Driverek

USB hardverkulcs ellenőrzés

2008. 12. 10.

A program segítségével az ARCHLine.XP-hez kapott hardverkulcs működőképessége ellenőrizhető. A programot elindítva megjelenik egy párbeszédablak, amely arról tájékoztat, hogy az USB kulcs meghajtó vagy a párhuzamos kulcs meghajtó telepítve van-e a gépedre. Ha azt az információt látod, hogy a nálad lévő kulcstípus meghajtója nincs telepítve, akkor először telepítened kell a megfelelő meghajtó programot. Az OK gombra kattintva megjelenik egy keskeny párbeszédablak, benne egy villódzó szövegsorral. Ha a kulcsot nem ismerte fel a program, akkor a villódzó szövegsor színe fekete és a párbeszédablakban csak a Test menü látható. Ha a kulcsot felismerte a program, akkor a villódzó szövegsor színe zöld és megjelenik a Test menü mellett a Serial menü is. Ha rákattintasz a Serial menüre, akkor egy újabb párbeszédablak jelenik meg a lényeges kulcs információkkal (kulcs sorozatszám, felhasználók száma, verzió).

USB kulcs meghajtó telepítése (Sentinel System Driver Installer 7.6.1)

2022. 04. 27.

Az ARCHline programhoz adott USB kulcs meghajtó program telepítő 32-bites és 64-bites Windows operációs rendszerekhez. Telepítéskor a hardverkulcs NE legyen a számítógépbe helyezve! Windows 11 operációs rendszeren is támogatott verzió.

Hardver kulcs meghajtó eltávolító program (SSDCleanup 1.2.0.5 - Win64)

2011. 01. 18.

Ez az alkalmazás teljesen eltávolítja gépedről a Sentinel kulcsok meghajtóit (Sentinel System Driver). Akkor célszerű használnod, ha a meghajtó telepítésekor problémák lépnek fel. Ekkor ajánlott az újratelepítés előtt teljesen eltávolítani a meghajtó komponenseit ezzel a programmal. Csak 64-bites Windows operációs rendszereken használható. Csomagold ki a letöltött SSDCleanup-64_1.2.0.5.zip fájlt egy külön könyvtárba. Ebben a könyvtárban indítsd el az SSDCleanupx64.exe programot.

Hardver kulcs meghajtó eltávolító program (SSDCleanup 1.2.0.5 - Win32)

2011. 01. 18.

Ez az alkalmazás teljesen eltávolítja gépedről a Sentinel kulcsok meghajtóit (Sentinel System Driver). Akkor célszerű használnod, ha a meghajtó telepítésekor problémák lépnek fel. Ekkor ajánlott az újratelepítés előtt teljesen eltávolítanod a meghajtó komponenseit ezzel a programmal. Csak 32-bites Windows operációs rendszereken használható. Csomagold ki a letöltött SSDCleanup_1.2.0.5.zip fájlt egy külön könyvtárba. Ebben a könyvtárban indítsd el az SSDCleanup.exe programot.

ARCHLine.XP Szerver program telepítése

2013. 08. 23.

Ezt a programot azoknak kell telepítenie, akik a program hálózatos verzióját használják. Hálózati program esetén egy darab hardverkulcs (USB kulcs) áll rendelkezésre. Ilyenkor van egy úgynevezett szerver gép - a továbbiakban ezt nevezzük ARCHLine.XP Szervernek -, amelyre fel kell telepíteni a hardverkulcs (USB kulcs) meghajtóját és az ARCHLine.XP Szerver programot (erre a gépre nem kötelező telepíteni az ARCHLine.XP programot, csak az ARCHLine.XP Szerver programot). Ez a szerver gép bármelyik hálózatba kötött számítógép lehet.