CSAPATMUNKA

Csapatmunka elindítása

Ebben a videóban bemutatjuk, hogy hogyan hozhatsz létre egy általános projektből csapatmunka projektet amin több csapattag dolgozhat egyszerre egy időben.
0.jpg

Munkaterületek

Ebben a videóban bemutatjuk, hogy hogyan lehet a projektben különböző munkaterületeket létrehozni. A munkaterületek segítségével kényelmesen és egyértelműen körülhatárolhatjátok a csapattagok által végzendő munkát.
0-5.jpg

Munka csapatban

Ebben a videóban bemutatjuk, hogy hogyan lehet együtt dolgozni a csapatmunka projekten. Láthatjátok a teljes munkafolyamatot a munka megkezdésétől a változások közzétételén át a befejezéséig.
0-1.jpg

Grafikus felülírások az átlátható munkáért

Ebben a videóban azt mutatjuk meg, hogy hogyan különböztethetjük meg többek között színekkel a munkaterületeket az átláthatóbb munka érdekében.
0-2.jpg

Távol a csapattól (offline munka)

Ebben a videóban megmutatjuk, hogy mi történik akkor, ha az egyik csapattag ideiglenesen egy kis időre offline dolgozik a csapatmunka projekten. A csapatmunka projektről ideiglenesen le lehet válni, munkát végezni, majd a változásokat vissza lehet tölteni a csapatmunkába.
0-3.jpg

Elemek mozgatása másik munkaterületre

Ebben a videóban bemutatjuk, hogy hogyan lehet egyik munkaterületről a másikra áthelyezni elemeket. Hasonlóan ahhoz, ahogyan szintek között lehet átmozgatni elemeket, a munkaterületek között is mód van erre.
0-6.jpg

A munka felosztásának módosítása

A programban lehetőség van a munka tetszőleges felosztására. Ez azt jelenti, hogy egy munkaterület nem egy-egy személyhez kötődik. Azokat minden résztvevő igénye szerint foglalhatja el és módosíthatja, amennyiben az elérhető.
0-7.jpg

Egy-felhasználós másolat létrehozása

A csapatmunka projektből egy-felhasználós másolat hozható létre aminek segítségével a csapat által végzett munka egyetlen projektfájlba menthető; többek között bizonyos időszakonként végzett archiválási céllal. A csapat így tovább tud dolgozni a munkán, miközben az adminisztrátor egy-egy úgynevezett pillanatképet tárolhat el.
0-4.jpg