Szaniterek a gyártótól

Az ARCHLine.XP Gyártók bútorai parancs egy folyamatosan bővülő modell adatbázis.

A parancs segítségével jelenleg német szaniter-, fűtés- és klímatechnikai világcégek aktuális gyártmánykészletét tekintheted meg és szabadon felhasználhatod munkáiban.

ArdinoDuschoLuxDuravitHüppe
Ideal StandardJunkersVaillantVilleroy & Boch

argeimage_tn.jpg

Az aktuális gyártmánykészleteket ingyenesen tartalmazó 3D-s modelleket letöltheted a http://www.shk-branchenportal.de/ portálon keresztül. A regisztrációt követően kattints a Download Center majd a Badplandaten feliratra.

objectbrowserimage.jpg

A jobb oldalon a cégek listájából válaszd ki a a felhasználni kívánt adatbázist, töltsd le majd telepítsd azt. A telepítés befejezése után az ARCHLine.XP - Gyártók bútorai parancs párbeszédablak felső csíkja tartalmazni fogja a kiválasztott cég nevét. Kattints rá és az alsó listában megjelenő katalógusokból válaszd ki a felhasználni kívánt elemet.

objectlistimage.jpg

A Modell letöltése gomb megnyomásával a kiválasztott modell közvetlenül betölthető az ARCHLine.XP® projektbe és a könyvtárba. A betöltött modell tartalmazza a gyártmány nevét leírását, gyártási kódját, így értékes konszignációs lista is készíthető egyetlen kattintással.