Driverek

ARCHLINE.XP 2022 IPC KLIENS BUILD 11

2022. 03. 01.

Telepíti az IPC kliens alkalmazást, ami az ARCHLine.XP 2022 Professional futó példányaival való kommunikációt teszi lehetővé. A telepítő egy Windows Forms minta alkalmazást is tartalmaz.

ARCHLine.XP Szerver program telepítése

2013. 08. 23.

Ezt a programot azoknak kell telepítenie, akik a program hálózatos verzióját használják. Hálózati program esetén egy darab hardverkulcs (USB kulcs) áll rendelkezésre. Ilyenkor van egy úgynevezett szerver gép - a továbbiakban ezt nevezzük ARCHLine.XP Szervernek -, amelyre fel kell telepíteni a hardverkulcs (USB kulcs) meghajtóját és az ARCHLine.XP Szerver programot (erre a gépre nem kötelező telepíteni az ARCHLine.XP programot, csak az ARCHLine.XP Szerver programot). Ez a szerver gép bármelyik hálózatba kötött számítógép lehet.

USB kulcs meghajtó telepítése (Sentinel System Driver Installer 7.6.1)

2022. 04. 27.

Az ARCHline programhoz adott USB kulcs meghajtó program telepítő 32-bites és 64-bites Windows operációs rendszerekhez. Telepítéskor a hardverkulcs NE legyen a számítógépbe helyezve! Windows 11 operációs rendszeren is támogatott verzió.

USB kulcs meghajtó telepítése (Sentinel System Driver Installer 7.5.9)

2016. 05. 30.

Az ARCHline programhoz adott USB kulcs meghajtó program telepítő 32-bites és 64-bites Windows operációs rendszerekhez. Telepítéskor a hardverkulcs NE legyen a számítógépbe helyezve!

DirectX online telepítő

2012. 04. 02.

Akkor töltsd le ezt a telepítőt, ha a telepítő internet kapcsolat hiánya miatt nem telepítetted az újabb DirectX komponenseket, holott ennek szükségességét a telepítés során a telepítő jelezte. Indítsd el a letöltött dxwebsetup.exe fájlt és kövesd a telepítő utasításait. A sikeres telepítéshez élő internet kapcsolatra van szükséged.

Hardver kulcs meghajtó eltávolító program (SSDCleanup 1.2.0.5 - Win64)

2011. 01. 18.

Ez az alkalmazás teljesen eltávolítja gépedről a Sentinel kulcsok meghajtóit (Sentinel System Driver). Akkor célszerű használnod, ha a meghajtó telepítésekor problémák lépnek fel. Ekkor ajánlott az újratelepítés előtt teljesen eltávolítani a meghajtó komponenseit ezzel a programmal. Csak 64-bites Windows operációs rendszereken használható. Csomagold ki a letöltött SSDCleanup-64_1.2.0.5.zip fájlt egy külön könyvtárba. Ebben a könyvtárban indítsd el az SSDCleanupx64.exe programot.

Hardver kulcs meghajtó eltávolító program (SSDCleanup 1.2.0.5 - Win32)

2011. 01. 18.

Ez az alkalmazás teljesen eltávolítja gépedről a Sentinel kulcsok meghajtóit (Sentinel System Driver). Akkor célszerű használnod, ha a meghajtó telepítésekor problémák lépnek fel. Ekkor ajánlott az újratelepítés előtt teljesen eltávolítanod a meghajtó komponenseit ezzel a programmal. Csak 32-bites Windows operációs rendszereken használható. Csomagold ki a letöltött SSDCleanup_1.2.0.5.zip fájlt egy külön könyvtárba. Ebben a könyvtárban indítsd el az SSDCleanup.exe programot.

USB hardverkulcs ellenőrzés

2008. 12. 10.

A program segítségével az ARCHLine.XP-hez kapott hardverkulcs működőképessége ellenőrizhető. A programot elindítva megjelenik egy párbeszédablak, amely arról tájékoztat, hogy az USB kulcs meghajtó vagy a párhuzamos kulcs meghajtó telepítve van-e a gépedre. Ha azt az információt látod, hogy a nálad lévő kulcstípus meghajtója nincs telepítve, akkor először telepítened kell a megfelelő meghajtó programot. Az OK gombra kattintva megjelenik egy keskeny párbeszédablak, benne egy villódzó szövegsorral. Ha a kulcsot nem ismerte fel a program, akkor a villódzó szövegsor színe fekete és a párbeszédablakban csak a Test menü látható. Ha a kulcsot felismerte a program, akkor a villódzó szövegsor színe zöld és megjelenik a Test menü mellett a Serial menü is. Ha rákattintasz a Serial menüre, akkor egy újabb párbeszédablak jelenik meg a lényeges kulcs információkkal (kulcs sorozatszám, felhasználók száma, verzió).

Autodesk FBX Converter x64 2013

2016. 04. 27.

FBX fájlokat konvertálhatsz OBJ vagy 3DS formátumú modellekké ennek az ingyenes programnak a segítségével.