Blogok

Modern, letisztult nappali látványtervei - Tervező: Tóth Adrienn

Tóth Adrienn a márciusi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét, melyet az ARCHLine.XP segítségével készített.

Rólam:

Közel egy évtizedes utazásszervezésben szerzett tapasztalatom során vágytam még több kreativitásra, így határoztam el, hogy lakberendezői végzettséget szerzek. A képzés utolsó félévében már a StudioTrend Interior csapatát erősítettem és azóta is töretlen Ferenczi Évával való közös munkánk. Fiatalos lendület és a több, mint 20 éves szakmai tapasztalat együttese teszi egésszé közös vállalkozásunkat. Igényes belső terek kialakítása és felújítása - megrendelőink igényeit szem előtt tartva - a célunk, a legújabb trendek figyelembevételével és minőségi termékekkel dolgozva, bármi legyen is az - szálláshely, iroda, étterem, wellness, bemutatóterem, szalon, üzlet... 

Projekt bemutatása:

A projektünk alapját egy kisebb családi ház nappalija adta. Az elképzelés egy modern, trendi, letisztult központi helyiség kialakítása volt, amely praktikus, kényelmes és design otthon-érzést nyújt.

Lekerekített, íves formák és egyenes kontúrok váltják egymást a mennyezeti világítótesteknél és a berendezési tárgyaknál egyaránt. A fehér mellett a fekete szín nem túl tolakodó módon, de igazán dominál a helyiségben. Meleg barna árnyalatok és fa felületek adnak otthonosságot, némi fehér kiegészítéssel.

Fontos szempont volt egy olvasó sarok kialakítása. Ezt a pihenésre hívogató kis zugot márvány motívumú egyedi dekor falfestés tesz különlegessé. A dió árnyalatú bútorlapok fehér dobozolásokat rejtenek, egyedivé varázsolva a szekrényt, mellette pedig nagy méretű tükör tágítja a teret. A tükrös falfelület alatt a lebegő fióksoron ülőpárnák is várják az olvasni vágyókat.

Az otthon melegségét a mennyezetről befüggesztett bioethanol kandalló biztosítja, kecses formája figyelemfelkeltő látvány. A TV hátfalpanel trendi fa lécezéssel készült. Az előtte végigfutó lerakó felületen, illetve a dohányzóasztal felső lapján visszaköszön az olvasósarok bútorzatának sötét fa erezete. A praktikusan a pult alá rejtett puffok fehér színe jól illik a sarok kanapé törtfehér árnyalatához, és a dohányzóasztal fehérje is tökéletesen illeszkedik a térbe, amelynek közepén egy őzbarna puha-süppedő shaggy szőnyeg várja az otthon lakóit.

 

Tóth Adrienn

 

Mobil: +36 3074 255 75 

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Facebook: https://www.facebook.com/StudioTrendInterior 

www.studiotrendinterior.com