KEZELŐFELÜLET

ARCHLine.XP futtatása több példányban 2019

Az ARCHLine.XP 2019 változatból több példány indítható egy időben, egy számítógépen több projektet tudsz egy időben megnyitni és azok között műveleteket végezni, például rajz részletet egyik projektből a másikba átmásolni.
htj.jpg

Parancsérzékeny súgópanel 2019

Alaphelyzetben a képernyő jobb oldalán a Súgó panel is megjelenik a Projekt navigátor mellett. Itt lehet a kiválasztott parancshoz tartozó rövid magyarázatot elolvasni. Előnye, hogy a Súgó tartalma a parancs végrehajtása alatt végig követhető. A parancshoz kapcsolódó hasznos tippek tovább gyorsítják a munkát.
0-51.jpg

Lista nézet az üdvözlőképernyőn 2019

A nyitóképernyő kibővült az egyszerű lista nézettel, így az összes projekt az alábbi részletekkel jeleníthető meg: Projekt neve, Elérési útvonal, Dátum, Méret. Így lehetővé válik, hogy akár száz projektet rendezzünk név, dátum vagy méret szerint.
0-61.jpg

Billentyűkombinációk beállítása 2019

A billentyűparancsok átszervezésével könnyebben helyettesíthető az egér használata, így tovább gyorsítható a munka.
0-81.jpg

Megújult Navibár 2019

A navigációs panel a jobb alsó sarokban található, mely elhalványul ha nincs használatban. Ahhoz, hogy újra látható legyen az egeret a közelébe kell húzni.
0-11.jpg

Kamera ikon az alaprajzi nézeten 2019

A Kamera ikon lehetővé teszi, hogy pontosan azt láthassuk mintha az alaprajzon a kamera ikonnal megjelölt helyen állnánk.
0-31.jpg

Gyakran használt elemek gyors elérése 2019

Az ikonok segítségével közvetlenül helyezhetjük el a leggyakrabban használt ajtó, ablak és egyéb elem típusokat.
ergergr.jpg

Kezelőfelület - Áttekintés

A videó segítségével az ARCHLine.XP tervezőprogram kezelőfelületét ismerheted meg.
drtgh.jpg

Projekt szemléletű tervezés

A projekt együtt kezeli a terv alaprajzát, a homlokzat, metszet, perspektíva nézeteket és a rajzok összességét a tervlapon. A projekt mentésekor az épület összes ábrázolása (alaprajz, homlokzati nézetek, metszetek, perspektíva) egy fájlba kerül, .pro kiterjesztéssel. 
222.jpg