házba.

A hotel vendégeinek nagy részét a családi összejövetelek, esküvők teszik ki. A hotel belsőépítészetében ezeknek a családi rendezvények helyszínének is megfelelő hátteret szerettünk volna biztosítani a karikagyűrűkre emlékeztető hatalmas függesztett lámpatestek és az álmennyezeteken megformált világító körök, a falakon elhelyezett esküvői fotókkal.

Az ARCHLine XP tervezőszoftver segítségével készültek el a műszaki dokumentációk és a látványtervek, amelyek alapján már az építkezés folyamán betekinthetett a megrendelő és a kivitelezésben résztvevő szakágak.

A stílus és hangulat visszafogott elegáns tereket tükröz, a természet színeivel kialakított időtálló designt, vidéki jelleget mutat modern köntösben."

Elérhetőségek:
Ferenczi Éva (Studio Trend Lakberendezés)

www.studiotrend.hu

Istók Zsuzsanna (Istók Zsuzsa Interieur) 

www.profilakberendezo.hu