ELSŐ LÉPÉSEK
2022

Első lépések - Kiválasztás: alapvető eszközök - ARCHLine.XP

Az ARCHLine.XP-ben való munka során talán a leggyakrabban ismételt művelet az elemek és rajzrészletek kijelölése. Ismerd meg a legfontosabbakat ebben a videóban.
136
0
0

Első lépések - Rajzi tartalom kezelése - ARCHLine.XP

Kicsinyítés, nagyítás, rajzmozgatás, modell fogratás. Mind olyan műveletek, amelyek elengedhetetlenek a rajzi tartalom kezelése során. Ebből a videóból megismerheted az összes szükséges eszközt néhány perc alatt.
120
0
0

Első lépések - A kezelőfelület testreszabása - ARCHLine.XP

Az ARCHLine.XP kezelőfelületét és munkaterületét könnyedén testreszabhatod és akár a telepítésnek megfelelő eredeti állapotra is visszaállíthatod egyetlen kattintással.
204
0
0

Első lépések - A Gyors elérés eszköztár testreszabása - ARCHLine.XP

Az ARCHLine.XP Gyors elérés eszköztára nem csupán a legfontosabb parancsok könnyen elérhető listája, de könnyedén testre is szabható. Ismerd meg, hogyan!
177
1
0

Első lépések - Tulajdonságmásolás - ARCHLine.XP

Az ARCHLine.XP a Tulajdonságmásolás elnevezésű eszközzel néhány kattintással másolhatja át egy elem összes tulajdonságát tetszőleges további elemekre a rajzon. Ráadásul arra is mód van, hogy a tulajdonságok közül csak a fontosakat másolja. Így például arra is lehetőség van, hogy egy válaszfal vastagságát más válaszfalakra másolja, anélkül, hogy megváltozna azok anyaga, színe, fóliája, vagy egyéb beállításai.
123
0
0

Első lépések - Rajzol, mint ... - ARCHLine.XP

Az ARCHLine.XP "Rajzol, mint ..." utasításával egyszerűen rajzolhat a rajzon már meglévő elemek tulajdonságaival megegyező új elemeket. Pár percben megtudhatod, hogyan!
148
0
0

Első lépések - Gyors tulajdonságmódosítás - ARCHLine.XP

Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
136
1
0

Első lépések - Elem tulajdonságok - ARCHLine.XP

Az ARCHLine.XP tervezőprogramban minden elem tulajdonsága teljeskörűen módosítható és ellenőrizhető az elemhez tartozó Tulajdonságablak megnyitásával. Ebből a videóból megismerheted a legfontosabb tudnivalókat.
146
1
0

Első lépések - Fóliakezelő - ARCHLine.XP

Az ARCHLine.XP teljes körűen támogatja a fóliákkal való munkát. Ennek központi eszköze a Fólia tulajdonság kezelő, aminek használatát ebben a videóban ismerheted meg.
423
4
0

Első lépések - Fóliakezelés 2D-ben, 3D-ben és tervlapokon - ARCHLine.XP

A fóliák kezelése valamelyest eltér a 2D, 3D tartalmakban és a tervlapokon. Ezekkel a sajátosságokkal ismerkedhetsz meg ebben a videóban.
306
1
0

Első lépések - Billentyűkombinációk - ARCHLine.XP

A billentyűparancsok alternatív módot kínálnak a parancsok végrehajtására. Az ARCHLine.XP billentyűparancsainak kezelése növelheti a hatékonyságot. Az adott billentyűhöz rendelt összes billentyűparancsot a virtuális billentyűzet jeleníti meg, amikor az egeret rövid ideig egy gomb fölött tartja. A Ctrl, Shift és Alt gombok lenyomása átrendezi a virtuális billentyűzetet, és megjeleníti a billentyű lenyomásával elérhető billentyűparancsokat. A beállított billentyűkombinációk profilba menthetőek.
208
2
0