Középfokú Tanfolyam Előadásai:

ARCHLine.XP Középfokú tanfolyam - 2/8. Építészeti tervfeldolgozás

A terv elkészítésekor sok esetben már létező alaprajzból indulunk ki, tehát építészeti tervfeldolgozásra van szükség. Az alaprajzot különböző formátumokból kaphatjuk meg. Természetesen a modell elkészítésének ideje függ az importált fájl típusától. Az alábbi listában lefelé haladva a feldolgozás ideje jelentősen csökken: 4:00 - Alaprajz importálása képként 14:59 - Alaprajz importálása raszteres PDF fájlból 23:14 - Alaprajz importálása vektoriális PDF fájlból geometriaként 50:32 - DWG rajz importálása 1:09:56 - IFC modell importálása Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
1302
11
0

ARCHLine.XP Középfokú tanfolyam - 6/8. Tetőtér beépítése

A tetőtér még egyszerűbb lakóépületek esetében is összetett geometriai feladatok elé állíthatja a tervezőt. Az oktatáson megtanulhatod a tető kialakításának alapvető lépéseit és egy tetőtérbeépítés gyakorlati feladatán keresztül a szükséges tervezőeszközöket. 00:30 - Beállítások, stílus létrehozása 17:27 - Tetősík megadása 3 ponttal 21:37 - Automata tető 35:17 - Vetített tető 42:36 - Tetőablak, egyedi ablak, függönyfal elhelyezése 1:00:15 - Padlás födém -------------------------------------- Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
1245
14
0

ARCHLine.XP Középfokú tanfolyam - 3/8. Projekt mentés és nagy projektek kezelése

A tervezés során a projekt mérete jelentősen megnőhet. Érdemes időt szánni a projekt méretének csökkentése és ezzel együtt a hatékony munkamenet fenntartása érdekében a projekt tisztítására, tartalmának tudatos kezelésére. Ahogyan egy rendezetlen iróasztalon, úgy az elhanyagolt tartalmú projekten is drasztikusan csökkenhet a munka hatékonysága. Ennek elkerülésében segít ez az oktatás. Projekt mentés részletesen: 3:57 - Projekt mentése 8:13 - Biztonsági Archívum mappa 16:13 - Automatikus helyreállítási adatok mentése 21:20 - "Egy fájl nem fájl", rajz importálás másik projektből Nagy projektek kezelése, projekt méretének csökkentése: 28:12 - Projekt szervezése: fóliák és nézetek 45:45 - A felesleges 3D testek törlése 55:45 - A túl nagy méretű objektumok törlése 59:03 - A túl sok anyagot tartalmazó objektumok törlése 1:05:17 - A nem használt anyagok törlése a projektből -------------------------------------- Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
531
3
0

ARCHLine.XP Középfokú tanfolyam - 7/8. Látványtervezés

A workshopon megtanulhatod, hogy a renderelés alapvető funkcióinak ismeretén túl milyen kiváló megoldásokkal készíthetsz igazán egyedi látványterveket: 02:42 - Bejárás-animáció készítése 24:29 - Panoráma 360 használata 36:05 - Anyagok speciális beállításai 50:20 - Fények beállítása Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
784
9
0

ARCHLine.XP Középfokú tanfolyam - 5/8. Lépcső és korlát

A többszintes épületek elképzelhetetlenek a különböző magasságokban található tereket összekötő lépcsők és korlátok nélkül. A kurzus célja gyakorlati példákon keresztül bemutatni a lépcső és korlát szerkesztés lépéseit. 02:02 - Lépcsőházi, U alakú húzott karú lépcső elhelyezése, szerkesztése 24:06 - Galéria készítése 32:21 - Csigalépcső elhelyezése, szerkesztése 46:02 - Egyedi korlát 53:12 - Egyedi lépcső Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
768
13
0

ARCHLine.XP Középfokú tanfolyam - 4/8. Konyha- és tárolóbútor

A képzés során megismertetünk az ARCHLine.XP új szemléletű bútortervező eszközével, amelynek segítségével úgy állíthatsz össze konyhai és egyéb tárolóbútorokat, hogy azok a projekt folyamán végig rugalmasan módosíthatók és testreszabhatók maradnak. Az oktatás során többek között a következő funkciókkal és megoldásokkal is megismerkedhetsz: 4:28 - Egy elemhez különböző frontok hozzárendelése 8:47 - Egyedi frontok létrehozása rejtett fogantyúval, front variációk készítése 29:05 - Íves záró elem készítése 37:09 - Íves konyhapult létrehozása 41:53 - Lábazat módosítása ------------------------------------- Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
1052
12
0

ARCHLine.XP Középfokú tanfolyam - 8/8. Kárpitozott bútor tervezés profilok megadásával

Ezen a workshopon elsajátíthatod az ARCHLine.XP Bútorelemek használatát, mellyel egyedi kárpitozott bútorokat készíthetsz. A bútorok elkészítéséhez profilokat használunk. Az oktatás során többek között a következő funkciókkal és megoldásokkal is megismerkedhetsz: 4:53 - Esmeralda puff alkotóelemeinek elkészítése 22:33 - Esmeralda puff összeszerelése 33:12 - Marseille szék elkészítéséhez szükséges profilok megrajzolása 56:34 - Marseille szék alkotóelemeinek elkészítése 1:23:51 - Marseille szék összeszerelése Megtanulod használni: a kontúrozás eszközt, amely bútor lábak készítésére alkalmas, az alkatrészek eszközt, amely ülőfelületek, támlák készítését támogatja, valamint a bútor összeszerelést. ------------------------------------- Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
658
6
0

ARCHLine.XP Középfokú tanfolyam - 1/8 Anyagszerkesztés

Ezen a Workshopon a lakberendezők, belsőépítészek egyik legfontosabb problémájával foglalkozunk. Hogyan tudunk jó minőségű, anyagokat, textúrákat készíteni, amit a tervezéshez fel tudunk használni, és ami elősegíti az enteriőr valósághű megjelenítését. A következő témákat nézzük át: 3:58 - Anyag létrehozása, 20:42 - Anyag tulajdonságok - Render stílusok 23:15 - Anyag/Textúra szerkesztések: terülőminták, áttetsző hátterű anyagok, felületi egyenetlenség 1:02:49 - Színkártyák Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
1406
12
0

 

Jelentkezés

Jelenleg nincs meghirdetett időpont

Image

Középfokú tanfolyam

Elindítottuk az ARCHLine.XP Online Középfokú Tanfolyamot, amely az alábbi workshopból áll:

  1. Anyagszerkesztés
  2. Építészeti tervfeldolgozás
  3. Projekt mentés és nagy projektek kezelése
  4. Konyha- és tárolóbútor tervező
  5. Lépcső és korlát
  6. Tetőtér beépítése
  7. Látványtervezés
  8. Kárpitozott bútor tervezés profilok megadásával

A tanfolyam elvégzése után képes leszel komplex tervezési feladatok elvégzésére.

Az Online Középfokú Tanfolyam ingyenesen elérhető. Regisztrálni a Webinariumok oldalunkon tudsz.

A tanfolyam végén lehetőséged van középfokú vizsgát tenni, mely igazolja tudásodat magyar és angol nyelven (ARCHLine.XP középfokú felhasználó - ARCHLine.XP Expert).