Blogok

Modern, tradicionális loft lakás

Tervező: Dóka Betty
Az ARCHLine.XP LIVE segítségével villámgyorsan és magával ragadó látványvilágot lehet teremteni az ügyfelek számára.

Dóka Betty mesélt arról, hogy miért szeret a 2023 ARCHLine.XP LIVE-val dolgozni:

"Az ARCHLine.XP LIVE-val gyors és minőségi látványt tudok átadni az ügyfeleim részére. Kifejezetten könnyen kezelhető program. A hobbim a fotózás és nagyon szeretem, hogy lehet mélységélességet állítani, egyaránt élvezem a fotók és a videók nyújtotta élményt és annak eredményét. Nagyon jó, hogy át tudom helyezni ARCHLine.XP-ben már behelyezett, objektumokat és anyagokat, melyet külön mappában megtalálok a LIVE programban. Imádom, a 2023 verzióban, hogy dombokat-, hegyeket-tavakat tudok létre hozni, a programban. Istent játszatok az időjárással, mozognak a fák és a virágok, mely arra késztet, hogy még többet hozzak ki a látványból."

 

Látványtervek:

 

Projekt leírás:

Ez a Tradicionális lakás Budapesten található a Duna mellet, melynek a külső része komplett felújítása már megtörtént, ezért érdemes volt befektetni és a lakást felújítani. Ebben a mini projektben, arra kértek a tulajdonosok, hogy legalább 4 fő részére is alkalmas legyen, ez a 35 m2 lakás. Hátrány egy régi Tradicionális épületnek, a derék szögek hiánya, ezért nagyon sok előtét fallal tudtam ezeknek a hiányát pótolni. Viszont van előnye is ezeknek az épületeknek a belmagasságuk, közel 4 méter. Ennek köszönhetően sikerült kialakítani egy Loft részt, melyben teljesen nem lehet felállni, de tárolásra és alvásra tökéletesen alkalmas. Loft alatt gardrób, konyha és zuhanyzó, WC, mosdó található és még a mosógépnek is sikerült helyet találni. A nagyobb szobából, pedig nappali - étkező - gardrób lett kialakítva, melynek a teljes belmagassága megmaradt, így lett a 35 m2 – es alapterületből plusz 12 m2 Loft rész. 

Alaprajzok:

 

Dóka Betty
Interior & Visual designer

Elérhetőségek:
Mobil: 06/30 995-6924
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: www.dbettydesign.hu
Tiktok: @dbettydesign
Insta: #dbettydesign