TELEPÍTÉS, AKTIVÁLÁS

Fiók létrehozása, letöltés

Az ARCHLine.XP program letöltéséhez előzetes webes regisztráció szükséges. A videó megmutatja, hogyan regisztrálj és belépés után hol találod a sorozatszámodat, aktiváló kódodat és egyéb fiók információkat.
hqdefault.jpg

Milyen számítógépet válasszunk?

A videó hasznos inforációkat ad az ARCHLine.XP rendszerkövetelményeivel kapcsolatban, illetve hogy milyen számítógépet éredemes választanunk a zökkenőmentes tervezési élmény érdekében.
tjghr.jpg

Telepítés, próbaváltozat, non-profit licenc

A videó segítséget nyújt ahhoz, hogy telepítés után hogyan kell feltelepíteni az ARCHLine.XP programot a számítógépre, illetve hogy mire jó és kinek hasznos a próbaváltozat és a non-profit licenc.
uljh.jpg

Frissítések kezelése

A videóban megtanulhatod, hogyan működnek a frissítések az ARCHLine.XP programban, illetve hogyan frissíthatjük manuálisan a programunkat.
dsdsdf.jpg

Szoftver kulcs és hardver kulcs

Az ARCHLine.XP program felhasználói választhatnak szoftver és hardver kulcs között. Ezekenek az előnyeiről tudhatsz meg többet a videóban.
fgjfg.jpg

Terméktámogatás, segítségnyújtás

Szerződéssel rendelkező ügyfeleink részére elérhető szolgáltatásunk a terméktámogatás. Külsős lakberendező és építész kollegáinkat telefonon, skype-on és emailben is el lehet érni elakadás esetén.
hglgjlg.jpg

Testreszabás

Az ARCHLine.XP  programban testreszabható a kezelőfelület, a mértékegységek, a projekt mentés alapértelmezett lokációja és még sok minden más is.
drrth.jpg