ARCHLine Klub

Mi is az ARCHLine Klub?

Egy olyan zártkörű eseménysorozat, amelyen kizárólag szakmabeliek vesznek részt, akik így értesülnek első kézből a legfrissebb újításokról, és tudnak egyre hatékonyabban dolgozni az ARCHLine.XP tervezőprogrammal. Kezdőknek és gyakorlottaknak egyaránt ajánljuk! A klub lehetőséget jelent a programot használó többi szakemberrel való találkozásra, kapcsolatépítésre. A részvétel ingyenes, feltétele az ARCHLine.XP program használata

VR bemutató és ARCHLine.XP 2018 újdonságai

Időpont:

2018. május 22. (kedd) 17:00

Az esemény témái:

 1. VR bemutató

  Ma már számos helyről hallunk a VR és AR fogalmakról - de miről is van szó? Pontosabban megfogalmazva: mit adnak ezek a technológiák a hétköznapi munkához?
  Felhasználónk, a Think Consultancy Europe teljes körű ingatlan beruházási szolgáltatást nyújt ügyfelei részére. Vendégelőadóként bemutatják, hogyan teszik az általuk elkészített ARCHLine.XP modelleket a megrendelőik számára virtuálisan bejárhatóvá.

 2. ARCHLine 2018 üvegfal szerkesztés újdonságok

  Az üvegportál vagy kirakat szinte minden üzlethelyiség esetében megoldandó tervezési feladat. Az üvegfal szerkesztése az ARCHLine 2018 programban megújult, illetve új lehetőségekkel egészült ki. A rácsszerkezet grafikusan szerkeszthető, megkönnyítve nyílászáró elhelyezését az üvegfalban.

 3. ARCHLine 2018 Reader bemutatója

  Elkészült az új, ingyenes ARCHLine.XP 2018 Reader, amellyel akár a megrendelők is megtekinthetik és bejárhatják 3D-ben az aktuális modellt.


A résztvevők száma korlátozott, ezért kérünk, hogy lemondási szándékodat legkésőbb két nappal az esemény előtt jelezd felénk telefonon vagy e-mailben. Aki ezután mondja le a regisztrációt vagy nem jelenik meg, legközelebb csak várólistára tudjuk felírni. Amennyiben nem tudsz már az eseményre regisztrálni, lehetőség van várólistára feliratkozni. Ehhez küldj egy e-mailt az info@cadline.hu címre.

Jelentkezés

Jelenleg nincs meghirdetett időpont